ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τα αποκαλυπτήρια του Δημάρχου κ. Κ. Λογοθέτη έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Έκπληκτοι οι συμπολίτες είδαν τον Δήμαρχο του τόπου τους να ψεύδεται συστηματικά και να διαψεύδεται διαρκώς.
 

Η μαρτυρία του συμπολίτη Παναγιώτη Παλαιολόγου για το πως διαχειρίζεται τις επιταγές που προορίζονται για τους άπορους συμπολίτες η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει την αδιαφάνεια και την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Ο ίδιος ο συμπολίτης δήλωσε ότι δεν είναι άπορος και ότι ο κ. Δήμαρχος του έδωσε δύο επιταγές των 50 ευρώ που προορίζονταν για τους άπορους δημότες, προκειμένου να τον πληρώσει επειδή εργάσθηκε προεκλογικά στο γραφείο του.
Είναι ύψιστο σημείο πολιτικού εξευτελισμού ο κ. Δήμαρχος να πληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με τις επιταγές των απόρων. Ο κ. Κ. Λογοθέτης πιάστηκε με το αρνί στην πλάτη.
Τα αναπάντητα ερωτήματα πνίγουν την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Κ. Λογοθέτη:
Γιατί μπήκε στη λίστα των απόρων ο Π. Παλαιολόγος;
Ποιος τον πρότεινε;
Ποιος του έδωσε τις επιταγές;
Με ποια κριτήρια;
Ποια επιτροπή το αποφάσισε;
Πότε συνεδρίασε;
Ποιοι συμμετείχαν;
Οι επιταγές που έδωσε η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ έφθασαν όλες στον ΔΟΥΚΑΛΠ;
Γνωρίζουν οι εταιρείες που προσφέρουν χρήματα στους απόρους συμπολίτες μας πως τα διαχειρίζεται ο κ. Κ. Λογοθέτης;
Αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή τις συνέπειες που θα έχει για τους άπορους συμπολίτες και για την προσφορά της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ η αποκάλυψη για το πώς διαχειρίζεται τις επιταγές ο κ. Κ. Λογοθέτης; Και αν δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή, μήπως θα μπορούσε να της το εξηγήσει ο πολιτικός της προϊστάμενος; Θα ήταν μία προσφορά του κ. Π. Παύλου στον τόπο μας…
Η Δημοτική Αρχή οφείλει άμεσα να δώσει, τουλάχιστον σε εκπροσώπους των παρατάξεων, την λίστα των απόρων που πήραν επιταγές, με βάση τα έγγραφα που υπάρχουν στην τράπεζα. Αν όλα δεν έρθουν στο φως, αν δεν εξασφαλιστεί η χρηστή διοίκηση, αυτή η περίεργη υπόθεση θα έχει συνέχεια.

Φοβούνται Λογοθέτης – Παύλου

Όσο για το ότι η «συγκυβέρνηση» Λογοθέτη – Παύλου δεν άφησε τον Γιώργο Γκιώνη να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο στις δήθεν αποκαλύψεις που έκαναν για την Τουριστική Λουτράκι Α.Ε., τι να πούμε; Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι χώρος δημοκρατίας και διαλόγου. Για την «συγκυβέρνηση» Λογοθέτη – Παύλου είναι χώρος φίμωσης κάθε αντίθετης φωνής. Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών έχει φωνή δυνατή και καθαρή. Δεν φιμώνεται, δεν υποτάσσεται και δεν εκβιάζεται.
Εμείς το ξέρουμε ότι Λογοθέτης – Παύλου φοβούνται, όπως φοβούνται την σκιά τους όλοι όσοι κινούνται στο σκοτάδι. Δεν αντέχουν την αλήθεια και τα επιχειρήματα. Προτιμούν την παραπληροφόρηση, τις συκοφαντικές φήμες και τα κουτσομπολιά.
Όλο και περισσότερο Λογοθέτης – Παύλου αναδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν στην ηγεσία του τόπου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ