Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποδοσφαιριστής έκανε την ανάγκη του μέσα στο γήπεδο…

- Advertisement -

Το ματς μεταξύ της Σάντο Άντρε και της Παλμέιρας είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων στις εξέδρες και ο Χόρχε Βαλδίβια επωφελήθηκε για να κάνει την ανάγκη του στη γραμμή του πλαγίου άουτ. Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Η αναμέτρηση Σάντο Άντρε-Παλμέιρας (1-2 το τελικό σκορ) διακόπηκε κάποια στιγμή για αρκετά λεπτά ελέω επεισοδίων στις εξέδρες και χρήσης δακρυγόνων από την πλευρά της αστυνομίας, και το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες των δύο ομάδων να πάρουν μερικές ανάσες ξεκούρασης.

Όχι όλοι όμως: εξαίρεση αποτέλεσε ο μέσος των φιλοξενουμένων, Χόρχε Βαλδίβια, ο οποίος αξιοποίησε το μίνι break, πηγαίνοντας κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να… ανακουφίσει τον εαυτό του.

Για κατή του τύχη πάντως, ο σκηνοθέτης του αγώνα έστρεψε πάνω του την τηλεοπτική κάμερα, και παρότι ο Χιλιανός διεθνής μέσος είχε γυρισμένη την πλάτη όλοι υποθέτουν ποιος ήταν ο λόγος που είχε ανεβάσει το ένα μέρος του σορτς του…

Ποιά ήταν η απάντηση του Βαλβίδια στις κατηγορίες που δέχτηκε για δυσφήμηση του αθλήματος; “Δεν ήταν αυτό που νομίζουν όλοι.

Είχα γυρίσει την πλάτη μου επειδή είχαν πέσει δακρυγόνα και ξαφνικά αισθάνθηκα έναν πόνο στη μέση”.

Απολαύστε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το αν ο παίκτης είναι ειλικρινής ή όχι…

sport24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog