Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διάδοχος του Γκουαρντιόλα;

- Advertisement -

Απίστευτο σενάριο από την Ισπανία φέρνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! “Είναι η πρώτη επιλογή και δεύτερη ο Λουίς Ενρίκε”, γράφουν στην πατρίδα του Βάσκου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Γκουαρντιόλα αρνήθηκε νέο 6ετές (!) συμβόλαιο της “Μπάρτσα” και πλέον οι “μπλαουγκράνα” έχουν πρώτο στόχο για τον πάγκο τους τον Ερνέστο Βαλβέρδε!  
Μάλιστα, οι Ισπανοί τονίζουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσφατη παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα.
“Ο Σάντρο Ροσέλ προσέφερε 6ετές συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα, ο οποίος αρνήθηκε και πρώτη επιλογή για τον πάγκο είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε”, αναφέρει η ιστοσελίδα “madridbarcelona.com” και συνεχίζει:
“Δεύτερη επιλογή είναι ο Λουίς Ενρίκε. Ο Βαλβέρδε αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Κρόιφ και ο χαρακτήρας του, η εμπειρία του και η κατανόηση του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν στην Μπαρτσελόνα ενώ και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει το ενδιαφέρον των Καταλανών”!
Υπάρχει περίπτωση να έχει βάση αυτό το απίστευτο σενάριο; Ίδωμεν…
*sportdog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog