Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Πλημμυρισμένο” το Σύνταγμα από τους “αγανακτισμένους” – Φωνάζουν “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”

- Advertisement -

Απλοί άνθρωποι, όλων των ηλικιών, με τα παιδιά τους, με τα ποδήλατα συνεχίζουν να καταφθάνουν
– Τα συνθήματα είναι κατά της κρίσης, του μνημονίου και των ελλήνων πολιτικών
– Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και όλοι κάθονται στο δρόμο, συζητούν και πίνουν μπύρες

Χιλιάδες άνθρωποι που καθημερινά βλέπουν στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς να οδηγούν τις ζωές τους, κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να τους πουν ένα “ΦΤΑΝΕΙ”. Πάνω από 20.000 άνθρωποι άφησαν τον καναπέ του σπιτιού τους και έδωσαν το πιο όμορφο και βροντερό παρών στην πλατεία Συντάγματος και έδειξαν ότι οι Έλληνες είναι τελικά ξύπνιοι και δεν κοιμούνται.

Όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν κατέβει με τις σημαίες των κομμάτων, δεν είναι συνδικαλιστές, δεν έχουν κάποιο αξίωμα, αλλά έχουν κατέβει με μοναδικό γνώμονα την ψυχή τους και το γεγονός ότι δεν μπορούν άλλο να αντέξουν τα δυσβάστακτα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν απίστευτη οργή, γιατί πληρώνουν αμαρτίες άλλων με αποτέλεσμα να υποθηκεύεται το ίδιο τους το μέλλον.

Ολόκληρες οικογένειες με τα παιδιά τους, με τα μωρά τους σε καροτσάκια, παππούδες με τα εγγόνια τους, νέοι άνθρωποι από κάθε περιοχή της Αθήνας, από κάθε κοινωνική τάξη, έφθασαν στο Σύνταγμα και δεν φεύγουν από εκεί μέχρι η φωνή τους να φτάσει στα αυτιά όλων όσων βρίσκονται μέσα στη Βουλή

Στα αξιοσημείωτα της μεγαλειώδους διαδήλωσης είναι ότι κανείς από όσους βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου δεν είχε για αρκετή ώρα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Aυτό ενδεχομένως να οφείλεται στην υπερφόρτωση του δικτύου, καθώς οι χιλιάδες διαδηλωτές στέλνουν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook, αλλά είναι άγνωστο ακόμα εάν υπάρχει κάποια άλλη αιτία, ακόμα και εκείνη του σαμποτάζ.

newsit.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ !
    ΜΣ

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog