Κανένας πια δεν μιλάει σε μια πόλη με ιστορία και πλούτο.
Κάνοντας μια απλή βόλτα στο Λουτράκι μπορεί να καταλάβει την αίσθηση της παρακμής.

Τα εμπορικά μαγαζιά με τους ιδιοκτήτες τους έξω απο αυτά να πίνουν τον καφέ τους αναζητώντας κάποιον πελάτη και στη παραλία να βλέπεις μόνο τις άδειες καρέκλες να αγναντεύουν την θάλασσα.
Τα ξενοδοχεία ελπίζοντας την προσεχή καλοκαιρίνη περίοδο να γεμίσουν μήπως βγάλουν τα σπασμένα του Χειμώνα.
Και το Casino που τρομοκρατεί πως θα απολύσει κόσμο γιατί δεν υπάρχουν τα κέρδη που περίμενε. Μονόδρομος για τους εργαζομένους.
Και αν υπολογίσουμε και όλους τους υπόλοιπους κλάδους που ζούν και αυτοί τον δικό τους γολγοθά μπορούμε να καταλάβουμε την κατάσταση της πόλης μας.
Και παρόλα αυτά καινούρια μέτρα βγήκαν στον αέρα και κανένας δεν αντιδρά γιατί απλά έχουμε Πασόκ. Γιατί όλοι τους είναι βολεμένοι και οι εργατοπατέρες ελέγχονται απο την κυβέρνηση.
Έτσι και εδώ στο Λουτράκι με τον κ.Λογοθέτη να κάνει τα χατήρια του κόμματός του σηκώνει τα χέρια ψηλά  στα έργα ανάπτυξης της περιοχής μας λέγοντας ότι δεν έχουν λεφτά στο ταμείο του Δήμου.
Ας τα βρεί λοιπόν, ας ζητήσει χορηγίες όπως έκανε και στο καρναβάλι, που έκανε και πάρτυ για να τιμήσει τους χορηγούς του.
Ας μαζέψει τα χρωστούμενα των δημοτικών τελών που τα αφήνει λόγω πολιτικού κόστους.
Ας αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει αποφάσεις για το καλό του τόπου.Μας ζήτησε την εξουσία, την πήρε, τι όμως την έκανε;
Ο κόσμος πιστεύω θα ξυπνήσει και θα βάλει όλους αυτούς στην θέση τους είτε είναι Δήμαρχοι ή Πρωθυπουργοί. Το θέμα είναι όμως μήπως όταν θα γίνει αυτό να είναι πλεόν πολύ αργά…
GR