Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποκλειστικό: Τι συμβαίνει με τον Μπάμπη Δοσσαρά; Γιατί αποχώρησε από το σημερινό Προσυμβούλιο;

- Advertisement -

Πριν από λίγο, ο δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά”, Χαράλαμπος Δοσσαράς, ανακοίνωσε στο Προ-συμβούλιο που έχει καθιερωθεί από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής πριν από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι επιθυμία του να ανεξαρτητοποιηθεί και καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου.

Οι λόγοι της αποφάσεως του Χαράλαμπου Δοσσαρά, δεν έχουν γίνει γνωστοί ενώ υπάρχουν και ανυπόσταστες φήμες για παραίτηση. Το loutrakiblog, όμως, δεν έχει στηρίξει την επιτυχία του σε φήμες αλλά σε αδιάψευστα γεγονότα και μαρτυρίες και γι αυτό δεν δίνουμε περισσότερη έκταση στο θέμα. Η ουσία (και αυτό που μεταφέρουμε επίσημα) είναι ότι ο Χαράλαμπος Δοσσαράς, μίλησε σε έντονο ύφος τόσο στον δήμαρχο όσο και στα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του Κώστα Λογοθέτη και αποχώρησε από την αίθουσα… Το γεγονός αυτό για αρκετούς ήταν δεδομένο ότι θα γίνει λόγω κάποιων τελευταίων εξελίξεων στη ΔΑΕΤ… Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή νύχτα θα είναι αρκετά μεγάλη για την Δημοτική Αρχή.

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ….ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ….ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ???????

  2. η αποχωρηση Δοσαρα, ειναι απλα η αρχη του τελους για τον Λογοθετη και το παρεακι της Ιασωνος.

    ο Δοσαρας αντισταθηκε με πεισμα για να μην περασει ο Λογοθετης τα 6 και 7 χιλιαρικα μηνιαιο μισθο για τους κολλητους δικηγορους και ειδικους συμβουλους εξ αθηνων μεσα απο την δαετ.

    σειρα εχουν και αλλες αποχωρησεις!

    τελος και ο Λογοθετης απο δημαρχος, μεινει δεν μεινει τα υπολοιπα 3 χρονια.

    παμε γι αλλα …

  3. Να λοιπόν η πρεμούρα του Ηλιακόπουλου. Να πως είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία. Να πως είναι η δήθεν αγάπη για τον Δήμο μας. Να πως είναι η σωστή πληροφόριση.
    Προχώρα Κώστα Λογοθέτη.
    Βγάλε στη φόρα όλα όσα συμβαίνουν και τις παρατυπίες.
    Δώσε το δικό σου στίγμα. Ενα στίγμα που είναι πολύ ψηλά για να το πιάσουν και να το ακουμπήσουν οι περισσότεροι. Εχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο δημιουργικό Δήμο μακριά απο μικροπολιτικές.
    Ομως χρειάζεται πυγμή.
    Να το βουλώσουν όλοι και να μαθουν να ακούνε και να εκτελούν. Εχεις απο την πράξη που το αποδεικνύουν, πολλούς στρατηγούς. Στρατιώτες θέλεις για να δουλέψουν. Όλοι με οδηγίες είναι, με το δάκτυλο να κουνιέται απειλητικά στον αέρα είναι, όλοι με ιδέες, όλοι με δικαιολογίες είναι, όλοι με παράσημα θέλουν να είναι.
    Πολιτική δεν κάνεις απο τα BLOGS που νομίζουν μερικοί.
    Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός!!
    Εαν γυρίσει η ρόδα τότε δεν έχει επιστροφή.

    Ενας φίλος.

  4. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΕΣ ΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΗ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  5. …Να το βουλώσουν όλοι και να μαθουν να ακούνε και να εκτελούν….Όπα ρε παιδιά, που απευθύνεστε και τι προσδοκάτε; O δημοτικός σύμβουλος ΟΦΕΙΛΕΙ να μην το βουλώνει αλλά να ενεργεί επικοδομητικά για το καλό του Δήμου όπως το αντιλαμβάνεται αυτός. Ο δημοτικός σύμβουλος έχει ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο και διαμορφώνει πολιτική. Ο δήμαρχος εκτελεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβούλων. Ο δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να πραγματοποιεί το όραμα όπως εκφράζεται με τις αποφάσεις, του δημτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος δεν έχει αποφασιστικό χαρακτήρα, παρά μόνο εκτελεστικό. Επί του προκειμένου, ο κος Δοσσαράς ο οποίος διακρίνεται για το ανεξάρτητο του χαρακτήρα του, πιστεύω και ελπίζω συντομότατα να ξεκαθαρίσει το περιβάλλον των φημολογιών, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν γνώρισε χθες τον κο Δήμαρχο, αφού συνδέονται στενά από την εποχή της αρχικής παρέμβασης. Ως εκ τούτου ακόμη και αν πιεστεύει ότι ο κος δήμαρχος έχει παρεκλίνει των μεταξύ τους υπεσχημένων, έχει την δυνατότητα περισσότερο από κάθε άλλον, να επιμείνει, να εξηγήσει, να προτείνει ή ακόμη και να αναπροσαρμόσει την πολιτική του σε σχέση με το φίλο του, πάνω απ' όλα Κώστα Λογοθέτη. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο, μόνο ο έρωτας διαρκεί λίγο και μετά εξαφανίζεται. Η σχέση των δύο ανδρών κρατεί πάνω από 15 χρόνια, οπότε λογικά έχει περάσει στο στάδιο της ενσυνείδητης αγάπης !!!!!!!

    ο αχρέωτος

  6. 1:19,γιατί θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις ;;;…πού ξέρεις ποιά σχόλια ανεβάζουμε και ποιά όχι ;;;…δεδομένου ότι δεν έχεις πρόσβαση στα σχόλια και δεδομένου ότι τα σχόλια δεν ανεβαίνουν με μόνο κριτήριο αν είναι προσβλητικά,θα σε παρακαλούσα ή να κρατήσεις τις εντυπώσεις σου (που είναι τελείως άκυρες) για σένα ή να τις τεκμηριώσεις …ευχαριστούμε,εκ του loutrakiblog…

  7. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ,ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ …….ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ……ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ …..

  8. Ο Μιχάλης ο Δρίτσας απλά ήξερε τι άφηνε πίσω του.
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.
    Και οντως επιβεβαιώθηκε.
    Δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα.
    Ο μόνος που αγωνίζεται αληθινά είναι ο Μουζάκης.
    Φιλότιμο και καλό παιδί. Οι υπόλοιποι μάλλον δεν ξέρουν τίποτα.
    Μακάρι να κάνω λάθος για τους υπόλοιπους αλλά δεν το βλέπω.

  9. Φίλε αχρέωτε… αυτά που αναφέρεις είναι οι θεωρίες.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ λέει ότι ο Δήμαρχος είναι εκείνος που καθορίζει την τύχη και τις επιλογές του συνδυασμού.
    Γιατί ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλέχτηκε κάτω απο το στέγαστρο του Δημάρχου και το αντίθετο. Και ο υποψήφιος Δήμαρχος βγήκε Δήμαρχος απο την προσπάθεια των υποψηφίων Συμβούλων.
    ΤΟ ένα χέρι νίβει το άλλο.
    Εδω όμως έχουμε πονάει χέρι..κόψει χέρι. Εδώ παραλίγο να μην καταρτιστεί προϋπολογισμός γιατί ο υπάλληλος βγήκε στην σύνταξη… εάν έχετε το θεό σας!!!
    Υπάρχουν απίστευτα προβλήματα. Υπάρχουν απίστευτα κενά.
    Και τώρα υπάρχει και απίστευτη άγνοια. Και αυτό αντί να τους ενώσει για να είναι δυνατοί,
    ο καθένας από νωρίς διαλέγει διαφορετικό δρόμο.
    Η κότα όταν πίνει νερό σηκώνει το κεφάλι της και δοξάζει το θεό.
    Ετσι έπρεπε να κάνουν κάποιοι και όχι να το παίζουν μάγκες.
    Αλλά σε όλα υπάρχει αρχή μέση και τέλος.
    Η αρχή είναι ο Δήμαρχος μέση είναι οι σύμβουλοι και τέλος είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να συμπράξουν.
    Μεγάλη υπόθεση η σύμπραξη.
    Αλλά μερικοί δεν θέλουν να παει καλά ο τόπος ή βλέπουν λάθη και αδυνατούν να τα μεταφέρουν.
    Άλλωστε από την Παρέμβαση ξεκίνησαν και κατέληξαν σε κομματικό στέγαστρο.
    Και η παρέμβαση ξεκίνησε με ανεξάρτητους και καλά πολίτες της πόλης με την ελευθεροτυπία στο χέρι και το βήμα, και κατάληξε ο παλιός μισός συνδυασμός του Παύλου.

    Όποιος αγαπαει τον τόπο του το δείχνει με τον τρόπο του.
    Βρισιές μπουνιές φωνές επίθετα, καφενεία και δημοσιογράφους δεν περνάς την γραμμή σου. Χρειάζεται σθένος και πείσμα.
    Δείχνει αδυναμία φίλε αχρέωτε.
    Γεμίσαμε ανεξάρτητους και ελεύθερους και ειδήμονες σε όλα.

    Ενας φίλος.

  10. Αγαπητέ μου φίλε των 3:03, καιρός είναι πια να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να πάμε πλεόν στην πράξη. Διαφωνεί ο Δοσσαράς με τον Λογοθέτη, με την πολιτική Λογοθέτη, με τις κατευθύνσεις του δημάρχου; Διαφωνεί με ένα του συνδιασμού του, απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί. Οι υπόλοιποι του συνδιασμού, η πλειοψηφία πως τοποθετείται στις διαφωνίες αυτές;
    Δεν είναι αναγκαίο να συνυπάρχουμε συμφωνόντας σε όλα. Αναγκαίο όμως απόλυτα είναι, στο ερώτημα του δήμαρχου "τι ώρα είναι" να μην ακούμε την απάντηση "ότι ώρα πείτε εσείς κύριε δήμαρχε".

    ο αχρέωτος

  11. Η διαφωνία είναι υγεία. Αρκεί να μην υπάρχει μισαλλοδοξία.
    Άλλο η ''υποχώρηση" και άλλο ο πνευματικός βιασμός.
    Στο πρώτο θα συμφωνήσω. Στο δεύτερο με βρίσκεις να συμφωνώ μαζί σου.
    Αλλά για το καλό του τόπου δεν εκλέχτηκαν;
    Τότε γιατί δε κατεβάζουν τους τόνους και να δουλέψουν;
    Γιατί κινούνται συντεταγμένα συγκεκριμένα πρόσωπα;
    Γιατί οι δημοσιεύσεις του Ηλιακοπουλου παράγουν ένα μέσο πίεσης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση;
    Γιατί οι επιλογές του Κου Δοσαρα δείχνουν μα είναι βγαλμενες μέσα από τα κείμενα του Ηλιακοπουλου;
    Ιδέα μου;;;;
    Μπορεί να είναι και έτσι. Να είμαι εγώ ο τρελός.
    Όμως το ξαναλέω.
    Μέσα σε ένα 4μηνο να έχουν δημιουργηθεί τόσες αντεγκλήσεις;;;
    Άρα πρέπει ο ένας να έχει κοροιδεψει τον άλλον τόσο αισχρα και τόσο άθλια ή κάποιος φροντίζει και με επιτυχία με τις πράξεις του να δημιουργήσει τετελεσμένα.
    Ο χειρότερος κύκλος είναι οι σύμβουλοι!!!!
    Και δόξα το θεό … έχουμε πολλούς.
    Επίσης δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές!!!!
    Όσο καλοί φίλοι και όσο καλοί "σύμβουλοι" είναι.

    Ένας Φίλος.

  12. ο Μπαμπης διαφωνησε για συγκεκριμενα θεματα.

    για θεματα που απτονται πανω απο ολα της ηθικης που επρεπε να εχει πρωτος ο δημαρχος και προεδρος της δαετ!

    γιατι δεν ρωτατε τον δημαρχο να σας πει για τις "υπολοιπες" επαγγελματικες δραστηριοτητες των δικηγορων και ειδικων συμβουλων που θελει να προσλαβει στην χρεωκοπημενη δαετ με παχυλους μισθους των 6-7 χιλιαδων ευρω τον μηνα, για να τον "συμβουλευουν" στην διεκδικηση των 30 εκατ. ευρω απο το καζινο?

    μηπως ολοι αυτοι εχουν συνεργαστει στο παρελθον με εταιρεια-πιστοληπτικο ιδρυμα το οποιο κατεχει ποσοστο στο καζινο και ουσιαστικα κινει τα νηματα?
    το συζητανε ολοι στα καφε της πολης γιατι κανουμε πως δεν το ξερουμε…

    θα βαλουμε δηλαδη τους λυκους να φυλανε τα προβατα?
    γι αυτο δεν κατηγορουσαμε και την προηγουμενη δημοτικη αρχη?
    για σκυψιμο και ναι σε ολα οσα ελεγαν και επραταν οι παραλιακοι μας συνεταιροι?

    ενας πολιτης που δεν περιμενει κανενα ρουσφετι

  13. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ?ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ?
    ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙς ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ 1.19 ΚΡΙΜΑ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

  14. 6:28,δεν μπορώ να ξέρω ποιό σχόλιο σου δεν έχει δημοσιευτεί,γιατί όλα είναι ανώνυμα…αν με κατατοπίσεις,πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω…πάντως όσα δεν έχουν εγκριθεί,έχουν χαρακτηρισμούς μέσα,για αυτό…πείτε ό,τι θέλετε,αλλά εφ'όσον θέλετε να το κάνετε ανώνυμα,μην χρησιμοποιείται χαρακτηρισμούς…ευχαριστώ…

  15. ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΟΣΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ?

  16. ωραία,κατάλαβα ποιό λες…αμέσως μετά χρησιμοποιείς μιά πρόταση ,αν θυμάσαι ,που λες για τις δραστηριότητες που κάποιος θέλει να αποκρύψει…αυτό δεν είναι χαρακτηρισμός;;;…εφ'όσον τον κάνεις ανώνυμα,αν το ανεβασω,τον χρεώνομαι εγώ,το ξέρεις αυτό ;;;…και εγώ δεν μπορώ να αποδείξω κάτι τέτοιο,δυστυχώς…φίλε μου,σε παρακαλώ,κατάλαβε πόσο δύσκολη είναι η θέση μας,όταν έχουμε να κάνουμε με ανώνυμα σχόλια…πρέπει να προσέχουμε και το παραμικρό…δεν είναι θέμα λογοκρισίας…επίσης,πριν πεις "εντάξει,βάλε κενό και ανέβασε το",σου λέω προκαταβολικά,ότι δεν αγγίζουμε ούτε τελεία σε κείμενο άλλου…αν θες,φτιάξτο και θα ανέβει αμέσως…

  17. Στα καφενεία της πόλης μπορεί να λένε ότι θέλουν. Και μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατι πολύ απλά ότι πείς και φαίνεται λογικό αμέσως οικειοποιείται από τους φίλους του καφενείου. Το λογικό όμως σε έναν ανίδεο δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό!!!!!
    Μα πιάσουμε τους συμβούλους; Όταν θέλεις να καλέσεις ειδικούς ή πιο έμπειρους για να σε βοηθήσουν από ποιο κομμάτι της αγοράς θα κοιτάξεις;
    Από το τμήμα της αγοράς που ελέγχει το σύστημα. Μέσα στο σύστημα το οικονομικό – τραπεζικό – Δικαστικό λίγο πολύ όλοι γνωρίζονται. Ετσι προτιμάς εκείνους που δεν είναι τόσο μπλεγμένοι και είναι όσο το δυνατόν πιο καθαροί.
    Το θέμα όμως ποιο είναι τελικά.
    Ο Παύλου προσπάθησε να μπεί στα άδυτα της διαχείρισης και τον πολέμησαν με νύχια και με δόντια.
    Ο Γκιώνης αδράνησε στην διαδικασία του ελέγχου και ήταν αρεστός.
    Αυτό τελικά θέλουμε;
    Ο οικονομικός έλεγχος και οι ισολογισμοί και τα στοιχεία εάν θέλει κάποιος να τα μπουρδουκλώσει μπορεί να το κάνει.
    Ολόκληρο κράτος – Ελλάδα- έχει ξεγελάσει τόσες και τόσες φορές την ΕΕ με τα στοιχεία που παραδίδει δεν θα μπορέσει μια εταιρία;
    Όμως απέναντι σου πρέπει να εχεις ανθρώπους που μπορούν να κανουν αυτή τη δουλειά.
    Και αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κοινωνία.
    Οι άνθρωποι της αγοράς είναι σχεδόν όλοι μέσα στο σύστημα. Δεν μου λέει τίποτα εάν εργαζόντουσαν σε πιστωτικό ίδρυμα ή όχι πρίν που είναι και μέτοχος της εταιρίας.
    Οσο για τον μισθό μην πέφτετε στην παγίδα. Το ποσό δεν είναι το πρόβλημα. Η δουλειά που θα βγάλουν είναι το θέμα. Και σε τέτοιες θέσεις χρειάζεσαι έμπιστους ανθρώπους. Η απομόνωση του κυρίου Πέτρου ίσως στερεί πληροφορίες από κύκλους που θα τις ήθελαν πολύ.
    Σε μια παλιότερη ανάρτηση ένας απλός πολίτης αναρωτήθηκε ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του Δήμου μας στην εταιρία και απάντηση δεν πήρε από κανέναν.
    Και επαναλαμβάνω το ερώτημα. Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του Δήμου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινοπραξίας και τι έχουν διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια;
    Είναι επαρκής ο έλεγχος; Πιστεύω πως όχι.
    Στα οικονομικά θέματα δεν υπάρχει ηθική. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    Αρα χρειάζεσαι στελέχη της αγοράς πού ΙΣΩΣ… ξαναλέω ΙΣΩΣ καταφέρουν και οδηγήσουν την ερευνά τους σε σωστό δρόμο. Δρόμο που θα είναι αμοιβαίος για όλα τα μέρη.
    Αρα ο Κος Δοσσαράς έχει παρασυρθεί από τους συμβούλους του. Τον σκοπό νομίζω ότι τον κατανοείται όλοι σας.

    Πρέπει να συγκεντρωθεί και πρέπει να αναθεωρήσει την στάση του. Μια στάση που τον εκθέτει.
    Μια στάση που τον αφήνει απομονωμένο.

    Ας προχωρήσει η δίκη του έγκριτου φίλου του νομικού στην Δικαιοσύνη κατά της Διοίκησης του Casino.
    Και όταν αποφανθεί να του πούμε ένα μπράβο ή θα πάει πάλι στην διαπραγμάτευση; Νόμιμα όλα είναι. Ηθικά είναι;

    Μπάμπη μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλά καλό θα ήταν να καταλάβεις ότι δεν βοηθάς κανέναν έτσι.
    Σε χρειάζεται ο τόπος.
    Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα όλα όσα σου λένε. Δεν τα γνωρίζεις όλα. Βοήθα με την σκέψη σου την πολιτική του Δήμου.
    Με φανφάρες το μόνο που γίνεσαι είναι ότι σε χαρακτηρίζουν γραφικό. Όπως τον δημοσιογράφο και είναι κρίμα της δική σου προσωπικότητας.

    Ενας Φίλος.

  18. Αγαπητε φιλε 7.26, η προσεγγιση σου ειναι γενικα σωστη και πολύ λογική.
    δες ομως μια λεπτομερεια που ισως ανατρεπει τον ολο σου συλλογισμο:
    ποσο σιγουρος εισαι οτι οι νεοι συνεργατες-ειδικοι συμβουλοι-νομικοι του κου Λογοθετη δεν ειναι κομματι ¨του συστηματος¨ που περιγραφεις παραπανω?
    ποσο αδεσμευτοι και αδεκαστοι μπορουν να ειναι?
    εχουν εξαρτησεις απο το παρελθον τους ή οχι?
    αυτα πρεπει να σε απασχολησουν.
    γι αυτο και οχι μονο αντεδρασε ο Μπαμπης…
    θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να μας πει ο κος Λογοθετης σε ποιες εταιρειες – πιστωτικα ιδρυματα παρειχαν μεχρι σημερα τις υπηρεσιες τους ειτε ως φυσικα προσωπα, ειτε ως συμμετεχοντες σε μεγαλα νομικα γραφεια, ολοι αυτοι που θελει να φερει για να μας εκπροσωπησουν-υποβοηθησουν στις οντως πολυ κρισιμες επαφες με το καζινο …
    μηπως ισχυει το ρητο:
    "θα βαλουμε τον λυκο να φυλαξει τα προβατα" ?
    δεν το γραφω τυχαια αυτο το τελευταιο …
    ελπιζω να σε προβληματισουν ολα οσα γραφω!
    φιλικα παντα, ενας συν-δημοτης σου.

  19. Λογικό το επιχείρημά σου 10:42.
    Αλλά έχεις να διαλέξεις μεταξύ άγνοιας και μεταξύ γνώσης.
    Η άγνοια είναι τόσο καιρό δεδηλωμένη απο τις τακτικές και επιλογές.
    Η γνώση τώρα εμπεριέχει και τους κινδύνους που περιγράφεις.
    Τι πρέπει να επιλέξεις;
    Να μείνεις καθηλωμένος ή να προσπαθήσεις με ανθρώπους που γνωρίζεις προσωπικά και έχεις μια εμπιστοσύνη να σου πουν τι συμβαίνει να σου ανοίξουν τα μάτια; Και μακάρι οι σύμβουλοι που θέλει να συνεργαστεί να του ανοίξουν τα μάτια.
    Σε μια παλαιότερη ανάρτηση ο Εξωραϊστής καλούσε όλους τους υπευθύνους να ενωθούν για ένα καλό σκοπό. Τον ίδιο μας τον τόπο. Έρχονται οι καταστάσεις και τον επιβεβαιώνουν. Μπράβο του.
    Στην δεύτερη τακτική θα έπρεπε να ταυτιστούν όλοι κατά την γνώμη μου.
    Θεωρώ ότι η πρώτη περίπτωση της άγνοιας είναι απορριπτέα από όλους.
    Άρα πρέπει να εμπιστευτείς ανθρώπους που είναι μέσα στο σύστημα εν γνώση σου. Αυτοί διαθέτουν την γνώση αλλά και την δυνατότητα να μην σου αποκαλύψουν όλη την αλήθεια. Χαλάλι τους όμως. Εάν κάποιος προτείνει κάποιον άλλον να μας το πει ευθέως. Όμως ο τρόπος και η επιλογή είναι σωστή της κίνησης να μπουν άνθρωποι μέσα που ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
    Αλλιώς θα παραμείνεις στην άγνοια και ότι θα σου λέει ο κάθε ''γνώστης'' θα είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς.
    Γνωρίζω ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά πρέπει να αλλάξει η κατάσταση και η αλήθεια να λάμψει όσο μπορεί να την δει κατάματα ο καθένας ξεχωριστά.

    Στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

    Και όλοι τους είναι τυφλοί με εμπάθειες και με κουτσομπολιά.
    Αντί να κοιτάξουν να μαζευτούν και να υποστηρίξουν το καλό του τόπου μας αυτοί τσακώνονται σαν τα κοκόρια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλα επι προσωπικού και επι προσωπικού. Όλοι θιγμένοι είναι αλλά δεν τα παρατάει και κανείς τους. Όλοι λόγια λόγια λόγια λόγια.
    Έχουν την εντύπωση ότι με την συμπεριφορά αυτή βοηθούν τον τόπο; Έχουν την εντύπωση ότι με φωνές και ύβρεις και υποστηρικτές από την αίθουσα θα πάει μπροστά ο τόπος;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ.

    Και με αυτή θα πορευτείς στο μέλλον.
    Αλλιώς μία από τα ίδια.

    Ενας φίλος.

    Υ.γ.
    Εάν όλοι τους είχαν ένα διάλογο όπως έχουμε εμείς …σε ρωτάω.. δεν θα ήταν σε καλύτερη μοίρα ο τόπος μας;
    Εχουμε ένα διάλογο που ο ένας καλύπτει με την σκέψη του την σκέψη του άλλου και του υποδεικνύει τις αδυναμίες με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι. Να βρεί ένα υγιές συμπέρασμα.
    Και αυτό μεταξύ δύο ξένων… δύο αγνώστων.
    Σε ευχαριστώ πολύ.

  20. μακαρι αγαπητε φιλε να μπορεσουν να αρθρωσουν σοβαρο πολιτικο λογο και να δειξουν ολες οι δημοτικες παραταξεις διαθεση διαλογου, οπως κανουμε εμεις οι κοινοι θνητοι.

    τα προβληματα ειναι μεγαλα και σιγουρα δεν περιμενουν.

    ενα θα με ενοχλουσε αφανταστα.

    να αποδειχθουν και οι νυν δημοτικοι αρχοντες κατωτεροι των περιστασεων.

    τοτε θα εχουμε απλα ακομα 3,5 χρονια χαμενα για τον τοπο μας.

    σ΄ ευχαριστω και παλι που συμμετειχες σε αυτο τον διαδικτιακο διαλογο.

  21. Πολύ σωστή η παρατήρηση…. και αυτή είναι και η ουσία.
    Να μην χαθούν 3,5 χρόνια.
    Γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα προβλήματα διαχείρησης και συνένωσης μεταξύ των δύο Δήμων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    Εάν καποιοι δεν αντιλαμβάνονται την θέση τους και τις ευθύνες τους καλό θα ήταν να αφήσουν την θέση τους και να αφήσουν άλλους να προσπαθησουν.

    Σε όποια δημοτική παράταξη και ας ανήκουν.
    Πρέπει να αλλάξει τρόπο λειτουργίας η Διοίκηση του Δήμου μας.
    Ξέρω ότι είναι ξένο για τους περισσότερους αυτό που προτείνω αλλά είναι οι καταστάσεις που ζούμε μας θέλουν ενωμένους και οι χωρισμένους.
    Μακάρι να γίνει η δίκη μας παρότρυνση….ευκαιρία για μια νέα αρχή.

  22. Πράγματι ο διάλογος που αναπτύσετε είναι εποικοδομητικός. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα, όμως αγαπητοί μου μην σας διαφεύγει το γεγονός ότι ο Καλλικράτης είναι ανπόσπαστο κομμάτι του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Επιβλήθηκε χωρίς κανένα προγραμματισμό άρον άρον για να μεταθέσει τα προβλήματα της κεντρικής εξουσίας στους Δήμους, που σε λίγο θα παρακαλάνε για αύξηση του ΦΠΑ, προκειμένου να έχουν έσοδα να λειτουργήσουν στοιχειωδώς κλπ κλπ

    ο αχρέωτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog