Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Π. Παύλου: “Αισθάνομαι δικαιωμένος”

- Advertisement -

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων κος Παύλου Παύλος ο οποίος τόνισε…

Ο δήμος το 2004, θεωρήθηκε χρεωκοπημένος και ξεκίνησε από την πλευρά του κυρίου Γκιώνη μια φημολογία και παραπληροφόρηση για χρεωμένο δήμο. Το 2006, παραδώσαμε τον δήμο μετά από μία 12ετία με όσα μικρά ή μεγάλα φέραμε εις πέρας και αφήσαμε στο ταμείο 7.310.977 ευρώ ζεστό χρήμα.
Θα αρκεστώ στο να σας διαβάσω την τοποθέτηση δύο ανθρώπων στο δημοτικό Συμβούλιο της 15 Απριλίου 2008. Πρόκειται για τους κ.κ. Λιάπη (οικονομολόγος) και Πανάρετου (ορκωτός λογιστής) και οι δηλώσεις τους αυτές είναι καταχωρημένες στα πρακτικά.

Λιάπης: Ήταν πρότυπο ο δήμος. Τα κέρδη του έφτασαν τα 3.214.000 ευρώ
Πανάρετος: Δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοια κατάσταση στα τόσα χρόνια της καριέρας μου. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Από το 2007, η Παρέμβαση προσπαθούσε να αποδείξει όλα αυτά που είχε προεκλογικά υποστηρίζει. Δυστυχώς για αυτούς, δεν το κατάφεραν ποτέ. Ποτέ δεν κατάφεραν να μας απαντήσουν στο ερώτημα: :Πού και πώς βρέθηκαν οι τόκοι από τις καταθέσεις μας στις τράπεζες; Πού και πώς βρέθηκαν τα χρήματα αφού ήμασταν χρεωμένοι;

Ο Γιώργος Γκιώνης διαχειρίστηκε σε 4 χρόνια 40.000.000 ευρώ. Εμείς, σε 12 ολόκληρα χρόνια, διαχειριστήκαμε 54.000.000 ευρώ.

Άκουσα τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη να αναφέρεται στο Spa. Δυστυχώς, ακόμα δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε η μελέτη του Υδροθεραπευτηρίου. Γιατί υπήρξε η εξωτερική πισίνα; Είναι έγκλημα για την πόλη η αλλαγή τόσο του κόστους όσο και των τετραγωνικών. Εμείς είχαμε κάνει μελέτες για 800 τ.μ. περισσότερα.

Πλήρης είναι και η εγκατάλειψη και του Συνεδριακού Κέντρου. Το 2009 είχε έσοδα 7.000 ευρώ. Το κυλικείο είχε έσοδα 10.000 ευρώ. Αν είναι ποτέ δυνατόν, το κυλικείο να έχει περισσότερα έσοδα από το Συνεδριακό. Και φτάσαμε στο αποκορύφωμα όταν ο κύριος Γκιώνης απέλυσε την κυρία Νικολοπούλου 10 ημέρες πριν παραδώσει την εξουσία.

Έγιναν σπατάλες παντού. Πληρώσαμε 80.000 ευρώ επιπλέον για τους φοίνικες χωρίς κανένα λόγο. Δεχτήκαμε όλα τα αθλητικά γεγονότα που μας έστελναν χωρίς καμία αντίρρηση.

Κλείνοντας, ο Παύλος Παύλου υποσχέθηκε στον Κώστα Λογοθέτη ότι θα είναι δίπλα του σε όποια βοήθεια του ζητηθεί στο θέμα της ΔΑΕΤ.

- Advertisement -

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλλος αυτος!
    κοιταξτε ποιος μιλαει!
    αυτος που επι των ημερων του το ΔΗμαρχειο εφτασε σε κοστος τα 4 δις δρχ.!!!

    βεβαια και θα ειναι διπλα στον Λογοθετη, μετα τον διορισμο-ρουσφετι που εκανε ο Δημαρχος στην κα Παυλου, κανοντας την αναπληρωτρια διευθυντρια στο ΣΠΑ ενω ειναι αποφοιτη Λυκειου!

    ευγε !

  2. εσυ φιλε ΑΖ μαλλον ζεις σε αλλη επικρατεια! αληθεια δεν ξερεις τι φαγοποτι εγινε με το δημαρχειο και τον πεζοδρομο μπροστα απο αυτο? οσο για την κα του πρωην, την αποφοιτη Λυκειου που ξαφνικα εγινε μεγαλη και τρανη διευθυντρια στσ Λουτρα, φαινεται θα ειναι κολλητη σου και πειραχτηκες… μετα σας φταιει ο Γκιωνης.

  3. Έχει απαντήσει η ιατρική για τέτοιες περιπτώσεις… επιπλεκτική μνήμη το λένε!!!
    σε τι να πρωτοσταθείς, μ' αρέσει που μιλάει για εγκατάληψη του συνεδριακού!!! που επί των ημερών του είχε μηδέν έσοδα και είχε προσλάβει προεκλογικά 40 άτομα, το έβαλε και μέσα δηλαδή, νομίζει οτι μιλάει μόνο σε ψηφοφόρους του που τα τρώνε όλα αμάσητα.

  4. τωρα που λες για το Συνεδριακο, θυμηθηκα οτι 4 χρονια το ειχε βαλει σε ροδες ο Παυλιτος και το γυριζε γυρω γυρω, ποτε μεσα στην πολη διπλα στο γηπεδο του Ολυμπιακου, ποτε εξω εκει που ειναι τωρα!
    ολα αυτα για να κανει τα χατηρακια των φιλων του των παραλιακων, καθυστερωντας την κατασκευη του!
    μεχρι και εναν τυχαρπαστο αρχιτεκτονα ειχε φερει απο την Αμερικη και τον φιλοξενησε εδω κανα μηνα, αφου φυσικα τον χρυσοπληρωσε για να βγαλει πορισμα οτι το Συνεδριακο πρεπει να γινει εντος της πολης…
    μετα απο ολα αυτα εχει το θρασος ο κος πρωην να μιλα για το Συνεδριακο Κεντρο…
    λιγη τσιπα δεν βλαπτει!

  5. Γιατί το έβαλε στα πόδια ο Γκίωνης σήμερα ;;γιατί μάλλον δεν είχε τι να απαντήσει στην καταστροφή του τόπου όπου προκάλεσε.Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πλέον αποτυχημένος Δήμαρχος απο κτίσεος της πόλης.

  6. Re paidia, mporei na eksigisei kapoios ston kyrio Mpako oti den einai Dimotiko Symvoulio ayto pou parakolouthise simera? Olo D.S. grafei! Kala, toso……psilos einai? Den kserei pou paei?

  7. Ε οχι ρε μεγαλε να βγαλεις και τον Γκιωνη μαγκα που κρυφτηκε σημερα απο το δημοτικο συμβουλιο με την παρεα του ξεχασες οτι ο Παυλου τον ειχε πει ανθρωπο του καζινο και αυτος ουτε καν του απαντησε θα μεινει στην ιστορια σαν ο δημαρχος που εκανε ολα τα σχεδια του καζινο ο ανθρωπος του ναι σε οτι πει το καζινο

  8. 12:43 σε έχω βαφτίσει τραγικό σε ανάρτησή σου σε άλλο Blog, δεν βαρέθηκες να πιπιλάς την ίδια καραμέλα???
    είσαι και άσχετος από Εταιρείες απ' ότι φαίνεται, το σημερινό κάλεσμα τι ήταν βάση κανονισμών και θεσμών?? ενημέρωση?? απολογισμός περπαγμένων??? πόρισμα έρευνας??? ας μας πούνε πρώτα και μετά να τοποθετηθούμε, γιατί εγώ βλέπω ότι μαζευτήκανε το παρεάκι για να λιδωρήσουν τον Γκιώνη, η προ Γκιώνη εποχή παραγράφηκε?? και πως κρίνεις τα 4 χρόνια άμα δεν ξεκινήσεις από τα εξ' απογραφής δεδομένα, συν, πλήν έσοδα έξοδα (αιτιολογημένα)και αναφέρομαι στις τοποθετήσεις Λογοθέτη γιατί ο Παύλου έκανε αναφορές.. εκτώς και αν είχαν κανονίσει τι θα πούνε ο καθένας.
    Όσον αφορά στα κόστη των έργων, φυσικά υπάρχουν διαφορές στα νούμερα, γιατί οι αρχικές δημοπρατήσεις έγιναν προ Χριστού!!!
    γιατί δεν τα έφτιαχνε ο Παύλου τόσα χρόνια που είχαν γίνει σκουπιδότοποι και κοντέψαν να μας έρθουν οι ταμπέλες στο κεφάλι??

    …. και για να επανέλθω σ' εσένα ασχολήσου με την αποτυχία στην κρίση σου και στις επιλογές σου και άσε τον Γκιώνη να τον κρίνουν πιο ειδικοί και κατηρτησμένοι τουλάχιστον!!!

  9. Μηπως θελεις να σου θυμισω το βιντεο με τον ευαγελατο στον αντενα η το πουλιμα που ειχε κανει στους εργαζομενους στο καζινο εξαλου οι δημοτες εστειλαν την παρεα του γκιωνη στα σπιτια τους Η ξεχασες οτι απο την πολυ επαρση που ειχε μονος του ελεγε οτι οσο εχω το καζινο δεν εχω προβλημα Η ξεχασες οτι διεγραψε τρεις δημοτικους του συμβουλους τον παπαθεοδωρου τον Μαικ και τον γαμπρο του μιχαλη Δριτσα ηταν επικινδυνος για τον τοπο καλα ελεγε ο παυλου και βγηκε αληθινος

  10. @1:59
    σπιτακι μου… πισινουλα μου …..
    διευθυντρια μου….

    θες και αλλα??? αυτα ειναι τα προσφατα…
    αααα και το συνετερακι?? επιταγουλες μου…

    Zuperman …

  11. ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΓΚΙΩΝΙΚΟΙ Η ΝΟΜΙΖΩ ?

    ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ!!!!!!!

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΤΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ?

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?

  12. Δεν φταιτε εσεις ,φταιει το επικοινωνιακο του δημαρχου των εργων,στην προκειμενει του Γκιωνη ,που αντι να σαλιαριζει με τους πολιτες ,ετρεχε απο το πρωι μεχρι το βραδυ εξ οσων γνωριζω ,καρατσεκαρισμενα, στα υπουργεια μεχρι 31/12/10 να δουλευει ακαταπαυστα για το καλο του τοπου ,και ας ειχε χασει το αξιωμα .Μη κουνιεστε και φλυαρειτε ασκοπα ,σας πηραν ολοι χαμπαρι ,με τις συμμαχιες πηρατε τον Δημο απο τον ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Γκιωνη και αυτο γιατι σας επετρεψε το εκλογικο συστημα να το κανετε. Διαφορετικα θα ειχατε βαλει την ουρα κατω απο τα σκελια και θα γλειφατε κατα την προσφιλη σας μεθοδο τον Γκιωνη ,,οπως κανετε τωρα με τον υπερδραστηριο και ακρως αποφασιστικο δημαρχο κ. Λογοθετη. Ομως ο κοσμος εχει ωτα και ακουει , και ματια και βλεπει ,βλεπει τους δημοτικους υπαλληλους μες την καλη χαρα , να κουβαλανε τα συμπρακαλα τις πριγκιπεσσας ,συμβιας του κ. Παυλου ,και με μονο τυπικο προσον, το απολυτηρειο Λυκειοιυ ,ακουσον !!!ακουσον!!! να αναλαμβανει υψηλη θεση στο SPA !!! Και αν αυτο , εξ οσων αντιλαμβανεται το ταπεινο μυαλο μου δεν λεγεται προεκλογικη συναλλαγη ,των ψηφων του κ. Παυλου προς τον κ. Λογοθετη ,για εναν ανθρωπο ,χωρις κανενα τυπικο προσον να αναλαβει τη συγκεκριμενη θεση ,τοτε η" στραβος ειναι ο γυαλος η" στραβα αρμενιζουμε . Και επειδη δεν μιλαω στον αερα ,θα ακολουθησαν κι αλλα για τα οποια θα τριβετε τα ματια σας ,και σας προκαλω αν τα προαναφερομενα τα χαρακτηριζετε αναληθη ,ας τοποθετηθητε και και ας με βγαλετε ψευτη. Να εχετε μια καλη και ηλιολουστη μερα .ευχαριστω για την φιλοξενια .

  13. Ο εμπαθής Παύλος ξαναχτυπά!!! Αμάν με αυτό το μίσος σας με τον Γκιώνη δεν βαρεθήκατε…
    Και αυτή η στήριξη σας στον Λογοθέτη δεν καταλαβαίνετε πως σας γυρνάει μπούμεραγκ στις επόμενες εκλογές?… και στρέφετε τους ψηφοφόρους σας αλλού και…ξέρετε που!!!
    Δεν έχετε καταλάβει πως έχετε αφανιστεί απο τον πολιτικό χώρο του Δήμου και έχετε μαζί σας και τον σημερινό δήμαρχο που θα γράψει ιστορία και αυτός?
    3 χρόνια σκάρτα έμειναν και εσείς…και μιλάμε για όλους… δεν κοιτάτε να φτιάξετε το προφίλ σας το χαλάτε κιόλας…
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ…ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ!!!
    GR

  14. δεν παιρνετε καμμια βουρτσα ,να βαψετε το Συνεδριακο ,που εχει πιασει μουχλα και αργοσβηνει στην εγκαταλειψη του ,η" μηπως το αφηνετε να δεσει το γλυκο και να ταιριαζει με το Βιοτεχνικο παρκο στην εισοδο της πολης ,πολης ακρως τουριστικης ,εργο ανα πλασης και αυτο του κ. Παυλου ,εργο που μονο περηφανεια προσδιδει στον Λουτρακιωτικο λαο ,και μην ασχολεισθε με εναν ανθρωπο που εδωσε τα παντα και που με τις συμμαχιες και συμφωνιες κατω απο το τραπεζι του φαγατε την εξουσια .Σας πηραμε χαμπαρι ,κουλαρετε και χαλαρωστε και εστω και αργα αποφασιστε να δουλεψετε ,μηπως και κουνηθει κανα φυλο.Και οσο για την δικαιωση του κ. Παυλου ,δοξαστε τον αυτον και τα 12ετη εργα του.

  15. ο Παυλου ειναι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλα!
    διαχειριστηκε πανω απο 60 εκατ. ευρω στην ΔΑΕΤ και τα σκορπισε (γιατι αραγε…) σε εργα φρου φρου.κανενα αναπτυξιακο εργο επι των ημερων του, με μεγα σκανδαλο το Δημαρχειο που μαζι με τον Πεζοδρομο μπροστα απο το κτιριο στοιχισαν σε ολους εμας πανω απο 1 δις δραχμουλες!αυτος ο ανθρωπος που σπαταλησε το δημοτικο χρημα σε πλακοστρωσεις αμφιβολου ποιοτητας και αισθητικης, δεν μπορει να γινετε τιμητης κανενος!

  16. τρελλο γατι ,εισαι ολα τα λεφτα ,και σκεψου οτι ουτε 5 μηνες δεν εχουν αναλαβει ,και αρχισαν τα οργανα ,σκεψου τι εχουμε να ακουσουμε στο μελλον.Τωρα οσο για το κοστος των 4αρων δις του Δημαρχειου ,το μεγαλο κοστος το απορροφησε η υπογα που δουλευουν σαν τα ποντικια οι υπαλληλοι. Παυλινο εχεις κατι να μας πεις για το κοστος του Δημαρχειου επι θητειας σου ,μια και τα λεφτα που κανανε φτερα δεν ηταν δικα σου αλλα δικα μας που καποτε στραβωθηκαμε και σε ψηφισαμε? μας το χρωστας.

  17. Τραγικέ τελευταία φορά ασχολιέμαι μαζί σου γιατί είσαι ένας εμπαθής άσχετος που δεν έχεις την στοιχειώδη νοημοσύνη-παιδεία να απαντήσεις στο θέμα, άλλα γι άλλα απαντάς!!!
    που κολλάει σε αυτό που συζητάγαμε το στημένο παιχνιδάκι στον Ευαγγ.. και τα υπόλοιπα, εδώ σε 4 μήνες έχει γίνει ο κακός χαμός και εσύ άρρωστε Παυλικέ θυμήθηκες άμα ο Γκιώνης διέγραψε ποιον, που δεν διέγραψε ζήτησε παραίτηση, δεν τα κατάλαβες καλά στο καφενείο που στα είπανε μου φαίνεται!!!
    άντε με το αφεντικό σου να αγοράσετε κανα φοίνικα (που ξέρει να διαλέγει) και κάτσε απο κάτω να πίνεις φραπέ

  18. ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ .ευχαριστω

  19. προς ΑΖ.
    Ξέρει η κα Παύλου περισσότερο από οποιονδήποτε πώς να εξελιχθεί! Ειναι μικρός ο τόπος που ζούμε και δυστυχώς ο κόσμος δεν ξεχνά … κάποιες φορές!!!

    Και φυσικά ο σύζυγός της θα είναι δίπλα στον Κώστα Λογοθέτη, αυτό του έλειπε μετά από την πρώτη εξυπηρέτηση που του έκανε. Ακολουθεί και η δεύτερη.

  20. οκ το εργάκι που παρακολουθήσαμε ήταν σκηνοθετημένο από ΠΠ, ψάξανε… βρήκανε καμιά ατασθαλία του Γκιώνη;;; δεν μας είπανε, γιατί άμα δεν βρήκανε να κοιτάξουνε να κάνουνε καμιά δουλειά και να αφήσουνε την σκηνική παρουσία!!!
    πάντως επειδή κάποιοι κελαϊδάνε στην πόλη, έχουνε βρει αλλά όχι του Γκιώνη!!!!

  21. 1:12,δεν είμαστε όλη την ώρα μέσα για να τσεκάρουμε τα σχόλια…απλά μαζεύτηκαν επειδή έγινε η χθεσινή κουβέντα και όλοι ήθελαν να πουν την άποψη τους…

  22. και μιά παράκληση προς όλους…επειδή σχολιάζετε οι περισσότεροι συγκεκριμένο άτομο,προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε,για να μπορώ κι εγώ να ανεβάζω τα σχόλια…ευχαριστώ και ελπίζω να καταλαβαίνετε την δύκολη θέση που βρισκόμαστε μερικές φορές…

  23. Αλήθεια κ.Παύλου για το κατάντημα του συνεδριακού μήπως ευθύνεται λιγάκι και η σύζυγός σας, αφού ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε αυτό ως αποσπασμένη από τον κ.Γκιώνη? Ή μήπως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κάνει τον προεκλογικό σας αγώνα από εκεί μέσα???
    Ας είμαστε λιγάκι προσεκτικοί! Η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός.

    Υ.Σ: a.v νομίζω ότι άδικα κόβεις κάποια σχόλια ή μήπως είσαι προκατειλλημένος με το συγκεκριμένο άτομο?

  24. 3:05,να εξηγήσω κάτι για εκατομμυριοστή φορά…εφ'όσον ένα σχόλιο είναι προσβλητικό γαι κάποιον και είναι ανώνυμο,είμαι υποχρεωμένος να το κόβω…για ποιόν λόγο να ειμαι προκατειλημένος…κολλητός είμαι ;;;…απλά,πρέπει να καρατάμε δίκαιες αποστάσεις (και νομίζω κι εσείς θέλετε κάτι τέτοιο…αλλιώς θα είμασταν φανεροί υποστηρικτές κάποιου και θα τελείωνε η ιστορία…)

  25. και δυστυχώς,πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι το θέμα τί λες…αλλά πώς το λές …και θεωρώ ότι είναι άδικο να χρεωθώ εγώ προσβλητικό σχόλιο για κάποιον…(όταν είναι ανώνυμο,το χρεώνεται ο διαχειριστής…)…ελπίζω να κατάλαβες…

  26. Θα συμφωνούσα με το σχόλιο σου a.v αν έκοβες ισότιμα όλα τα προσβλητικά σχόλια και όχι μεμονωμένα. Π.χ το σχόλιο "ούφο" για ένα διευθυντή υπηρεσίας δεν ακούγεται και πολύ κολαυκευτικό. Δε νομίζω ότι δημοσιεύοντάς το κρατάς "δίκαιες αποστάσεις". Εκτός αν η ΑΖ είναι κολλητή σου και δεν μπορείς να της κόψεις σχόλιο.

  27. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ. ΕΠΑΘΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ, ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, 54.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 54.000.000 ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ;
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΕ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;
    Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ.
    Ο ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ.
    Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΑ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΑΦΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΣΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ 3 ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΙΔΙΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ; ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΙΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΟΤΕ;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΑ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ;

    ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕ ΠΑΥΛΟΥ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΨΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;
    ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.

    ΠΑΥΛΕ ΠΑΥΛΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  28. πρώτον είναι ο ΑΖ…δεύτερον είναι καμιά 30αριά σχόλια μαζεμένα και,νομίζω, ότι έχω το δικαίωμα να μου ξεφύγει κανένα,δεδομένου ότι πρέπει να διαβάζω ότι του κατέβει του καεθενός στο κεφάλι…και τρίτον,το διέγραψα,για να είσαι ικανοποιημένος/η…να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε…

  29. Η επιδρομή των 4-5 Γκιωνικών στα σημερινά σχόλια δεν αλλάζει την ουσία της χθεσινής του πανωλεθρίας.
    Μόνο τυφλοί δεν βλέπουν ότι ο Παύλου επαληθεύτηκε άλλη μία φορά. Γιατί να μην είναι δικαιωμένος;
    Τις επιθέσεις όμως πάλι αυτός τις δέχεται.Δείγμα ποιον φοβούνται και του ζητούν να αποχωρήσει.
    Μάγκες του Γκιώνη θυμηθείτε ότι Δήμαρχος είναι ο Λογό και όχι ο Παύλου
    Πειράζει λίγο που είσασταν μιας χρήσης ….εεεε;;;

  30. Ο ΠΠ με τον Δημοσιογράφο και τον αδελφό του κάνουν κουμάντο. Από τους Αγίους Θεοδώρους εξαφανίστηκαν. Για περάστε, για περάστε παλληκάρια κι από εδώ…

  31. Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ. Ο ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,Ο Παύλου ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΑ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ,ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΟΧΩΝ(ξεχάσατε τις πλημμύρες στα μαγαζιά), ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΌΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΌ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΏΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΘΩΔΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ (με τα χρήματα των επενδυτών), ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΏΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΑΣΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΟΓΚΟΛΙΘΩΝ ΚΥΜΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΌ ΠΙΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΟΣ, ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΈΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΜΩΣ ΈΡΓΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΜΕΤΑ ΕΊΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΎΡΩ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΛΟΗΣ, ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΈΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    Ο Κος ΓΚΙΩΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΠΑ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ, ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ,ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΗΡΑΙΟΥ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ. ΟΜΩΣ Η ΈΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΌ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΏΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ.

    Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  32. 4:13 κάτσε να δεις για πόσες χρήσεις θα είσαστε εσείς, εδώ δεν φτουρίσατε ούτε σας σχολιαστές στα blogs που είναι και ανώδυνο, 2-3 είσασταν και έχετε μείνει κανένας-ένας!!!
    άσε που δεν έχετε γράψει ποτέ και τίποτα με νόημα εεεεε;;;;;

    Pomlapi

  33. ΦΊΛΕ 7:49 ΚΑΜΊΑ ΦΌΡΑ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΜΝΉΜΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΉ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΓΝΟΙΑ,ΓΙΑΤΊ ΜΟΝΌ ΩΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΆΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΔΕΛΤΊΟΝ ΤΎΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΚΛΆΒΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΣΟΥ.Ο ΠΑΎΛΟΥ ΔΕΝ ΈΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΑ ΆΛΛΑ ΚΑΜΊΑ ΔΕΚΆΡΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΈΣ ΜΑΚΈΤΕΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ.ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΤΑ ΆΦΗΣΕ ΓΙΑ 4 ΜΉΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΎΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΙΠΉΣ ΜΕΛΈΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΎΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎΣ ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΌΛΗ,ΜΕΛΈΤΕΣ ΆΦΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ ΑΛΌΣ,ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΌΔΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΌΣΤΟΣ,ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΌΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΎΣ ΤΗΝ ΕΚΤΈΛΕΣΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΆ ΠΟΛΊΤΙΚΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΑΦΟΎ ΈΒΑΛΕ ΝΕΡΌ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΤΈΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΆΡΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΏΝ ΉΤΑΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΆΦΟΡΑ,ΠΟΙΑ ΝΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΈΚΑΝΕ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΌ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ????? ΜΆΛΛΟΝ ΈΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΆΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΦΉ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΆ ΈΒΑΖΑΝ ΝΕΡΌ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΚΑΛΆ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΌΛΟΥ,ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌ ΤΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΜΈΤΑ ΕΊΠΑΜΕ?ΞΈΡΕΙΣ ΜΈΤΑ ΤΗΣ ΒΌΛΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΉΓΑΙΝΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΊ,ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΊΑ ΤΟ ΜΟΝΌ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΉΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΠΑΡΚΆΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΈΓΙΝΑΝ ΕΠΊ ΓΚΙΏΝΗ ΡΩΤΆ ΌΠΟΙΟΝ ΥΠΆΛΛΗΛΟ ΘΕΣ,ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΑΝΆΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉΣ ΖΏΝΗΣ ΤΗ ΕΝΝΟΕΊΣ ΤΟ ΆΛΛΑΓΜΑ ΣΑΚΟΎΛΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΆΚΙΑ??Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΙΣΙΑ ΣΧΟΙΝΟΣ ΤΈΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΌΘΗΚΕ ΤΟ 1997 ΕΠΊ ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΠΙΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΤΊΠΟΤΑ!!!!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΦΩΤΙΣΜΟΎΣ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΌΣΤΡΩΣΙΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΉΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΌ ΧΡΉΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

    Υ.Σ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΆΛΛΑ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΈΡΕΙΣ !!!!

    pomlapi

  34. συμφωνώ με Pomlapi, ο προηγούμενος φίλος αντέγραψε το πρεκλογικο φυλλάδιο του ΠΠ και χάθηκε μέσα στην εικονική πραγματικότητα!!!

  35. pomlapi υπάρχει και άλλη εξήγηση για τον 7:49 και λέγεται φαντασιοπληξία.
    Ξέρεις είναι η περίπτωση που ο ασθενής δεν μπορεί να διακρίνει τις παραισθήσεις από τις αναπόφευκτες ψευδαισθήσεις.
    Μα είμαστε σοβαροί τώρα που ασχολούμαστε με τον τρίτο και καταιδρωμένο????
    Του δίνουμε και αξία .
    Εγώ πάντως στη θέση του με τόσα αρνητικα σχόλια θα έκανα μέρεςνα βγω απο το σπίτι μου.
    Ας μας αδειάσει λοιπόν τη γωνιά.Αρκετά καταστροφικός ήταν για τον τόπο μας.

  36. Ποιος είναι καταστροφικός στον τόπο και ποιος όχι μίλησε στο παρελθόν ο τόπος με τις εκλογές.
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ?
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    Εάν δεν το καταλάβατε να σας το ξαναπώ ποιος ήταν καταστροφικός ή όχι για τον τόπο.
    Και δεν το λέω εγώ…. Το λέει Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    ΑΚΟΜΗ????

    Υ.Γ.
    Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΗ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.

    Υ.Γ
    ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ.

  37. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ POMLAPI. NA ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ. ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΚΑΒΩΜΑΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΜΔΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ.
    ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΠ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
    ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ/Η.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΝ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ.

  38. Για να σας το πως με πιο απλά λόγια….
    Η ανικανότητά σας να διακρίνετε την πραγματικότητα σας οδήγησε για πρωτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας στην αντιπολίτευση σε 4 μόλις χρόνια. Με 4 χρόνια με ένα σκασμό χρήματα για το καλό του Δήμου.
    Η ανικανότητά σας να αντιληφθείτε τι πραγματικά έχει κάνει ο κάθε Δήμαρχος ξεχωριστά είναι η αδυναμία σας μέσα απο το προσωπικό σας συμφέρον.
    Ό Παύλου τελείωσε αλλά τα πρωτοπαλίκαρά του είναι στην πρωτη γραμμή της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. Εσείς ούτε που καταφέρατε να πείσετε τους δικούς σας. Πήρατε ψήφους απο τους άλλους και ειδικά απο τον Παύλου. Οι δύο τελευταίοι σχολιαστές είναι και οι μοναδικοί της Παρέμβασης που έχουν το θράσος και μιλάνε. Αλλά η επιλεκτική μνήμη και οι παρωπίδες σας δικαιολογούν ώς εγκάθετους της Παρέμβασης.
    Το μαστίγιο και το καρότο είναι η τακτική σας.
    Συνεχίστε έτσι.
    Ότι και να λέτε η πλειοψηφία του κόσμου γνωρίζει πιο έκανε έργα και ποιος όχι.
    Τον πιο καταστροφικό ή όχι στον τόπο το έδειξε ο κόσμος με 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. Εσεις που ειστε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ σας έστειλε ο κόσμος με μόλις 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.
    Τα πράγματα μιλάνε απο μόνα τους και με αδιάσειστα στοιχεία. ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
    Καλημέρα και τα αντικαταθλιπτικά με το μέτρο. Οδηγίες χρήσης στο χαρτάκι του Γιατρού!!χαχαχαχαχαχαχαχα.
    Αντε να παμε για δουλειά τώρα. Γιατί εμείς δεν είμαστε τσιράκια και παπαγαλάκια κανενός. ΓΑΤΑΚΙΑ.

  39. το οτι βρίσκονται δύο τρείς εμπαθείς και κολλητοι του Γκιώνη του ανθρώπου που με την τρικυμία εν κρανίο που έχει βούλιαξε τον Δήμο και τίναξε την ΔΑΕΤ στον αέρα να βρίζουν του Λογο και Παύλου εκτός απο θράσσος φανερώνει και την ανοησία και την στραβομάρα που τους δέρνει.
    Η μάσα και το σκύψυμο στο Καζίνο τέλειωσε λεβέντες… Αντε πια.

  40. Απολίθωμα

    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Isocrinus nicoleti
    Τα απολιθώματα είναι είτε λείψανα (υπολείμματα) φυτικών ή ζωικών οργανισμών που έζησαν πριν από τη σημερινή γεωλογική εποχή και κλείσθηκαν σε στρώματα γης (ιζήματα), δηλαδή σε αποθέσεις, είτε ακόμη και ίχνη (ενδείξεις) ύπαρξης ζωής στο παρελθόν (βιοδηλωτικά ίχνη).
    Τα απολιθώματα αποτελούν αντικείμενο της επιστήμης της παλαιοντολογίας. Πιο συγκεκριμένα:
    τα ζωικά απολιθώματα μελετώνται από την παλαιοζωολογία,
    τα φυτικά απολιθώματα μελετώνται από την παλαιοβοτανική,
    ΤΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΑΠΟΛΙΘΏΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΏΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ
    οι ενδείξεις ύπαρξης ζωής μελετώνται από την παλαιοϊχνολογία.

    pomlapi

  41. Αλήθεια τα έργα που αντέγραψε ο φίλος 7.49 από το προεκλογικό φυλλάδιο του πρώην πρώην φτιάχτηκαν με τα λεφτά των 54 εκατ. της ΔΑΕΤ ή είναι λεφτά άλλων πηγών. Γιατί φαντάζομαι ότι το σχόλιο του 3.38 που "τα λέει όλα" μιλά για τα χρήματα μόνο της ΔΑΕΤ.
    Τελικά πιστεύω ότι ο ΠΠ θα μείνει στην ιστορία για τους φοίνικες των 600 χιλιάδων ευρώ!!!

  42. Το φίδι (αρχ. ελλ. όφις) είναι ερπετό. Τρέφεται με μικρά ζώα, πουλιά, αυγά ή έντομα.

    Υπάρχουν πολλά είδη φιδιών και, ευτυχώς, λίγα μόνο είναι δηλητηριώδη (ιοβόλα) και επικίνδυνα και για τον άνθρωπο. Στην Ελλάδα ζουν επτά είδη δηλητηριωδών φιδιών, από τα οποία πέντε είναι οχιές και τα υπόλοιπα δύο είναι ο Σαπίτης και το Αγιόφιδο.[1]

    Συνεχίστε να έρπεστε!!

    Ο ΠΑΥΛΟΥ μας τελείωσε και το ξέρουν και οι πέτρες. Εσας όμως μια ζωή θα σέρνεστε και θα σας πατανε όλοι οι υπόλοιποι.

    Φιδάκια.

    υ.γ.
    Τουλαχιστον ο άλλος είναι προς μελέτη…γιατι κάτι έκανε.
    Εσείς θα είστε πάντα παράσιτα.
    Αντε γειά!!

  43. 7:29 το 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ στο καταστροφή κόλλαγε εεεε;;;; το κατάλαβα

    8:17 άμα πας στις 9 για δουλειά θα πρέπει να σκοτώνεσαι για τον επιούσιο!!! ΓΑΤΑΡΕ

    δυστυχώς ο κόσμος είναι του επιπέδου του δικού σου εδώ μέσα και δεν κατάλαβε ποιός έκανε τα έργα αλλά θα το δείξει η ιστορία, ας είχε πιο πολύ μυαλό ο Γκιώνης να ξεβράκωνε αυτούς που έπρεπε όταν έπρεπε!!!

  44. ο Π.Π. ακολουθεί τα βήματα του ακατανομαστου (μπαμπάς της ντόρας), θα ζει μέχρι να ξαναβγεί δήμαρχος και απ' ότι διαβάζω στα σχόλια ορισμένων που του δίνουν δίκαιο για τη χαμένη 12ετία και ελπίδες να ξανακατέβει για να διεκδικήσει το δήμο, ίσως τελικά στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουμε Αλί μπαμπά… έχει μόνο 40 κλέφτες!!

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. βγάλε τις σανίδες γιατί σε λίγο καιρό θα σαπίσουν και θα χαλάσει η γούρνα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog