Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα βίντεο από την χθεσινή ενημέρωση

- Advertisement -

Μέχρι στιγμής ο φίλος Γιάννης Αικατερίνης έχει ανεβάσει 3 βιντεάκια και από ότι είδα έχει να ανεβάσει άλλα 7 οπότε κάποια στιγμή θα μπουν όλα με την σειρά..Οφείλουμε όλοι να τον ευχαριστήσουμε για την καλή δουλειά που κάνει.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To θεμα δεν ειναι το παρελθον με τα καλα και τα κακα του ,το θεμα ειναι το παρον που για σενα, οσονουπω θα γινει παρελθον ,μια και ξεκινας λασπολογωντας ανθρωπους που ειχαν παραξει εργο ,και εχεις επιδοδει σε ενα αγωνα συκοφαντησης ,που δεν αρμοζει σε ενα τοπικο αρχοντα.Ψαξου και στο παρελθον ,εποχης Παυλινου να δουμε το ποιημα σου ,εκει θα σε παραδεχθω.Αλλα κρατουμε σιγη ιχθυος .Ιδιος ο Γιωργακης απο οπου πηρες και το χρισμα ,σε λιγο θα ξεπερασεις και τον Αισωπο και να σε δουμε εσενα και τους αυλικους σου.Επειδη ομως σου δινω πιστωση χρονου ,περιμενω να δω τα εργα σου.Αφηστε λοιπον την γνωστη καραμελλα και αποφασιστε να δουλεψετε,καταντησατε τον δημο παιδικη χαρα.
    Απο την αλλη περιμενω την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ να παρει θεση
    στα προαναφερομενα και να βαλει ταξη στους συκοφαντες.

  2. Μακαρι να ησαν συκοφαντιες ολα αυτα.Θα ηταν καλο για τον τοπο. Ομως δυστυχως ειναι επισημα στοιχεια.Ο γκιωνης επελεξε την τακτικη της στρουθοκαμηλου.Στο συνεδριακο ομως κατα την ορκωμοσια , κοκορευοτανε και μας εκανε ολους πλουσιους με τα εκατομυρια που μας αφηνε δηθεν κληρονομια. Αυτο το ……..λεφτα υπαρχουν… κατι μου θυμιζει!!!
    Μηπως και στο δημο συμβαινει κατι παρομοιο???

  3. Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΕΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ , ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ

  4. Λογικά, είναι αδύνατο η Παρέμβαση να μη πάρει θέση. Η κίνηση του κ. Λογοθέτη δεν μπορεί να περάσει στα "ψιλά".

  5. Ο Γκιώνης έχει μυαλό κοκκόρου τόσο είναι και το έργο που άφησε.Το μόνο μεγάλο που άφησε είναι τα τεράστια χρέη στο Δήμο και βασικά στη ΔΑΕΤ και σε λίγο οι εργαζόμενοιεκεί θα πληρώσουν την ανικανότητά του.
    Αυτή ειναι η κληρονομιά Γκώνη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog