Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ

- Advertisement -

Ξεκίνησε η ανάπλαση στο Ηραίον!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών ενημερώνει τους συμπολίτες ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την Προστασία και Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου Ηραίου Περαχώρας. Η ανάπλαση του Ηραίου ήταν όραμα χρόνων για όλους μας και αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό έργο που γίνεται στον τόπο μας. Αποτέλεσε δε άλλη μία προεκλογική εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής του Γιώργου Γκιώνη, η οποία υλοποιείται.
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και ο κ. Γιώργος Γκιώνης εργάσθηκαν με μεθοδικότητα και συνέπεια προκειμένου να ξεκινήσει το έργο. Ο κ. Γιώργος Γκιώνης έθεσε το θέμα προσωπικά στον τότε υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά, αποσπώντας την συγκατάθεσή του για την χρηματοδότηση του έργου, είχε συναντήσεις με τους δύο Γενικούς Γραμματείς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού. Το αποτέλεσμα αυτών ήταν να ενταχθεί η ανάπλαση του Ηραίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας –Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων 2007-13 (με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πελοποννήσου στις 28 Δεκεμβρίου 2010). Είχε προηγηθεί το 2008 η επικαιροποίηση της μελέτης του 2004, ύστερα από επαφές που έγιναν με την Γενική Γραμματεία Τουριστικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Πολιτισμού.
Το κόστος του έργου, που θα ολοκληρωθεί σε 16 μήνες, είναι 500.000 ευρώ και δικαιούχος είναι η ΛΖ΄ Εφορεία Κλασσικών Αρχαιοτήτων.
Συνοπτικά προβλέπονται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:
-Διαμόρφωση διαδρομής κίνησης επισκεπτών, 1.500 τ.μ, με δύο πλατώματα θέασης 220 τ.μ. και ενημερωτικές πινακίδες.
-Διαμόρφωση δύο εισόδων με περιφράξεις του Αρχαιολογικού Χώρου.
-Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης.
-Κατασκευή κτηρίου εξυπηρέτησης επισκεπτών.
-Επεμβάσεις στα μνημεία και στο άμεσο περιβάλλον τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοίτα κινητικότητα η Παρέμβαση. Έχουν καταλάβει καλά ότι ενημέρωση δεν είναι μόνο 2-3 εφημερίδες του Μήτσου,του Στέλιου κ.λ.π αλλά πλέον και τα social media. Τα οποία καθημερινά φτάνουν σε περισσότερα πρόσωπα και αποτελούν και μια άτυπη σφυγμομέτρηση της κοινής ή (ορθότερα)κυρίαρχης γνώμης.Άντε και σε Facebook,twitter κ.λ.π.

  2. ARE GIVRGARE TA EKANES OLA ALLA EXASES SIGA MHN NOIAZEI TOYS LOYTRAKIVTES H ANAPLASH STO HRAION ……H TO KOLYMBHTHRIO OI TEXNES O POLITISMOS O TOYRISMOS [OI JENOI] YPOSXESEIS UELEI O LOYTRAKIVTHS ATOMIKES TIPOTA ALLO….

  3. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΓΚΙΩΝΗΣ ,ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ,ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΚΙΩΝΗ και ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

  4. Ζήτω στον ήρωα Γκιώνη!!!! Αρε ανεγκέφαλοι!!
    Κάνετε τα απλά επιστήμη.
    Μπράβο στους ήρωες!!!
    Αυτα διαβάζουν οι πολιτικοί μας και παίρνουν κουράγιο για την συνέχεια.
    Ερε βρεγμένη τάβλα που θέλουν όλοι τους.
    Και οι στενοί συνεργάτες!! Τα εκάστοτε παπαγαλάκια.

  5. 12,23 ,το ανεγκεφαλος στο επιστρεφω ,μηπως το βαλεις και δουλεψει λιγο .Εχω μαθει στην ζωη μου να επικροτω ,τετοιες ενεργειες και να καταδικαζω καποιες αλλες .
    Τωρα αν εσενα δεν σου ταιριαζουν ,οι επαινοι για καποιον που ,εχει δειξει δειγματα γραφης,δικαιωμα σου .Ωστοσο κακοπροαιρετες κριτικες δειχνουν την μεγεθος της μιζεριας μας .Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα εφθασε στο χειλος του γκρεμου και παιρνει φορα για καθετη πτωση .Φιλαρακο ,δες τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση ,και θα νοιωσεις καλυτερα .καλη σου νυχτα

  6. επειδή το πάτε σε προσωπικό επίπεδο και έχω ζαλιστεί να εγκρίνω ένα – ένα τα μηνύματα,δεν ανταλάσσετε τηλέφωνα,να πιείτε έναν καφέ,να τα πείτε με την ησυχία σας ;;;

  7. @12:59
    Είσαι τόσο ανεγκέφαλος που το συνεχίζεις σε προσωπικό επίπεδο.
    Έθιξα εγώ το Γκιώνη;
    Εθιξα εάν κατάλαβες το αυτονόητο. Δεν μπα να είναι ο Γκιώνης και ο Λογοθέτης και ο Πετρίτσης και ο Παύλου.
    Στα α..@..α μου.
    Είναι Δήμαρχος και θα αγωνίζεται για εμάς και για το καλό του τόπου.
    Εαν αυτό είναι λόγος για να σχολιάσει ο προηγούμενος 09:43 μπράβο και να νιώθει υπαρήφανος γιατι ο Δήμαρχος έπραξε το καθήνον του, το αυτονόητο καθήκον του τότε είστε για τις κότες.
    Ξυπνήστε.
    Δεν με νοιάζει ποιός τα κάνει. Εγω δεν είμαι παπαγαλάκι και κοματόσκυλο κανενός.
    Εχω κρίση, μάτια για να βλέπω και αυτιά για να ακούω.
    Δεν έχω απρωπίδες.
    Αλλά αυτά τους λέτε και νομίζουν ότι κάνουν θεάρεστο έργο όλοι τους. Και έχουν καταντήσει τον τόπο σαν τα μούτρα τους.
    Αντιδράστε και ξυπνήστε ρε!!!!!!
    Μην σας πιάνει προσωπολατρεία. Δεν κάνει καλό σε κανέναν.
    Όσο για το έργο και την ουσία σίγουρα είναι σωστό αλλά είναι το αυτονόητο για να οδηγήσεις το μέλλον σου πρέπει να φροντίσεις το παρελθόν σου.
    Είναι το αυτονόητο να αγωνίστει ο κάθε Δήμαρχος για την ανάδειξη και προβολή των αξιών της πόλη του.
    Και εμείς ώς ζώα το λέμε… ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Αρε ανεγκέφαλοι και θα το ξαναπώ.
    Θίχτηκες προσωπικά αλλά θεσμικά ποτέ δεν το είδες.
    Αλλά καλά βολεμένος ή βολεμένη ήσουν στο σύστημα.
    Βγές να δείς τι γαμ..@..α τρώμε κάθε μέρα έξω στην αγορά;
    Ελπίζω να κατάλαβες.
    Για το σχόλιο αντιδρώ και την ιδέα ότι πρέπει να τους βλέπουμε ως ήρωες κουασιμόδε.
    Αλλά εσύ άρχισες τις γενικότητες της Ελλάδας.
    Αλλά όταν στα λέω εγώ για τον τόπο σου σε πονάει και σε τσούζει.

    Η ελπίδα πεθαινει τελευταία.

    υ.γ.
    τα δείγματα γραφής δεν γίνονται μέσα απο δελτία τύπου και σχολιό απο ανωνύμους.Όλοι ξέρουμε ότι είναι απο κάθε συνδυασμό 4 -5 ή 10 άτομα που δεν αφήνουν να πέσει λέξη κάτω.
    Αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα.
    ΤΕΛΟΣ… που έλεγε και ο Γκιώνης συνέχεια.ΤΕΛΟΣ.

  8. 8,26 σαν να ξεπε
    ρασες τα ορια σου , και καταγραφεις οτι σου κατεβει.Κοματοσκυλο δεν υπηρξα ποτε στην ζωη μου ,μεσα στην πιατσα ειμαι , εχω ματια και βλεπω και αυτια για να ακουσω ,οχι επιλεκτικα ,αλλα στην πραγματικη της διασταση .Το οτι ο εκαστοτε Δημαρχος εχει υποχρεωσει ,για τα αυτονοητα ,χαρηκαμε πολυ για την ενημερωση . Το οτι καποιος εξ αυτων εχει υλοποιησει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,τα σπουδαιοτερα ,πρεπει να εισαι γκαβος να μην τα βλεπεις .Και αν θεωρεις τον εαυτο σου ζωο ,με γεια σου και χαρα σου ,μην γενικευεις .Τωρα για το βολεμενος μακρια απο εμενα δεν θα το εκανα αυτο ,λογω πολιτικων μου πεποιθησεων. Τωρα για ηρωες και κουραφεξαλα ,που αναφερεσαι πρεπει αδελφακι μου να εισαι πολυ κεφαλας ,για να κατεβαζεις τετοιες σκεψεις. Αντε περαστικα σου και ψυχραιμα .Να εχεις ενα καλο και αντιστρες βραδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog