Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό:Συνάντηση εκπροσώπων των 29 της ΔΗΚΕΠΑΘ με τον Δήμαρχο στους Αγίους Θεοδώρους!

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση εκπροσώπων των 29 συμβασιούχων της ΔΗΚΕΠΑΘ με τον δήμαρχο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη
και αφού δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις οι 29 εργαζόμενοι αποφάσισαν σε ένδειξη καλής θέλησης να μην κάνουν στάση εργασίας αύριο.Ο δήμαρχος τους υποσχέθηκε άμεσα να φέρει τα αναβληθέντα θέματα της ΔΗΚΕΠΑΘ  στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την επόμενη Δευτέρα.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πανικός έγινε μόλις βάλατε την στάση εργασίας το μεσημέρι,τηλέφωνα,πιέσεις κτλπ.Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι.Ευχαριστούμε πολύ loutrakiblog!

  2. χρειαζεται αμεση λυση ρε γμτ.
    29 οικογενειες στον αερα.
    ουφφφ.

    ΥστερικοΓραφικον: εχασα την ΗΡΑ… θα παθω νταουνιασμα λεμε.

    TaliBan

  3. Ευχομαι ολοψυχα να βγουν αληθινες οι υποσχεσεις του Δημαρχου αλλα δεν ελπιζω σας παραμυθιαζουν και ξερετε το λογο.Οι αμαρτιες τηςΔΗΚΕΠΑΘ ειναι πολλες το ξερετε καλλιτερα απ΄ολους μας και παιζουνε παιχνιδια εις βαρος σας.Που θα βρη τα λεφτα να σας πληρωσει?Πανε να καλυψουνε γνωστα προσωπα και παλιες λαμογιες.Αν δεν αντιδρασετε αμεσα και να συμετεχουμε και εμεις για ολα αυτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΕ δεν βλεπω λυση για τιποτα,Καλο κουραγιο.BOMP-FIS

  4. οταν υπογραφατε κυριοι και κυριες εργαζομενοι στην ΔΗΚΕΠΑΘ ξερατε οτι ειχατε ενα αβεβαιο μελλον
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog