Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Έμιλυ παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου αποχωρεί από το Dancing

- Advertisement -

Ανατροπή στο Dancing with the Stars από την παραίτηση της παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, Εμιλυς Ματθαιακάκη, από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης, η χορεύτρια συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος του Ant1 Γιάννη Λάτσιο, ζητώντας να αποχωρήσει από το σόου, επικαλούμενη προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Τι συνέβη ακριβώς

Στα επόμενα live του παιχνιδιού, θα υπάρξουν διπλές χορογραφίες, δηλαδή νούμερα στα οποία τα ζευγάρια θα χορεύουν δύο δύο, ενώ σε ένα έκτακτο, special live που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου, τα πέντε ζευγάρια που θα έχουν απομείνει, θα διαγωνισθούν κανονικά, ενώ στο τέλος θα υπάρξει ΔΙΠΛΗ αποχώρηση. Ως εκ τούτου, οι συντελεστές έπρεπε να επιδοθούν σε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμη πιο εντατικές πρόβες και φυσικά ακόμη καλύτερο συντονισμό.

Η Εμιλυ, όμως, η οποία διδάσκει χορό, ανέφερε ότι για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, είχε ήδη προγραμματίσει μαθήματα χορού, για τα οποία φυσικά και θα πληρωνόταν και ζήτησε να πάρει από την παραγωγή του παιχνιδιού τα λεφτά που θα έπαιρνε από τα μαθήματα που είχε ήδη κανονίσει και τα οποία θα ακύρωνε εάν συμμετείχε στις πρόβες.   

Ο Γιάννης Λάτσιος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης, εμφανίστηκε αδιάλλακτος στην στάση του, ανέφερε ότι όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το πρόγραμμα, τις ημέρες και τις ώρες της κάθε πρόβας, ήταν γνωστά εδώ και μέρες και ότι η συγκεκριμένη παρτενέρ θα μπορούσε να τροποποιήσει το πρόγραμμά της με τέτοιο τρόπο ώστε να βρει την λύση. Συνεπώς, λύση δεν βρέθηκε. Αν και ο ίδιος της ζήτησε να δώσει την τελική της απάντηση μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (24/05), εκείνη δηλώνει αμετακίνητη στην απόφασή της, εάν δεν της καταβληθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό.

Εμβρόντητος πληροφορήθηκε την είδηση ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. «Είμαι πολύ προβληματισμένος και δεν ξέρω τι θα γίνει», φέρεται να δηλώνει σε στενούς του συνεργάτες. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, πιθανότερη αντικαταστάτρια της Εμιλυς Ματθαιακάκη φαίνεται να είναι η Αννα Πολύζου, η οποία διαγωνίσθηκε με τον Νάσο Γαλακτερό.
*madata.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog