Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΓΑΠ ανακάλυψε το «Νησί»!

- Advertisement -

Είναι γνωστό ότι ο ΓΑΠ δεν βλέπει ειδήσεις στην τηλεόραση και τον ενημερώνουν με memo.

Τώρα φαίνεται πως δεν βλέπει ούτε Mega! Στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αργολίδα αναφέρθηκε στην τουριστική αξιοποίηση της Σπιναλόγκας (στην ιστορία της οποίας αναφέρεται το γνωστό σήριαλ «Νησί» του Mega).

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να μην γνωρίζει τη Σπιναλόγκα – όταν πήγαινε στην Ελούντα δεν το έβλεπε; Το πρόβλημα είναι ότι, δεν φροντίζει να μάθει πριν μιλήσει.

Έτσι είπε ότι «είχε πάει πρόσφατα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κρήτη, στην περιοχή Λασιθίου, όπου υπάρχει ένα νησάκι, το οποίο ήταν εγκαταλειμμένο. Δεν υπήρχε κανένα τουριστικό ενδιαφέρον μέχρι πρότινος και, όμως, έχει γίνει πια επίκεντρο ενδιαφέροντος διεθνώς. Είναι η Σπιναλόγκα».

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η Σπιναλόγκα είναι ο δεύτερος σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικός χώρος της Κρήτης. Παρά το ότι δεν λειτουργεί το χειμώνα, το 2010 ήταν ο τέταρτος σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικός χώρος της Ελλάδας με 249.940 επισκέπτες, ενώ το 2009 δέχτηκε 226.301 επισκέπτες.

πηγή

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι γονείς μας μας έλεγαν πιο παλιά. Να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου και την που@.α σου!!
    Ο τρός σκάν δεν είδε που έβαλε την πού@.α του, ο Γιωργάκης που έβαλε την υπογραφή του και το αποτέλεσμα είναι να μας γαμήσουν και οι δύο!!!

    Για ρώτα τον πόσες πολιτείες έχει η Αμερική, ποιές είναι οι πρωτεύουσες, πόσο πληθυσμό έχουν, πόσα ποτάμια διασχίζουν την Αμερική και τέτοια.
    ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.

    Α και κατι τελευταίο… τώρα που ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος Μουζάκης ΑΝΑΖΗΤΕΊ προσωπικό να απευθυνθεί με γράμμα στον πρωθυπουργό να του συστήσει λύσεις.
    Τόσα χρόνια σκουπιδιάρης στην Σουηδία ήταν.
    Αυτοί είναι 30 χρόνια μπροστά.Εαν κανουμε την αναγωγή πρέπει να είμαστε στα ίσα.
    Αρα το τότε στην Σουηδία είναι το τώρα το δικό μας.

    Αρε ηλίθιε!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog