Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτή η παραλία μας κάνει δυσφήμηση

- Advertisement -

Σήμερα, Κυριακή 22 Μαίου 2011, η έναρξη του καλοκαιριού συνδυάζεται με έναν καταπληκτικό καιρό, μια παραλία γεμάτη κόσμο και μια θάλασσα ήρεμη να την πιεις στο ποτήρι. 

Αν την πιείς όμως σίγουρα , θα σου κάτσουν στο λαιμό ένα σωρό σακούλες και σκουπίδια που έχουν εκτοπίσει τον κόσμο και απολαμβάνουν αυτά το πιο δυνατό χαρτί του τόπου μας.  Αυτή η παραλία μας κάνει δυσφήμηση.  Στους δύσκολους αυτούς καιρούς ας ομορφύνουμε την ζωή μας και ας προσφέρουμε στους τουρίστες αυτό για το οποίο πληρώνουν.  Αλλιώς, το Ναύπλιο είναι κοντά. η Αλμυρή και γιατί όχι τα Καλάμια της Κορίνθου.  Μην γυρίζουμε την πλάτη σε αυτό που μας έδωσε η φύση.
αναγνώστης

- Advertisement -

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. NA MHN ERXONTAI STO LOYTRAKI MONO GIA THN PAPARALIA..ASE POY TOSO NERO PAEI XAMENO STIS NTOUZIERES KAI GIA NA PLENOUN TA AUTOKINHTA TOUS OI ATHINAIOI TOURISTES!! …PROXOROUSA SE MIA GEITONIA KAI O TUPOS EPLENE TA KAGKELA THS VERANTAS ME TO LASTIXO KAI XAZEYE …ANTI NA PAREI ENA VETEX VREGMENO NA KANEI TH DOULEIA TOU…OTAN THA GINEI KAPOTE TO NERO LIGOTERO APO THN YPERTHERMANSH TOU PLANHTH NA DO TI THA KANOUME OLOI MAS….KOSTAS KAK.

  2. Συμφωνώ με τον 12:49 αλλά να πώ πως το νερό των ντούζ της παραλίας είναι ιαματικό.Υπάρχει υπόγειο ποτάμι με ιαματικό νερο που καταλήγει στην θάλασσα.Με μία σχετικά μικρή υδρομάστευση που βρίσκετε πίσω απο το Υδροθεραπευτήριο συγκεντρώνετε μια ποσότητα ιαματικού και με αντλιες διοχετέυετε στην παραλία.Αρα στη προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για σπατάλη αφού έτσι και αλλιώς το νερό αυτό καταλήγει στη θάλασσα, κι είναι ένα νερό που δεν είναι πόσιμο παρα σε ελάχιστες ποσότητες, και βέβαια ούτε για πλύσιμο κάνει και καλό θα είναι οι λουόμενοι να ξεβγάζονται και με κανονικό νερό. σπίτια τους.

  3. αχ βρε κουτουτσικο παο 13 οταν θα πινας ο παο θα σου δωσει αφιονι και μαστουρα για να σου κοπει η πεινα ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ

  4. 1:41,έχεις την κλασσική νοοτροπία του ελληνάρα "με τον παρά μου,γ@μώ και την κυρά μου"…μάθε ότι μιά πόλη που την επισκέπεσαι πρέπει να την σέβεσαι,γιατί οι αλλοδαποί που σε ενοχλούν,με εμάς ζουν κάθε μέρα,όχι ένα σαββατοκύριακο που έρχεσαι εσύ ή το καλοκαίρι…σκέψου τί συνεπάγεται αυτό και μετά ξαναμίλα…

  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΙΘΙΚΕΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤΙ Μ—–Σ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΑΜΕ ΡΕ ΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

  6. ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑΚΙΑ,ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ 90 ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΡΑΛ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕ ΣΤΟ ΚΟΚΟΥΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΣΑΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΛΠ

  7. Zuperman,καταλαβαίνεις πιστεύω για ποιόν λόγο δεν ανέβηκε το σχόλιο σου…παίδες (και για τους υπόλοιπους το λέω),να προσέχουμε παρακαλώ τις εκφράσεις μας,ακόμα κι όταν διαφωνούμε ριζικά με τον άλλον…

  8. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά το θέμα μας είναι ο καυγάς με τους Αθηναίους ή να βάλουμε τις φωνές στους υπεύθυνους της καθαριότητας?
    Βέβαια το θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς γιατί όλοι θα έχετε παρατηρήσει το υφάκι του αρμόδιου αντιδημάρχου μόλις του γίνονται παρατηρήσεις.
    Αφήστε που εξάπτεται και εύκολα.
    Έχει βρει όμως την δικαιολογία, δεν επαρκεί το προσωπικό.
    Λες και στους προηγούμενους περίσσευαν οι υπάλληλοι.
    Επειδή δεν θέλω να τα μηδενιζω όλα πάντως προσπάθεια γίνεται.
    Καινούριο κοσκινακι μου και που να σε κρεμάσω….

  9. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕς ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΙΣ ΕΘΑΨΑΝ ΠΑΛΙ) ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

  10. Είναι αλήθεια πως αρκετοί απο εμάς έχουν μια πολύ κακή νοοτροπία.Με το να πληρώνεις φίλε 1:41 20 ευρώ το δίμηνο το νερό ,αυτό δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να το σπαταλάς!Νομίζω πως το καταλαβαίνεις αυτό.Με το χρήμα μας απλώς πληρώνουμε το δικαίωμά μας στην συνετή χρήση του φυσικού πόρου και όχι στην χωρίς όριο σπατάλη του.
    Να θυμίσω πως απο όλο το υδάτινο δυναμικό του πλανήτη μόλις το 2% είναι το πόσιμο! αρα καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε ,τίποτα δεν είναι δεδομένο.

  11. ωραία, αντί να ασχοληθούμε με εκείνους που ευθύνονται για τη βρωμιά που υπάρχει στην πόλη και στην παραλία, βρήκαμε ποιοι φταίνε για το κατάντημα της πόλης!
    οι αθηναίοι φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι επισκέπτες.
    ρε δεν πίνετε κανά δυό ποτηράκια νερό από αυτό που βγάζουν οι ντουζιέρες μπας και συνέλθετε?
    εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας και υγιεινής και εσείς γράφετε μπαρούφες..
    α! και κάτι ακόμα για την καθαριότητα ευθυνόμαστε όλοι, πρώτα απ' όλους εμείς οι δημότες, μετά οι επισκέπτες και φυσικά η δημοτική αρχή, αν όλοι μας ήμασταν λιγάκι πιο προσεχτικοί και η δημοτική αρχή πιο σοβαρή, ίσως να ασχολούμασταν τώρα με πιο σημαντικά θέματα και πιο ζωτικής σημασίας…
    αλλά είπαμε, "η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά,
    η άλλη μισή είναι η… βρώμα"

    η ν@χτερίδα

  12. Θεωρείτε τα δίχτυα που έβαζαν κάποτε …έκαναν την δουλειά τους ή όχι. Εγώ πιστεύω ότι την έκαναν και σταματούσαν την πλειοψηφία των σκουπιδιών.
    Το παρασκήνιο με τον Κόντη δεν με αφορά και εκ των προτέρων είναι λάθος. Κάτι πρέπει να βάλουν.
    Και σίγουρα δεν μιλάω εν έτη 2011 το διαστημόπλοιο- καΐκι με τις αποχές που έβαζαν .
    Δεν είναι εικόνα αυτή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Με πατεντες και με ιδέες της πλάκας. Όποιος γνωρίζει κάτι καλύτερο μπορεί να το προτείνει και να μοιραστεί την γνώση του.

    Ένας Λουτρακιωτης.

    Υ.γ
    Όσο για τους Αθηναίους ή μη δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που δεν ακολουθούμε τους κανόνες της πόλης μας. Γνωστοί καταστηματάρχες με παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα τους στους πεζόδρομους,καταστηματάρχες με εμφανή παρανομίες, ιδιοκτήτες μαγαζιών που τα έχουν μετατρέψει σε άλλη ιδιότητα και με αυτα και αυτα έχουμε κάνει μάγκες μερικούς μερικούς.
    Όταν όμως οι Αθηναίοι κάθονται στα μαγαζιά μας και ψωνίζουν από εμάς είναι καλοι;
    Ηρεμία παιδιά.
    Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις και από εμάς αλλά και από αυτούς.

  13. agaphtoi fyloi exete ksefygi apo to 8ema stn kontra me toys a8hnaioys .
    oi sakoyles erxonte sto loutraki apo apenanti.
    Omos adhkhte kai thn yphresia ka8ariotitas toy Dhmoy dioti xtes ean kanate mia bolta sthn paralia 8a blepate ton Panagivth ton sifi kai atoma ths kauariotitas na thn ka8arizoyn o de sifis htan ews gonata sto nero mazevontas sakoyles.
    to idio eghne kai shmera gia deyterh fora prokoimenoy na mazeyton ta ypoloipa poy ebgale h 8alassa thn nyxta.
    kai ola ayta opos einai gnosto se oloys me sxedon ka8oloy atoma sthn sigekrimenh yphresia

  14. δεν υπάρχει καμία κόντρα με κανέναν Αθηναίο…σιγά μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία ,επειδή ένας έγραψε ένα σχόλιο…μερικές διεκρυνίσεις για το θέμα των σκουπιδιών,για να ξέρουμε μερικά πράγματα…το πρόβλημα με τα δίχτυα,ήταν ότι όταν είχε κύμα,τα δίχτυα έπαιρναν φορά κάθετη προς την παραλία,για όποιον θυμάται…επίσης,είναι αδύνατον (και απαγορεύεται κιόλας να μπουν δίχτυα μέχρι τον πάτο της θάλασσας…με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να περνούν από κάτω…η κατάσταση με τα σκουπίδια στην θάλασσα είναι απλή…τα σκουπίδια πηγαίνου νστον πάτο και όταν κάνει καιρό ανεβαίνουν στην επιφάνεια…και ,ουσιαστικά,δημιουργούν έναν σκουπιδότοπο και περιφέρονται μέσα στον Κορινθιακό…η τράτα – πατέντα (άσχετα αισθητικών διαφορών για κάποιους) έκανε αποδεδειγμένα δουλειά…αλλά για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο,πρέπει να δουλεύει πολύ περισσότερο καιρό και πολλές περισσότερες τράτες…αν κάνω λάθος,ας με διορθώσει κάποιος…εγώ,πάντως,έτσι έχω πληροφορηθεί από πιό ειδικούς…τώρα,πώς θα ανιτμετωπίσει το πρόβλημα κάθε δημοτική αρχή,είναι δικό της θέμα και κρίνεται εκ του αποτελέσματος …

  15. μην τσακωνεστε βρε σεις!!! το ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.. αφηστε την παραλια. εκει ειναι μονο για την μοστρα μας. ουτε ο Παυλου, ουτε ο Γκιωνης ουτε και ο καινουργιος δημαρχος εχουν ασχοληθει και ΟΥΤΕ προκειται. παντου εχει πεταμενες ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ??? ΜΟΝΟ Η ΜΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ????????????? για βαλτε μυαλο γιατι οι μαναδες δεν εχουν τα χρηματα να πανε τα παιδια τους σε κλειστους χωρους. ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ.

  16. 8:57,μου πάτησες τον κάλο !!!…να θέσω,λοιπόν,επώνυμα το ερώτημα που θέτω τόσα χρόνια (ανεξαρτήτα ποιός είναι στν δημοτική αρχή)…σε ποιό πάρκο,παγκοσμίως,πηγαίνουν οι γονείς και ΑΜΟΛΑΝΕ τα παιδιά τους στην παιδική χαρά χωρίς φώτα (ευτύχημα ότι δεν έχιε τραυματιστεί κανένα παιδάκι τόσα χρόνια,να πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους σε δικαστήρια…),και σε ποιό πάρκο,ακόμα και στο πιό απομακρυσμένο χωριό της ορεινής Κορινθίας,δίπλα στον επίσημο χώρο εκδηλώσεων (τίγκα στην πλαστική καρέκλα)λειτουργεί η καντίνα – σουβλατζίδικο εν ώρα παραστάσεων (καμία ευθύνη και καμία μομφή στους ιδιοκτήτες δεν επιρρίπτω…)…καλά,το φαινόμενο των σκουπιδιών,των ξεραμένων δέντρων και της σύριγγας,κοντεύει να γίνει διακοσμητικό στοιχείο…νομίζω ότι δικαιούμαι να γκρινιάζω και επίσημα,γιατί έχω βαρεθεί να κάνω ή να βλέπω παραστάσεις με την συνοδεία ουρλιαχτών,τσίκνας και κλαρίνων…καλά,το θέμα ΘΕΑΤΡΟΥ στο Λουτράκι,είναι άγνωστη λέξη…αλλά θα θέσω και ένα κουίζ…ποιά ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός,πρωταγωνίστρια του Εθνικού Θεάτρου δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι είναι ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ και κανείς,ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να την τιμήσει ή να ονομάσει το Θέατρο (που δεν έχει γίνει ποτέ) με το όνομα της ;;;…το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ήδη 2,και το δεύτερο που θα ήταν στην Περαχώρα,να ονομαζόταν "Παντελής Ζερβός",τον τόπο καταγωγής του…αλλά τί λεω τώρα,άρχισα πάλι τις ουτοπίες μου…

  17. 9.20` λοιπον, νομιζω οτι τα πολλα λογια ειναι φτωχια. ας ξεκουβαληθουμε απο τον καναπε μας και να παμε στον δημαρχο να μας πει ΠΟΤΕ θα ασχοληθει με το θεμα. για πες μας τωρα ποια ειναι αυτη η διασημη ηθοποιος???!!!

  18. Το θέμα του πάρκου είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε αυτό το έκτρωμα για να κάνουν κούνια. Πόσοι έχουν δει συνδημότες μας να μπαίνουν μέσα με τα αυτοκίνητά τους; Για να μην περπατήσουν δέκα βήματα; Ακόμα και τα παιδιά τους πιο πολύ θα το απολάμβαναν να περπατήσουν.
    Τα παγκάκια στις κούνιες που είναι γεμάτα σκουπίδια φταίνε πάλι οι άλλοι ή εμείς που τα παρατάμε; Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και μετά να κρίνουμε.

    ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    GROUSE

  19. AV μια διευκρίνηση: Τα δίχτυα ήταν αποτελεσματικά.Είχαν βάθος 1 μέτρο και έτσι τον κύριο όγκο των σκουπιδιών τον συγκρατούσε.Εξαιτίας του τρόπου αγκύρωσης δέν επιρρεαζόντουσαν απο τον καιρό.Ολες οι πλαστικές σακούλες ,τα μπουκάλια τις τσούχτρες αλλά και κάθε λογής σκουπίδι που επέπλεαι συγκρατούνταν εκεί.Το γνωρίζω το θέμα καλά γιατί είχα ασχοληθει πολύ με αυτό, λόγω το ότι ήθελε πολλές και χρονοβόρες διαδικασίες κάθε χρόνο για να βγεί η άδεια απο λιμενικό. Η ρόδος η Κέρκυρα αρκετοί παραθαλάσσιοι Δήμοι της θεσαλονίκης και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό.Αλλά για να είμαι δίκαιος και η βάρκα έκανε δουλειά μόνο που όταν είχαι κύμμα δεν μπορούσε να βγεί και βέβαια κόστιζε πολύ.30.000ε τη σεζόν.

  20. Όντως έκαναν δουλειά τα δίχτυα. Δεν υπάρχει λύση με 100% επιτυχία. Ήταν μια λύση που κρατούσε τις περισσότερες σακούλες και δεν τις άφηνε να πλησιάσουν στην ακτή.
    Τεχνικά θέματα όπως αγκυροβόλιο, ή αδειοδότηση δεν το γνωρίζω.
    Όντως οι περισσότερες σακούλες έρχονται απο Βοχα και Κόρινθο πλευρά. Απο τα ποτάμια.
    Αυτό δεν μπορούμε να το σταματήσουμε εμείς. Είναι άλλου αρμοδιότητα.
    Εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την δική μας παραλία που είναι το πολύτιμο κόσμημα της πόλης μας.
    Μπορεί να έκανε δουλειά το διαστημόπλοιο αλλά είναι επικύνδυνο. Μέσα στους Λουόμενους δεν επιτρέπετε να πλέει. Εάν συμβεί κάτι και χρεωθεί στο διαστημόπλοιο; Τι θα γίνει; Χαμός. Ας βγαίνει περιμετρικά της παραλίας και όχι μέσα από αυτή.
    Κάθε μέρα. Και με λίγο κύμα δεν έχει πρόβλημα. Ειδικά όταν φυσάει Μαΐστρος. Τότε έρχονται όλες οι πληγές του φαραώ. Όλος ο Κορινθιακός καταλήγει σε εμάς.
    Να του κα κανουν μετατροπή σε γκάζι. Ξέρωκαι εγώ…μια βλακεία λέω. Δεν με νοιάζει.
    Ας πανε στην Μοτορ Οιλ και να ζητήσουν συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου σε τιμή κόστους. Να μην τα παρει κανένα Βενζινάδικο Δικό μας. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σε κανέναν. Να πανε στην πηγή του καυσίμου. Και να βγάλουν το κόστος και να τα κλείσουν. Λέω μια βλακεία εγώ με όσα γνωρίζω. Μπορεί να μην συμβεί και τίποτα από αυτό. Το αποτέλεσμα είναι η παραλία να είναι καθαρή.Στην παραλία τωρα που καλοκαιριάζει πρέπει να βγαίνουν να μαζεύουν τους κάδους το πρωί που δεν έχει κόσμο και όχι νωρίς το μεσημέρι…12 η ώρα. Πριν πιάσει ο κόσμος να κυκλοφορεί να έχουν καθαρίσει. Να έχουν τακτοποιήσει την καθαριότητα. Γνωρίζω τα προβλήματα αλλά χρειάζεται υποστήριξη. Ας συνεργαστεί ο σύλλογος επισιτιστικών επαγγελμάτων με μια ιδιωτική εταιρία και να καθαρίζει την παραλία το καλοκαίρι. Μην περιμένετε από τον Δήμο τίποτα. Να κάνετε μηνυτήρια αναφορά στο Λιμενικό Ταμείο με τα χρήματα που εισπράττει να φροντίζει και τον χώρο. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει όλα ο Δήμος.
    Άλλος πληρώνετε και άλλος να βγάζει το φίδι από την τρύπα.
    Αντιδράστε και βγείτε μπροστά εάν σας νοιάζει το καλό του τόπου μας και όχι οι δικές σας παρανομίες. Λέω εγώ τώρα!!!!! Μπορεί να γίνετε και τέτοια παιχνίδι. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ …ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ που κάνει τα στραβά μάτια.
    Αυτό λομως δεν αφορά τον επισκέπτη και τον τουρίστα. Θέλει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Να μπορεί να το διαφημίσει σε άλλους 3. Αλλιώς το δυσφημεί σε άλλους 8.
    Ο νόμος της αγοράς. Δεν την αμφισβητεί κανείς αυτή τη σχέση 3 προς 8.
    Όσο αφορά το πάρκο όλα είναι σωστά που καταθέτει ο καθένας ξεχωριστά.
    Δεν υπάρχει σοβαρότητα στην λειτουργία του Δήμου. Ολα στο πόδι. Να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα. Να σχεδιάσουμε κάτι ουσιαστικό και ολοκληρωμένο δεν υπάρχει θέμα.
    Για τον φωτισμό όντως υπάρχει πρόβλημα.
    Ξεκινάει το πρόβλημα οτι τους ξέρουμε και τους χαϊδεύουμε όλους αυτούς. Τους άρρωστους;
    Ναι να παραδεχτώ την αρρώστια τους και το παθος τους.
    Όταν παει και πλησιάζει ένα νέο παιδί και το τραβάει κοντά του είναι άρρωστος;
    Ότι οτ κάνει για να παρει αυτός την δική του δόση και άς μπλέξει και άλλος στην ίδια κατάσταση είναι σωστό?
    Αλλά η δική μας η δημοκρατικότητα και ελευθερία τα έχει φτάσει εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα.
    Δεν λεώ για μαχαίρια και για τσεκούρια.
    Ο νόμος είναι σαφής.
    Ας αναλάβει ο κάθε υπεύθυνος τις ευθύνες του.
    Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό….και θα είναι συνεχόμενο το τέλος και όχι στιγμιαίο.
    Κάθε μέρα και ένα νέο τέλος.
    Ας παρει καποιος τηλεφωνο να καταγγείλει.
    Ας παρει κάποιος τηλέφωνο να φωνάξει, να παραπονεθεί.
    Όλους τους άπορους και του άρρωστους τους έχουν βάλει στον πιο νευραλγικό τομέα.
    Στην καθαριότητα.
    Ποιός τόσα χρόνια τους έβαζε εκεί;
    Αυτοί που έχουν μυαλό πρέπει να βρίσκονται σε γραφεία?
    Και αυτοί που έχουν πρόβλημα στα σκουπίδια?
    Αυτά είναι τα θέματα. Και είναι υπόλογοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.

  21. 10:44,το δεύτερο link δεν ισχύει,αν θες μου το ξαναστέλνεις…10:33,επειδή δεν λέω παπαρολογίες για να δημιουργήσω εντυπώσεις,μαζί με τον Βασίλη τον Μπισμπίκη παραλάβαμε τα πτυχία μας παρουσία της και έχουμε παίξει σε παράσταση της,όταν τελειώσαμε την δραματική σχολή και είναι η Αννα Συνοδινού…ο νοών νοείτω,τί σημαίνει να κατάγεται αυτό το τέρας του ελληνικού θεάτρου από το Λουτράκι…

  22. Καλό είναι να έρθει η κυρία Συνοδινού να παραβρεθεί σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο να παρακολουθήσει παράσταση.
    Κάποιον θα ξεχωρίσει.
    Παίζει το έργο.. Αυτός που αγαπάει πιο πολύ φωνάζει σαν σκυλί!!
    Και έχουμε τέτοιους παρα πολλούς.!!!
    Δεν μπορεί θα ξεχωρίσει καποιο ταλέντο.
    (Ελπίζω να καταλάβουν μερικοί το πνεύμα)

  23. Το πρόβλημα της παραλίας αφορά την εκάστοτε δημοτική αρχή. Θα πρέπει να καθαρίζεται 2 φορές την ημέρα όλο το καλοκαίρι μέσα και έξω. Δυστυχώς όταν φυσάει δυτικός άνεμος το πρόβλημα εντείνεται.Ας πάρουν εποχικό προσωπικό και όχι πακιστανούς να την καθαρίζουν, γιατί ακόμα και τα άτομα της καθαρίοτητας θα πρέπει να έχουν καλή εικόνα με από όλους τους λουόμενους.
    Τώρα αν σας ενοχλούν οι Αθηναίοι τι να πω; Απο αυτούς δεν εξαρτάται το Λουτράκι χρόνια τώρα; Αν θέλετε να τους διώξετε κι αυτούς με ποιους θα γεμίζει η παραλία απο τους μετανάστες; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.
    GR

  24. GR,έγινε ένα σχόλιο αρνητικό και ένα λιγότερο για Αθηναίους κι εσύ πιάστηκες για να κάνεις σχόλιο για μετανάστες…τόσο νοιάζεσαι για αυτό τον τόπο,που ούτε που παρακολούθησες τα υπόλοιπα 20(ποσα είναι κι εγώ δεβ θυμάμαι σχόλια)…το GR,μπορεί να θεωρηθεί και άναρθρη κραυγή από κάποιος,πρόσεχε…

  25. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΥΜΕΞΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΥΤΡΚΙΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΕΙΧΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ,ΝΑ ΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ!ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΓΗΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!!ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ!!ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ……………………..

  26. etsi ειναι φιλοι μου ειναι κριμα το 2011 να υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κοντρεσ οπωσ λουτρακι κορινθοσ ,τι ειναι αυτα ρε?για υτο παμε κατα διαολουυυυυυυυυυυυυυυυ!ενωθειτε ρε παψτε να ειστε εγωιστες παψτε οι περαχωριτες να πιστευετε οτι εισασταν πρωτευουσιανοι για μια νυχτα αν ειναι δυνατον ανοιξτε τα μυαλουδακια λιγακι ταξιδεψτε λιγακι διαβαστε λιγο περα απο τις αθλητικες εφημεριδες και τα κουτσομπολιστικα περιοδικα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog