Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις για το φόνο του 44χρονου

- Advertisement -

Στον ασύλληπτο Πακιστανό ρίχνει τις ευθύνες ο βασικός κατηγορούμενος…
για τη δολοφονία του 44χρονου, Μανώλη Καντάρη, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνος το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ δίνοντας με τον τρόπο αυτό εκ των προτέρων το στίγμα της υπερασπιστικής τακτικής που θα ακολουθήσει στη διάρκεια της αυριανής του απολογίας στον ανακριτή.

Η βόλτα των δύο κατηγορούμενων Αφγανών, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των προανακριτικών τους απολογιών στην Ασφάλεια ξεκίνησε από την ομόνοια . «Αγοράσαμε αρκετές μπίρες και καθίσαμε να τις πιούμε, ενώ λίγο αργότερα συνεχίσαμε τη βόλτα μας στους γύρω δρόμους. Μετά από ώρα ο Πακιστανός είδε έναν άντρα να έχει κρεμασμένη στον ώμο του μία κάμερα.

Εκείνος τότε, χωρίς να πει τίποτα σε εμάς τον ακολούθησε και εμείς απλώς τρέξαμε πίσω του. Του τράβηξε την τσάντα και ο άντρας αντέδρασε. Τότε, ο Πακιστανός έβγαλε ένα μαχαίρι , περίπου 20 πόντους και τον μαχαίρωσε. Αυτός που κρατούσε την κάμερα πόνεσε πολύ, παραπάτησε και έπεσε».

Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν δέχεται τη συμμετοχή της στην αποτρόπαιη δολοφονία , εν τούτοις όπως παραδέχεται μετά το έγκλημα αντί να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει την αξιόποινη πράξη πήγε σπίτι του για ύπνο!!!

Το ίδιο έκανε, κατά ομολογία του και ο δεύτερος Αφγανός κατηγορούμενος , ο οποίος αν και κατά τα λεγόμενά του απείλησε τον Πακιστανό ότι θα τον καταγγείλει πήγε και αυτός για ύπνο, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

και οι δύο κατηγορούμενοι περιγράφουν ακόμη τις συνθήκες ανέχειας μέσα στις οποίες ζούσαν από τότε που παράνομα πέρασαν τα ελληνικά σύνορα. Ο ένας μάλιστα ομολογεί πως τον περασμένο Δεκέμβριο «με πιάσανε για χασίς και έμεινα στη φυλακή περίπου τέσσερις μήνες. Πριν από καμιά 20αριά μέρες ήρθα στην Αθήνα και προσπαθούσα να βρω δουλειά, αλλά δεν μπόρεσα»

Συγκλονίζει στην κατάθεσή της και η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία βλέποντας πως αργούσε να επιστρέψει από το πάρκινγκ που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του τηλεφωνούσε χωρίς όμως, να παίρνει καμία απάντηση.

«Μαζί με τη μητέρα μου αποφασίσαμε να πάμε να βρούμε τον Μανώλη και καθώς κατεβαίναμε στο στενό είδαμε ένα περιπολικό. κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί και έστειλα τη μητέρα μου να δει. Πλησίασε και είδε τον Μανώλη κτυπημένο μέσα αίματα. Έπειτα από λίγο πλησίασα και εγώ και τον είδα πεσμένο ανάσκελα μέσα στα αίματα» καταλήγει η σύζυγος του θύματος, η οποία λίγες ώρες αργότερα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

*newsbeast.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εεεεεε οι φουκαράδες…ανθρώποι ήταν και αυτοί… τι να κάνουμε πρέπει να ζήσουνε και αυτοί….κατά τα λεγόμενα μερικών μερικών…

  2. ΑΖ,έχει σημασία ;;;…αφού ξέρεις ότι ακόμα και στο πιό αποτρόπαιο έγκλημα ο νόμος απαιτεί να υπάρχει υπεράσπιση…ας τιμωρηθούν με βάση τον νόμο και να τελειώνει η ιστορία…λες και επειδή έχουν δικηγόρο ή επειδή θα πουν ό,τι τους πουν οι δικηγόροι ,θα αθωωθούν ή θα πληρώσουν καμιά εγγύηση και θα κυκλοφορήσουν έξω ελεύθεροι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog