Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποια Ελλάδα…τον εαυτό σας να σώσετε

- Advertisement -

Αυτη η καουρα με την σωτηρια μας με εχει βαλει σε σκεψεις,αν ολοι αυτοι που επι δεκαετιες απο την μια η την αλλη θεση που ειχαν στην πολιτικη σκηνη ηθελαν να μας σωσουν γιατι δεν το εκαναν τοσα χρονια?
Ο Γιωργακης τωρα πρωτομπηκε στα πραγματα?

Ο Παγκαλος?αυτον τον θυμαται και η συγχωρεμενη η γιαγια μου….αυτος οταν ελεγε οτι την σημαια την πηρε ο αερας δεν ηξερε την οικονομικη κατασταση της χωρας?
Οταν διοριζανε ασυστολα δεν ξερανε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πολλοι και κυριως ανικανοι να κανουν αυτο για το οποιο ειχαν προσληφθει?
Ο Σαμαρας απο Νεα δημοκρατια σε Πολαν και παλι πισω δεν ειχε καταλαβει τι γινοταν στην χωρα?
Υπουργος εδω και εκει με κανενα στοχο και αποτελεσμα δεν εβλεπε το μαυρο χαλι?
Για την Θοδωρα μην πω τιποτα αυτη ειναι ανεκδοτο απο μονη της.
Ειναι λογικη εξηγηση οτι δεν ηταν δικη τους αρμοδιοτητα η οικονομια?
Ο Γιωργακης οταν επιδοτουσε την ΜΚΟ της μαμας του απο την τσεπη του τα εδινε τα χρηματα?
Ακομη και σημερα η σπαταλη τους ειναι απιστευτη,ταξιδια με το τζετ ο ενας,τηλεφωνα και μισθους χιλιαδων ευρω το γραφειο του αλλου,χρεωνε τον καφε της στο αεροδρομιο στο κρατος η αλλη ασημαντη,τρωνε,τρωνε και δεν λενε να σταματησουν.
Ετσι θα σωσετε την Ελλαδα Γιωργακη?
Εσεις το μονο που νοιαζεστε ειναι να σωσετε τους εαυτους σας,τιποτα αλλο,αν αγαπουσατε την χωρα θα ειχατε κανει κατι δεκαετιες πριν.
Τωρα ειναι αργα.Ποιος θα σας πιστεψει?

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. (αντιγράφω)…

    "Όποιοι περίμεναν ότι ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έβγαιναν μαζί, χέρι –χέρι, μετά την συνάντηση τους στο Μαξίμου να ανακοινώσουν στον ελληνικό λαό ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γλιτώσουν την χώρα από την χρεοκοπία, μάλλον ζουν σε άλλη χώρα. Αγνοούν ότι αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται.
    …..
    Το συμπέρασμα είναι ένα. Ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας χώρας που οδεύει στο άγνωστο χωρίς ελπίδα συναντήθηκαν μια ηλιόλουστη μέρα του Μαϊου σε πολύ καλό κλίμα για να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν. "

    Κακόμοιρη Ελλάδα….

  2. OPOIOS DEN EXEI KATALAVEI OTI DEN EINAI THEMA DHMOSION YPALLHLWN PAIZEI TO PAIXNIDAKI TOYS.. KAI ALYSIDA PANE OLA OTAN TOY MEIVNOUN STO MISO TON MISTHO OYTE THA PAEI SE KAMIA EPIXHRHSH APO AYTES POU KLEINOUN NA AGORASEI ROYXA OYTE KAFE THA PIEI STA POLLA POU KLEINOYN KAI TA PIO VASIKA OYTE TO PAIDI TOY FRONTISTHRIO DEN THA PAEI GIATI THA PSOMOLYSAEI OYTE KAN GIA SPITI DEN THA SKEFTEI POTE NA FTIAKSEI EKSOY KAI PATWSE H OIKODOMH

  3. 6.25 δεν καταλαβαινω το μηκος κυματος που εκπεμπεις ….πολυ καλα εκανε ο Σαμαρας και ειπε οχι ….η ΕΛΛΑΔΑ θα σωθει αν πρωτιστως φυγει αυτο το ΥΕΣ ΜΕΝ βλητο που μας εχει κατσει στο σβερκο και μας πηγαινει στον γκρεμο…ΥΓ δεν ειμαι δεξιος…

  4. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ …. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ [ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ] ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ…ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ?ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Α. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Β. ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ….ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ …ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ …..ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ…

  5. τοσα χρονια υπουργος ηταν ο παπανδρεου.
    δεν ηξερε? δεν εβλεπε? στην τελικη , δε ρωταγε?
    ρε αει σιχτηρ με τα βαμπιρ γμτ..

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog