Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπεγλίτης: “Θα πρέπει να φύγουμε από την ανεμελιά του παρελθόντος”

- Advertisement -

«Η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας σήμερα το πρωί  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι δραματικοί τόνοι που χρησιμοποιεί πλέον η  κυβέρνηση αντιστοιχούν σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση και τις δύσκολες συνθήκες, αν και πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν χειρότερη,  όπως π.χ. με  την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Ο κ. Μπεγλίτης προειδοποίησε πάντως ότι η χώρα θα περάσει ακόμα πιο δύσκολες μέρες και  ότι «θα πρέπει να φύγουμε από την ανεμελιά του παρελθόντος».  Προειδοποίησε ακόμα ότι  το εισόδημα θα περιοριστεί και η κυβέρνηση θα κριθεί από το πόσο κοινωνικά δίκαια είναι τα μέτρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας όμως, αν και ισχυρίσθηκε ότι τα μέτρα είναι ισορροπημένα και αποκαθιστούν αδικίες του παρελθόντος,  χαρακτήρισε  «άδικη πολιτική» τους έμμεσους φόρους  που  έχουν στόχο τα έσοδα αλλά έχουν και  παρενέργειες.

Σχετικά με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς,  ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε πως ευελπιστεί ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ  Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει τις ευθύνες του και ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει με αποφασιστικότητα στις αποκρατικοποιήσεις. Δείτε τι δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης στην Πρώτη Γραμμή…
Star.gr


- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά λίγο τσίπα δεν υπάρχει? Παναή έχεις τεράστια ευθύνη για την κατάντια της χώρας. Με την ψήφο σου συνειδητά επικυρώνεις το ξεπούλημα της χώρας. Τολμάς και μιλάς για κοινωνικά δίκαια μέτρα, με το να λες στον πεινασμένο να τρώει λιγότερο. Το μνημόνιο πέτυχε απόλυτα τους στόχους του, εσείς αποτύχατε να καταλάβετε (δεν ξέρω αν καν το θέλατε), ότι ρίξατε το καράβι στα βράχια, με τις επιλογές σας της πλήρους αποδοχής των εντολών της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Η λύση είναι μία και μοναδική, ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ. (η πρόταση πάει ΜΟΝΟ πακέτο).

    ο αχρέωτος

  2. Aχρέωτε και Taliban,μαζί με σας συμφωνούν ΌΛΟΙ ή μάλλον όλοι όσοι δεν είναι τα σκυλάκια που τους πετάνε τα τρίμματα από το μεγάλο φαγοπότι .Τι κάνουμε από δω και πέρα με την συμμορία που έχουμε μπλέξει μπορείτε να μας προτείνετε;Λύσεις..και προτάσεις..για να καταλήξουμε κάπου.
    Έχω μέσα μου την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ΌΛΟΙ αυτοί που ξεζούμισαν τον εθνικό μας πλούτο και υποθήκευσαν το μέλλον μας δεν θα προλάβουν να μπουν στο αεροπλάνο..Δεν ξέρω αν γίνομαι γραφικός αλλά για μένα η τιμωρία όλων αυτών είναι μόνο η δημόσια διαμπόμπευσή τους,η δήμευση όλων των προσωπικών και οικογενειακών τους περιουσιακών στοιχείων και χρόνια μέσα φυλάκα με τους χειρότερους κωλομπαράδες όλων των εθνών για να καταλάβουν τι εστί προδότης..

  3. συμφωνω κ εγω μαζι σου mi.fi.
    το θεμα ειναι οτι εχουμε πεσει σε απολυτη νιρβανα μιλαμε, κ δεν κανουμε τπτ απολυτως.
    που ειναι οι επαναστατες? που ρε γμτ?

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog