Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Πετρίτσης: Επιβεβαιωθήκαμε για όσα λέγαμε προεκλογικά”

- Advertisement -

Λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης, τον λόγο ζήτησε και πήρε ο κύριος Γιώργος Πετρίτσης, ο οποίος δήλωσε…

“Νομίζω ότι θα πρέπει να ξαναφέρουμε το θέμα στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 30/06 για να συζητηθεί εκτενέστερα. Από την πλευρά μου, δεν θέλω να πλατιάσω και αρκούμαι να δηλώσω ότι επιβεβαιωθήκαμε για όσα προεκλογικά λέγαμε σχετικά με τα τόσα χρόνια που χάθηκαν στον τόπο μας”. Στην συνέχεια, διάβασε ένα μικρό απόσπασμα από την προεκλογική του ομιλία που αναφερόταν σε αυτά ακριβώς τα σημεία.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και τον αδερφο του να προσεχει, να μην λεει μπουρδες σε συνεντευξεις!
    εδω παει για φουντο τοσο το ΣΠΑ, οσο και η ΔΑΕΤ γενικοτερα και ο αλλος Προισταμενος γαρ λεει οτι πανε καλα και αλλα τετοια!καλα δεν ενημερωνετε απο τα νουμερα των εισπραξεων και των εξοδων του ΣΠΑ? τι Προισταμενος ειναι εκει?

  2. Ο Πετρίτσης είναι το μέλλον του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς, που μόνο χολή ξέρουν να βγάζουν. Οι προσωπικές κατινιές δείχνουν πόσο τους πονάει. Είναι ο μόνος που έχει σοβαρές και τεκμηριωμένες θέσεις μέσα στο Δ.Σ. Ακούγοντας το βίντεο με τα λεγόμενά του από αλλο μπλογκ, είδα πόσο δίκιο έχει. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μερικούς πορωμένους. Δεν τους συμφέρει που λέει αλήθειες με αριθμούς και στοιχεία.

  3. Αμα ο Πετρίτσης είναι το μέλλον ….τότε καλύτερα να αλλάξουμε πόλη.Αν μετά τη λαίλαπα Γκιώνη μας έρθει ο Πετρίτσης με ένα μικρό διάλλειμα του ΛΟΓΟ, τότε θα ξεπεράσουμε και τον πάτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog