Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η «αποκαθήλωση» του δημάρχου Λογοθέτη

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τα αποκαλυπτήρια του Δημάρχου κ. Κ. Λογοθέτη έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Έκπληκτοι οι συμπολίτες είδαν τον Δήμαρχο του τόπου τους να ψεύδεται συστηματικά και να διαψεύδεται διαρκώς.
 

Η μαρτυρία του συμπολίτη Παναγιώτη Παλαιολόγου για το πως διαχειρίζεται τις επιταγές που προορίζονται για τους άπορους συμπολίτες η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει την αδιαφάνεια και την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Ο ίδιος ο συμπολίτης δήλωσε ότι δεν είναι άπορος και ότι ο κ. Δήμαρχος του έδωσε δύο επιταγές των 50 ευρώ που προορίζονταν για τους άπορους δημότες, προκειμένου να τον πληρώσει επειδή εργάσθηκε προεκλογικά στο γραφείο του.
Είναι ύψιστο σημείο πολιτικού εξευτελισμού ο κ. Δήμαρχος να πληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με τις επιταγές των απόρων. Ο κ. Κ. Λογοθέτης πιάστηκε με το αρνί στην πλάτη.
Τα αναπάντητα ερωτήματα πνίγουν την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Κ. Λογοθέτη:
Γιατί μπήκε στη λίστα των απόρων ο Π. Παλαιολόγος;
Ποιος τον πρότεινε;
Ποιος του έδωσε τις επιταγές;
Με ποια κριτήρια;
Ποια επιτροπή το αποφάσισε;
Πότε συνεδρίασε;
Ποιοι συμμετείχαν;
Οι επιταγές που έδωσε η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ έφθασαν όλες στον ΔΟΥΚΑΛΠ;
Γνωρίζουν οι εταιρείες που προσφέρουν χρήματα στους απόρους συμπολίτες μας πως τα διαχειρίζεται ο κ. Κ. Λογοθέτης;
Αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή τις συνέπειες που θα έχει για τους άπορους συμπολίτες και για την προσφορά της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ η αποκάλυψη για το πώς διαχειρίζεται τις επιταγές ο κ. Κ. Λογοθέτης; Και αν δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή, μήπως θα μπορούσε να της το εξηγήσει ο πολιτικός της προϊστάμενος; Θα ήταν μία προσφορά του κ. Π. Παύλου στον τόπο μας…
Η Δημοτική Αρχή οφείλει άμεσα να δώσει, τουλάχιστον σε εκπροσώπους των παρατάξεων, την λίστα των απόρων που πήραν επιταγές, με βάση τα έγγραφα που υπάρχουν στην τράπεζα. Αν όλα δεν έρθουν στο φως, αν δεν εξασφαλιστεί η χρηστή διοίκηση, αυτή η περίεργη υπόθεση θα έχει συνέχεια.

Φοβούνται Λογοθέτης – Παύλου

Όσο για το ότι η «συγκυβέρνηση» Λογοθέτη – Παύλου δεν άφησε τον Γιώργο Γκιώνη να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο στις δήθεν αποκαλύψεις που έκαναν για την Τουριστική Λουτράκι Α.Ε., τι να πούμε; Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι χώρος δημοκρατίας και διαλόγου. Για την «συγκυβέρνηση» Λογοθέτη – Παύλου είναι χώρος φίμωσης κάθε αντίθετης φωνής. Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών έχει φωνή δυνατή και καθαρή. Δεν φιμώνεται, δεν υποτάσσεται και δεν εκβιάζεται.
Εμείς το ξέρουμε ότι Λογοθέτης – Παύλου φοβούνται, όπως φοβούνται την σκιά τους όλοι όσοι κινούνται στο σκοτάδι. Δεν αντέχουν την αλήθεια και τα επιχειρήματα. Προτιμούν την παραπληροφόρηση, τις συκοφαντικές φήμες και τα κουτσομπολιά.
Όλο και περισσότερο Λογοθέτης – Παύλου αναδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν στην ηγεσία του τόπου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Γκιώνη,
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

    που δεν καταλαβαίνετε πόση προσπάθεια καταβάλει η νέα Δημοτική αρχή να ανταπεξέλθει σε ένα έργο που την ξεπερνάει, ο ππ γιατί το κατάλαβε και βοηθάει;;;

  2. @9:28
    αφου ήξεραν οτι δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο εργο
    που θα αναλάμβαναν, όπως λες, για ανέλαβαν ???

    ποτε δεν είναι αργα πάντος…

    Zuperman …
    υγ 1 .. εσύ φιλε μήπως ξέρεις αν είναι ακόμα ανοιχτή η λίστα αναμονης και ανα υπάρχη ακόμα περίσεμα ???

    υγ 2 παραιτήσου λεμεεεεεεε

  3. @ 9:55

    αχ αχ λυπάμαι ειλικρινά, δεν με κατάλαβες!!!
    τα ίδια μ' εσένα λέω!!!

    το "λυπάμαι ειλικρινά" μου κόλλησε, μάλλον θα το κάνω ψευδώνυμο

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

  4. Εάν αυτό το λέτε αντιπολίτευση και θεωρείτε ότι έτσι υποστηρίζετε τα συμφέροντα του τόπου …καλά το πατε. Η τρίτη θέση είναι δίκη σας.
    Συνεχίστε έτσι…
    Φτωχοί στο πνεύμα.
    Τον λόγο σας εάν έχετε τα κότσια να τον αρθρωσετε στο Συμβούλιο που συνέχεια σας ταπώνουν!!!
    Και βρήκατε τα blogs για να πείτε τις θέσεις σας;
    Τα συμπερασμα δικα σας.

  5. ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΟΙ ΕΙΣΤΕ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

  6. φίλε 10:19
    την τρίτη θέση την έχετε πιάσει, δεν είναι άδεια…αλλά τι λέω το 3 πήγε με τι 1, δίκιο έχεις κενή είναι…..

    αν ήσουν πλούσιος στο πνέυμα εσύ θα ντρεπόσουν για το επίπεδο του συμβουλίου που είναι του τύπου: αφήνουμε όποιον θέλουμε να μιλήσει, γιατί αυτό δεν είναι τάπωμα αλλά φάουλ

    στα blogs γράφουν οι πολίτες για να δηλώσουν την παρουσία τους και ότι δεν μασάνε χόρτο

    εσύ μπορεί να μην τα χρειάζεσαι γιατί μπορεί να έχεις θώκο!!

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

  7. Αντιπολίτευση
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Αντιπολίτευση ονομάζεται σε μια δημοκρατία το σύνολο των πολιτικών που δε συμμετέχουν στην κυβέρνηση και είναι αντίθετοι με αυτήν. Συνήθως ο όρος αναφέρεται στους βουλευτές που δεν ανήκουν στο κυβερνητικό κόμμα ή στον κυβερνητικό συνασπισμό κομμάτων. Η αντιπολίτευση ελέγχει τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης και εκπροσωπεί τη μειοψηφία των πολιτών.
    Στη δημοκρατία τα δικαιώματα της μειοψηφίας και της αντιπολίτευσης κατοχυρώνονται με νόμους ή στο ίδιο το Σύνταγμα. Συνήθως τα δικαιώματα αυτά αφορούν την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Τέτοια είναι το δικαίωμα λόγου στο Κοινοβούλιο, το δικαίωμα κοινοβουλευτικού ελέγχου της κυβέρνησης μέσω της υποβολής ερωτήσεων, τις οποίες υποχρεούνται να απαντήσουν στο Κοινοβούλιο οι Υπουργοί προς τους οποίους απευθύνονται, ή μέσω της αίτησης ενημέρωσης και χορήγησης εγγράφων, το δικαίωμα υποβολής πρότασης μομφής προς την Κυβέρνηση, το δικαίωμα αναλογικής εκπροσώπησης στις διάφορες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν ιδιαίτερα προνόμια. Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης ονομάζεται μείζων ή αξιωματική αντιπολίτευση.

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. αφήστε τα λόγια και πηδήξτε από τη βάρκα όπως τα ποντίκια, γιατί θα πνιγείτε μαζί με τους "δεν θα κάνουμε τίποτα" για 31/2 χρόνια…

  8. @9:55
    καταρχάς δεν είμαι νούμερο!!!!!!!!!
    είμαι ο Zoup Zoup Zuperman…
    2ον εσύ μάλλον δεν με κατάλαβες…
    εφόσων εσυ κάνεις χουμορ εγω είπα να σου απαντήσω σοβαρά!!!

    3ον διορθώνω το "@9:55" με το ονομά σου "ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ"!!!

    @10:19
    θα μπορούσα να σου πω οτι δεν εχεις χουμορ, αλα δεν σε ξέρω και ετσι δεν μπορώ…
    οταν φίλε 10:19 ζητάς από κάποιον απαντήσεις, του δίνεις ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…
    εκτος αν ενοάς με το "εάν έχετε τα κότσια να τον αρθρωσετε στο Συμβούλιο που συνέχεια σας ταπώνουν!!!" τι χαβρα ιουδαίων που προκαλουν οι κλακαδόροι …
    εσύ γιατι διαβάζεις τα blog ???

    Zuperman …

    υγ 1 εσύ φιλε 10:19 μήπως ξέρεις αν είναι ακόμα ανοιχτή η λίστα αναμονης και ανα υπάρχη ακόμα περίσεμα ???

    υγ 2 παραιτήσου λεμεεεεεεε

  9. Ο παλαιολόγος τα παράτησε μέσω Ηλιακοπουλου. Τυχαίο;
    Άνθρακες ο θησαυρός.
    Και καλά ο μικρός ήταν άπειρος. Η παρέμβαση;
    Μην λυπασε εμένα.. να λυπασε εκείνους που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα. Που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.
    Και τελικά κάνουν μια τρύπα στο νερό.

  10. Αντε να γίνει η Συνέλευση της ΔΑΕΤ(Τουριστικής), να τοποθετηθεί επιτέλους ο κ.Γκιώνης για ότι του καταμαρτυρούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και να τελειώσει οριστικά η προεκλογική περίοδος.

  11. τις επιταγες τις προπερσινες, που εδωσε η περιανδρος α.ε. κατευθειαν στα χερια του αντιδημαρχου καθαριοτητας, ξερει κανενας σοφος να μας πει, που κ πως μοιραστηκαν?

    TaliBan

  12. taliban ή taiwan?

    και εγώ έχω ένα αρνί που έδινε ο τέως, αιντε σκάστε και ζητήστε συγνώμη από τους πραγματικά άπορους, που όντως έχουν ανάγκη τα 50 ευρώ, άχρηστοι που θέλετε να βγείτε και λάδι, ούστ κοπρίτες, όξω από την παράγκα, επιτέλους βουλώστετο γιατί η υπομονή έχι και όρια….
    και κάτι ακόμα η μειοψηφία είστε εσείς το 24&κάτι

    η ν@χτερίδα

  13. συγνωμη να πα να ζητησει ο πιτσιρικας που τον μπλεξανε χωρις να το καταλαβει.

    TaliBan βρε νυχτο_ν@χτεριδο… κ καμμια σχεση με το 24&κατι

  14. να τσυγνώμη ο πιστιρικάς? γιατί? αν δεν του δίνανε τις επιταγές, πως θα τις έπαιρνε?αιντε ταλιμάν, πες τίποτα πιο ουσιαστικό…
    και συγνώμη για το 24&κάτι, ίσως 22&κάτι σε ιανοποιεί?

    η ν@χτερίδα

  15. Taliban,
    βγάλ' τη τσίχλα που μασάς συνέχεια γιατί σου επειρεάζει το αξάν (accent) και τα λές όλα ολογραφώς, πάνε μάθε και γράμματα και μετά έλα να καταθέσεις την άποψή σου για τας επιταγάς!!!

  16. Ο ένας λυπάται ειλικρινά (προφανώς για την κατάντια του), ο άλλος στέκεται και κοιμάται ανάποδα όλη την ημέρα(ως νυχτερίδα) και κατά συνέπεια τα βλέπει και ανάποδα, ο τρίτος (η) και αστειότερος (η) pomlapi προσπαθεί να το παίξει πρωτοπαλλήκαρο (η) του γκιώνη για να αποκτήσει κάποιο νόημα στη ζωή του (της) και ο τέταρτος superman με γερμανική προφορά είναι φρέσκος και έχει καταντήσει το ιστολόγιο να τον φωνάζει και να παρακαλάει να πάρει θέση για να δημιουργηθεί νταβαντούρι στον σχολιασμό. Φτώχια πνεύματος, αηδιαστική προσπάθεια συντήρησης μια μιαρής κατάστασης αλλάφρονων που ηδονίζονται να βλέπουν ότι κάποιοι τους διαβάζουν και τους δίνουν σημασία και που ηδονίζονται διαβάζοντας τον εαυτό τους να σχολιάζουν. Πραγματικά λυπηρό και νοσηρό. Πρόταση μου είναι να μετονομαστεί στο ιστολόγιο σε Ιθάκη, καθότι λειτουργεί ως μεθαδόνη της ματαιοδοξίας και της προσπάθειας να ξεχάσουν όλοι αυτοί το πόσο ανύπαρκτοι είναι.

    Zbiderman (και γερμανική προφορά -το s z- αλλά και βορειοελλαδίτηκη -το π μπ, όπως μπαοκ-…..χα)

  17. ελα βρε νυχτεριδα.. πες μου τωρα οτι του της βαλανε κ με το ζορι στην τσεπη… χαχαχαα…

    1,15? την εβγαλα ρε συ την τσιχλα… (δεν την εφτυσα..εχω τροπους lol)
    οκ ειμαι τωρα?

    ΥστερικοΓραφικον: αυτο το "για τας επιταγάς", εχει καμια σχεση με το "ταν η επι τας?

    TaliBan

  18. Ανώνυμος είπε…

    να τσυγνώμη ο πιστιρικάς? γιατί? αν δεν του δίνανε τις επιταγές, πως θα τις έπαιρνε?αιντε ταλιμάν, πες τίποτα πιο ουσιαστικό…
    και συγνώμη για το 24&κάτι, ίσως 22&κάτι σε ιανοποιεί?

    η ν@χτερίδα
    αχ βρε νυχτεριδουλα… του 33 κ κατι ειμαι κ εγω…
    αλλά ετσι οπως τα εκανε με το βαρυ πυροβολικο του ο αρχηγος, αστα να πανε σου λεω.

  19. προς ΖΒIDERMAN,
    χαίρομαι που εξέλαβες σωστά την έννοια του ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να πας να την μεταφέρεις κιόλας σε αυτούς που το χρησιμοποιούν γιατί εγώ το δανείστηκα "αλληγορικά" άρα ή κατάντια είναι όλη δική σας.

    Όσο για ΙΘΑΚΗ, εγώ διαλέγω αυτήν του Καβάφη, την οποία και τιμώ, εσύ πάλι βαυκάλισε την ύπαρξή σου με την δική σου ηδονική συγγραφή!!!

    Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
    να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
    γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
    Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
    τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
    τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρείς,
    αν μέν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
    συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
    Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
    τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
    αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
    αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

  20. Η ντροπή είναι συναίσθημα των ανθρώπων με αξιοπρέπεια.Στην παρέμβαση τέτοια συναισθήματα δεν υπάρχουν.
    Όπως φαίνεται από τη γραφή της ανακοίνωσης έχουμε επανάκαμψη της αφανούς συγγραφέως του Γκιώνη.Ναι ναι αυτή που σκέφτεστε .

    Σκρουτζ

  21. Αναλώνεστε σε ανούσια σχόλια και δεν κοιτάτε την ουσία.
    Ξεκίνησε ένας πόλεμος απο όλες τις παρατάξεις με σκοπό την σπήλωση του ενός με του άλλου.ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    Και πείτε μου όλοι εσείς ποιός είναι ο πιό καθαρός απο όλους αυτούς εκεί μέσα.ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Όταν βγήκε ο Λογοθέτης όλοι είπαν πως αλλάζει το σκηνικό στο Λουτράκι…είδατε να αλλάζει κάτι? ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ.
    Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στην συγκεκριμμένη δημοτική αρχή και σε αυτό δεν φταίει μόνο ο Δήμαρχος.
    Γιατί απο πιθανόν από λάθος πληροφόρηση έταξε πολλά σε πολλούς και όταν δεν τα κάνει πράξη, όλοι αυτοί στρέφονται εναντίον του.ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Επειδή βλέπουμε ότι το παιχνίδι συνεχίζεται και οι εμπάθειες μεγαλώνουν στο δημοτικό συμβούλιο, θα πρέπει να αναζητήσουμε νέο αίμα με αξιόλογο team να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες εκλογές.Ελπίζω να βρεθεί κάποιος γιατί όλοι αυτοί εκεί μέσα είναι για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    Μην παρασυρόσαστε απο υποσχέσεις ο καθένας για διαφορετικό λόγο θέλει την καρέκλα.Και τα ψέμματα και οι υποσχέσεις πάνε και έρχονται γιατί όλοι μας δεν θέλουμε τα "ρουσφέτια" αλλά τελικά τα κυνηγάμε.
    Αφού θέλουμε το Λουτράκι μας σε αυτό το μαύρο χάλι ας απολαύσουμε τις κόντρες των πολιτικών μας…γιατί τελικά μόνο αυτό μόνο μπορούν να κάνουν.
    GR

  22. Προς 1:15
    Ήθελα να 'ξερα από τι ιδιόμορφο σύμπλεγμα ανωτερότητας διακατέχεσαι.
    Άσε που παρουσιάζεις και μαζοχιστικές τάσεις,εφόσον παρακολουθείς το blog,ενώ σου προκαλεί αηδία.
    Προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ,χρησιμοποιώντας κάποιες λεξούλες,γιατί απλά λεξούλες είναι,αφού στερούνται πραγματικής σημασίας.
    Πόσο θα σε βόλευε η ανυπαρξία μας…..
    Η ματαιοδοξια σταματά εκεί που θα βαλεις όρια και εμείς ξέρουμε πολύ καλά που βαδίζουμε.
    Δεχόμαστε την κριτική αρκεί να μην προέρχεται από αλλαζόνες και υπερόπτες.
    Κάνουμε την αυτοκριτική μας ,προσπάθησε και εσύ.
    Η εξουσιαστική συμπεριφορά που οδηγεί στην έλλειψη σεμνότητας του νου ,είναι πολύ μακριά απο εμάς.
    Εσύ ελεγξέ το όσο είναι νωρίς .
    Η υπερβολική εκτίμηση των συγγραφικών σου ικανοτήτων σε έχει ρίξει στα δίχτυα της αυταρέσκειας.
    Εμείς την Ιθάκη μας θα τη βρούμε,γιατί ξέρουμε που είναι,όσο για σένα :
    Ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου( όχι στα μυαλά σου)…..
    Καλό σου ταξίδι!!!

  23. Πολιτική ωριμότητα του GR. Το αυτονόητο λέει. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πέσουν οι μάσκες και οι παρωπίδες; Μπορείτε;

  24. ρε χαϊβανέζα σπουδαγμένε δεν μας χ.ζεις με τις π@π@ρολογίες σου.
    επί της ουσίας έκανε μαλακία ο μπέης και οι συνεργοί του ή όχι (με τις επιταγές)?
    αν εσύ και μερικοί άλλοι δοσίλογοι κ άσχετοι πιστεύουν ότι ορθώς έπραξξε, καλά κάνετε και το πιστεύετε, αλλα τότε γιατί γράφετε σεντόνια ολόκληρα με ανούσια πράγματα, μήπως για να μας πείσεις? Άδικα χάνεις τον καιρό σου εσύ και οι άλλοι, οπότε ησύχασε και άφησέ μας να πιστεύουμε αυτό που θέλουμε, γκέγκε ή θέλεις και υστερόγραφο?
    σε λίγο θα κυκλοφορήσουν κάτι καταπληκτικά μπλουζάκια καλοκαιρινά, ίσως φορέσεις και εσύ κάποιο…

    η ν@χτερίδα

  25. Σκρουτζ,
    αν γνωρίζεις τον Γκιώνη και τον χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή, τότε έχεις έλλειμα μυαλού και συνειδήσεως αν δεν τον γνωρίζεις τότε θεωρώ ότι απλά ανήκεις στην αγέλη και κατά το ψευδόνυμό σου έχεις σπαγκοραμένα αυτιά και μάτια για να μην σου φύγει τίποτα, αλλά δεν λαμβάνεις κιόλας over!!!
    Αν σε γνώριζα θα έκανα και εγώ κριτική στην αξιοπρέπειά σου, λόγω της ανωνυμίας όμως, επιφυλάσσομαι!!!!

  26. pwww re an einai dunaton se ka8e anarthsh t idia atoma spam spam spam….eiste polu kourastikoi oloi sthn telikh afou oloi eisaste toso sigouroi g auta pou lete giati den pate na t peite sto dhmotiko sumvoulio..??giati den lete t pragmatika sas onomata…exete kourasei pragmatika logikh neoellhna gia ola eu8unontai oi gurw m oxi omws egw

  27. φίλε μου αγαπημένε,
    αγαπημένε φίλε μου 3:30

    πήγα πρωψες στο δημοτικό συμβούλιο νά μιλήσω… και μόλις ζητησα το λόγο από τον κ.πρόεδρο βεβαίος και μου είπε οτι μπορώ να μιλήσω αλλα δεν έφτανε ο χρόνος και μου είπε "λυπάμαι ειλικρινά, ειλικρινά λυπάμαι αλλα δεν έχουμε χρόνο … κάποια άλλη φορά"

    και όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ στις κάμερες ακούστηκε μια φωνή "ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΟΝΑ " …

    όσο για το πραγματικό μου όνομα εγώ ποτε δεν κρύφτηκα…
    οσο για τις ευθύνες μου βεβαίως και είναι παρα πολλες και τις αποδέχομαι…
    θα μπορουσα να κάνω παρα πολλά…
    γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, αφου είμαι ο

    zoup zoup ZUPERMANNNNNNNNN

    αλλα μου είχε χαλάσει το κοκκινο σώβρακο, που ως γνωστόν φοράω πανω απο το παντελόνι…

    Τώρα όμως , και χάριν φυσικά τις ευγενικής προσφοράς του av , το οποίον θα ήθελα μια που μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω, καθως επισης την οικογενεια μου που με στηριζει τόσα χρόνια,το αντζεντι μου, το σκηνοθετη , τον φωτιστή , τον μπουμαν (το παιδί με το μακρι στιλιάρι και το μικροφωνο στην ακρη).
    Ακομα το βραβείο αυτό θα ήθελα να το αφιερώσω σε οσους δεν πρόλαβαν την λιστα αναμουνης για το περισεμα…

    ωχ ξεφυγα παλι του θέματος και σας κούρασα .. γαμότο…

    Τώρα όμως , όπως ξεκίνησα να λέω πριν ξεφύγω, δηλώνω ΠΑΡΩΝ, ειμαι έδω για να σώσω τον κόσμο…

    Zuperman …

    υγ 1 παραιτήσου λεμεεεε …

    υγ 2 ……
    οχι δεν το ξέχασα απλα δεν έχει

  28. Τελικά η νυχτερίδα εκτός από το ότι κοιμάται ανάποδα και τα βλέπει ανάποδα όλα, είναι και gomar με τα πόδια στηλωμενα!!! Γκε γκε!!!!
    Καληνύχτα, και καλό κυνήγι!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog