Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Loutrakiblog σχολιάζει – Δεκαπεντάλεπτος Γκιώνης…

- Advertisement -

Μικρές παρατηρήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/05/2011. Διαβάστε….

Δεκαπεντάλεπτος Γκιώνης
Καλώς ή κακώς ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης, δικαιούτω να μιλήσει όσο θέλει για να απαντήσει στα όσα προ δύο ημερών του καταλόγισαν τόσο ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης όσο και ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Παύλος Παύλου. Τα μέλη της Παρέμβασης, για τους δικούς τους λόγους, απείχαν από την ενημέρωση της Τρίτης. Όμως, ακούστηκαν πολλές σοβαρές καταγγελίες για την περίοδο που διατέλεσε δήμαρχος της πόλης ο Γιώργος Γκιωνης και έχουμε την εντύπωση ότι θα έπρεπε να του δωθεί άπλετος χρόνος για να δώσει τις απαντήσεις του και να ενημερωθεί ο κόσμος. Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Κακαβάς, όμως, θέλησε για πρώτη φορά να εφαρμόσει το νόμο κατά γράμμα δίνοντας μόνο 15 λεπτά στον Γιώργο Γκιώνη και μία ώρα στα θέματα πρό ημερησίας. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 1ον) Να μην έχει τον χρόνο ο Γιώργος Γκιώνης να απαντήσει στα όσα κατηγορήθηκε και να “εκλιπαρεί” για περισσότερο χρόνο στο επόμενο Δ.Σ. 2ον) Ο κάθε ένας σύμβουλος να λέει το μακρύ του και το κοντό του με αποτέλεσμα να κρατήσουν τα θέματα προ ημερησίας 3 ολόκληρες ώρες.
Εξάλλου, στην ενημέρωση της Τρίτης, δεν κρατήθηκαν πρακτικά μιας και δεν ήταν Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό λέει πολλά…
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλώνω δημόσια ότι κρατάω απόσταση από αυτή την ανάρτηση…όμως ,δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο πρόεδρος εφ'όσον αποφάσισε να τηρήσει τον κανονισμό,έπρεπε να τον τηρήσει για το 15λεπτο που έδωσε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης (δεν ξέρω πόσο χρόνο δικαιούνται με βάση τον κανονισμό) και από εδώ και στο εξής να το τηρεί για όλους…αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι,πρέπει να μην παρεκλίνουμε των κανονισμών…

  2. Ειναι γεγονος οτι ολα γινοντε για καποιο σκοπο .Συκοφαντιες απο το πουθενα ,απουσας της μειζοντος αντιπολιτευσης ,και δικαιως δεν παρεστει στο τραγελαφυκο συμβουλιο ,μια και θεωρω ο,τι πανω απ ολα θα επρεπε να ειχε ενημερωθει αυτη , για να κατεβασει κι αυτη στοιχεια [αντιπολιτευση ] κια να μπορει να αντικρουσει τις ανευ λογου κατηγοριες . Απο την αλλη ο κ. Κακκαβας θα επρεπε να δωσει χρονο στον κ. Γκιωνη και οχι 15 λεπτα ,μια και οι κατηγοριες του κ. Λογοθετη ξεπερασαν την 1 ωρα .Αρα εδω γινεται το πρωτο σοβαρο φαουλ ,που μονο υπευθυνοτητα δεν προσδιδει στους διοικουντας ,μια ο χρονος ηταν εξαιρετικα μικρος ,αυτο θυμιζει μαυρες μερες στην εποχη της χουντας.
    Τωρα οι νυν ας αφησουν τις αριθμολαγνιες ,ας δωσουν βαση στα τρεχοντα σοβαρα προβληματα ,του τοπου , ας αφησουν τις εμπαθειες κατα μερους ,και αν νομιζουν οτι υπαρχουν ευθυνες να πανε στα δικαστηρια ,και οχι με εντυπωσιασμους και φανφαρες νομιζουν , οτι θα εχουν την εκτιμηση μας .
    Αλλωστε καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

    Επισης ευθυνες να ζητηθουν απο την 12ετη θητεια του κ Παυλου για να γελασει το καθε παρδαλο κατσικι .Επισης με βρισκει συμφωνο η ξεκαθαρη θεση του κ. Γκιωνη για ανοιγμα λογαριασμων ,εκει οπου πρεπει .

    Ενα αλλο που θελω να σχολιασω ειναι η αναιδεσταση θεση της κ. Νικολοπουλου για το Συνεδριακο ,που νομιζοντας με την προκλητικη της επιθεση στον κ. Γκιωνη θα δικαιολογησει τα αδικαιολογητα .Ζητηστε της τα διαφυγοντα κερδη του Συνεδριακου ,απο την μη επισκεψιμοτητα των μαθητων μια και συκοφαντησε ,εν αγνοια των αμμεσα προ.ι.σταμενων της ,και δημιουργησε τα προαναφερομενα
    . Μη μας το παιζει τωρα και το θυμα Αυτα εκει που την παιρνει .
    καλο βραδυ

  3. κουασιμοδε, τα πράγματα είναι απλά πρώτα σε κατηγορώ δημόσια ότι δεν διαχειρίστηκες σωστά τα λεφτά του δήμου, αναφέροντας διάφορα νούμερα και σου ζητάω να απαντήσεις…
    και όταν έρχεσαι και ζητάς το λόγο από το Λόγο, σου απαντάω ότι δεν υπάρχει χρόνος γιατί έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε!!!
    Συγχαρητήρια στους "ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ"

    και μέσα σε όλα αυτά ζήτησε και συναίνεση από την αντιπολίτευση??!!ρε σεις ότι κάνει ο ΓΑΠ το ακολουθείτε κατά πόδας, α! ρε καμαριέρα που σας χρειάζεται

    η ν@χτερίδα

    υ.σ. άργησες να χτυπήσεις τις καμπάνες…

  4. 7,49 δεν γνωριζω σε ποιον αναφερεσαι. Εχεις καλπαζουσα φαντασια ,δεν καταλαβαινω ποιον εννοεις.
    Προσωπικως ειμαι ενας καλα ενημερωμενος δημοτης ,μια και ενδιαφερομαι για τα κοινα ,οπως πιστευω οτι ολοι θα πρεπει να κανουν το ιδιο ,μια και ο ενημερωμενος πολιτης ,ειναι και ο ενεργος πολιτης.Δεν εχω καμμια σχεση ουτε με διοικουντες ουτε με αντιπολιτευομενους .Εχω αποψη για οσα τουλαχιστον , πεφτουν στην αντιληψη μου ,και τοποθετουμε οταν κατι μου φαινεται στραβο η" και παλι αν πρεπει, το επικροτω.
    Τι στο καλο μου λες παραπανω ,πραγματικα δεν καταλαβαινω, και αυτο προς αποφυγη παρεξηγησεων.

    καληνυχτα

  5. ρε όμορφε, δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά, απλά μετέφερε αυτό που έγινε στο δ.σ., όσο για τους "Τ.τ.Α.Λ." ο χαρακτηρισμός αφορά εκείνους που παίρνουν το λόγο στο δ.σ. και δεν λένε τίποτα…
    οκ?
    και από φαντασία όντως καλπάζει διαφορετικά δεν θα καθόμουν να εξηγώ τα αυτονόητα

    η ν@χτερίδα

  6. Ο Φίλος κουσιμόδος φαλινεται έχει προσωπικά απωθημένα και τα βγάζει εδώ. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο ο καθένας να κρίνει με το συμφέρον του η του παιδιού του.Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα νέο δήμαρχο που πέσατε να τον φάτε πρίν ακόμη μάθει που είναι οι τουαλλέτες του δημαρχείου.Αγάντα ρε παιδιά δόστε του λίγο χρόνο μην τον κάψουμε πριν δούμε τι μπορεί να κάνει.Τον Γκιώνη άρχισαν να τον πολεμάνε μετά τη διετία παρά την υποτέλεια και τα παλαμάκια στα αφεντικά του ας δόσουμε και στον Κώστα λίγο χρόνο ακόμη.

    Σκρουτζ

  7. 9,21 αναφερεσαι περι προσωπικων μου απωθημενων σε μια νεα δημοτικη αρχη .Εισαι αστοχος ,πιστωση χρονου δινω και με το παραπανω ,ομως δεν μπορεις να δινεις την εντυπωση Ο,τι ο Δημαρχος ειναι το φερεφωνο του εμπαθη Παυλου, δεν μπορεις να ξεπληρωνεις γραμματια με θεση κλειδι της συμβιας του Παυλου ,δεν μπορεις να διαχειριζεσαι κατα το δοκουν τα χρηματα των απορων για να ξεπληρωνεις προεκλογικες σου υποχρεωσεις .και πανω απ ολα δεν μπορεις να κατηγορεις τους τεως ,και απο πανω να μην τους αφηνεις να τοποθετουντε ,μονο και μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις ειδικου δικαστηριου ,οταν αλλος ειναι ο ρολος σου και αλλες οι προοπτικες σου.
    Και επειδη ,ειμαι σκεπτομενο ατομο και λογια εντυπωσιασμου δεν με συγκινουν ,ας προσπαθησει ο Δημαρχος να τρεξει καποιο εργο η" εστω και να συνεχισει καποιο προηγουμενο και μετα ας αναφερθει στα επι μερους εαν και εφ οσον εχει αποδειξεις υπερβασης καθηκοντος για τον καθενα ,ας πραξει τα δεοντα .Με λογια πτεροεντα ,θα φαμε οπως παμε γλαροσουπα .

    Και επισης , επειδη σε βλεπω και εσενα σκεπτομενο ,τι λες για τους γυμνοσαλιαγγες που σερφαρουν στην γλιτσα τους ?

    Οσο για τον Γκιωνη τον θεωρω αξιοπρεπεστατο εργατη ,που 4 χρονια δεν σταματησε να δουλευει ακαταπαυστα και το εργο ειναι οτι καλυτερο εχει δημιουργηθει σε ενα τοπο και μαλιστα μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα .Τι κανε ο Παυλου 12 χρονια ,εφτιαξε κακοτεχνα πεζοδρομια ,φυτεψε 3 γλαστρες και εβαλε 5 κολονακια ? Ας ειμαστε ρεαλιστες .

    καλο ΣΚ

  8. Χρόνια πολλά στο Δήμαρχο (ελπίζω όλων μας)!!!
    Η πίστωση χρόνου θα πρέπει να δοθεί κι εγώ συμφωνώ. Οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο πρόσωπο του δημάρχου είναι καθαρά γιατί έχει συνεταιριστεί με τον πρώην κ.Παύλου. Όλο το μακελειό γι'αυτό γίνεται. Ο νέος μας δήμαρχος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και κανένας δεν θα στεκόταν στις επιταγές των 100 ευρώ (που για μένα ήταν ένα λάθος του που θα έπρεπε να ζήταγε συγγνώμη και όλα καλά) αν πίσω απ' όλο το έργο του δεν κρύβεται ο πρώην, ο οποίος ομολογουμένως έχει πολλές αντιπάθειες. Θα πρέπει για μένα ο δήμαρχος να απεγκλωβιστεί απ'αυτόν και να χαράξει δική του πορεία. Δε γνωρίζει φαίνεται καλά τι εστί Παύλος Παύλου. Όταν θα καταλάβει ότι όλα γίνονται για προσωπικό του όφελος, τότε θα είναι πολύ αργά. Κόψε τώρα τον ομφάλιο λώρο, γιατί μετά θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.
    Δεν τον έχεις καμμία ανάγκη, άλλωστε τη συμβία του την τακτοποίησες. Φτάνει ως εδώ.
    Και πάλι χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

  9. ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και αγαπητοι συμβουλοι του ο κυριος που εγραψε το ποιο πανω κειμενο εχει απολυτο δικιο οταν θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει τοτε θα ειναι πολυ ΑΡΓΑ. Ελπιζω καποις που τον αγαπαει ας του δωσει γραπτα αυτα τα δυο σχολια διοτι εαν ο σημερινος δημαρχος δεν χαραξει την προσωπικη του πορεια τοτε θα ειναι ο δημαρχος μιας τετραετιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog