Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την… πορνεία σκέφτεται ένας στους τρεις φοιτητές του Βερολίνου

- Advertisement -

…ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα για τις σπουδές του, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18.05.2011).


Οι τρεις πόλεις οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα ήταν το Βερολίνο, το Παρίσι και το Κίεβο. Όπως φανερώνουν τα ποσοστά, στην πόλη του Βερολίνου, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, οι φοιτητές ωθούνται πιο εύκολα σ’αυτήν (30%) απότι στο Παρίσι (29,2%) ή το Κίεβο (18,5%).
Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου το 4 τοις εκατό των ερωτηθέντων από ένα σύνολο 3.200 φοιτητών στο Βερολίνο δήλωσαν ότι είχαν κάνει ήδη κάποια μορφή σεξουαλικής εργασίας, η οποία περιλαμβάνει την πορνεία, τον ερωτικό χορό και σόους στο Ίντερνετ.

“Το βασικό κίνητρο των μαθητών που τους ώθησε να στραφούν στην πορνεία, ήταν τα οικονομικά κίνητρα” δηλώνει στο Reuters η Εύα Μπλούμενσειν, που συμμετείχε στην καταγραφή της έρευνας.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν επέλθει αρκετές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις αναφορικά με το χρόνο που μπορεί ένας φοιτητής να ολοκληρώσει τις σπουδές του και τη μείωση του, έχει ωθήσει τους τελευταίους στο να αναζητούν “εύκολο χρήμα”: δηλαδή με οτιδήποτε σχετίζεται με σεξ.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα υψηλότερα δίδακτρα, οδηγεί τους μαθητές στην πορνεία, αναφέρει η 26χρονη Εύα.
Ο λόγος που το τριάντα τοις εκατό των φοιτητών που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, οδηγείται σε αυτό το… επάγγελμα, ήταν τα οικονομικά χρέη, όπως διαπίστωσε η μελέτη.
Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους συντάκτες της μελέτης, αφού δεν είχε γίνει ποτέ εκτενής μελέτη πάνω στο ζήτημα αυτό.
http://www.porosi.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog