Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα εργαζομένου της ΔΗΚΕΠΑΘ

- Advertisement -

Καμιά φορά στον εργαζόμενο δεν αρκεί ο μισθός για να αισθάνεται καλά , φτάνει μια μικρή λεξούλα απ το στόμα του εργοδότη – προϊστάμενου κτλ για να νιώσει όμορφα , να νιώσει ότι προσφέρει και αυτός κάτι απ το δικό του μετερίζι.

Εργάζομαι στο πρώην πλέον Δημαρχείο Αγίων Θεοδώρων ακόμα, υπάλληλος από τις αρχές του 2004.
Τον πρώτο καιρό πληρωνόμουν από την Δημοτική Επιχείρηση και εκτελούσα χρέη στο δημαρχείο όπως και τον δεύτερο καιρό πληρωνόμουν από την ΔΗΚΕΠΑΘ και εκτελούσα χρέη στο Δημαρχείο. Μετά από 7 και πλέον χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη να πω δυο πραγματάκια καθώς και ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που στάθηκαν πλάι μου.
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως εκείνους τους αιρετούς που άσκησαν εξουσία στην πλάτη μου και έτσι ανδρώθηκαν πολιτικά στον τόπο μου.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που με έβαζαν και έκανα 2 και 3 και 4 αντικείμενα παράλληλα γιατί έτσι απέκτησα πολύτιμη εμπειρία .
Ευχαριστώ όλους εκείνους τους «μόνιμους» υπάλληλους που με φόρτωναν με δουλειές δικές τους διότι είδα με τα μάτια μου τις αντοχές μου και απόρησα με τον εαυτό μου.!
Τους ευχαριστώ επίσης διότι με έμαθαν τι πάει να πει ρουφιάνος με αποτέλεσμα τώρα ποια να τους ξεχωρίζω ανάμεσα στο πλήθος.!
Ευχαριστώ πολύ εκείνους που έπαιζαν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου με αποτέλεσμα η μέρες στην δουλειά να αποκτούν ένα ενδιαφέρον και ένα μόνιμο άγχος για την εξέλιξη του έργου..
Ευχαριστώ την χρηστή διοίκηση ανάμεσα σε εμάς τους (συμβασιούχους) και τους μόνιμους, όσον αφορά το οικονομικό διότι έμαθα τι θα πει τρεις και εξήντα με διπλή δουλειά και όσον αφορά τις άδειες διότι έμαθα τι πάει να πει δημόσιο και δημόσιος υπάλληλος ,
(365 – 30 μέρες κανονική άδεια -30 μέρες λόγο πονόκοιλου κτλ -6 μέρες γονική -6 μέρες χειρισμού υπολογιστή – καμιά 15 από την σημαία – 5,6 αργίες – 104 τα σαββατοκύριακα =169 ημέρες δουλειά άντε 180.!. Φυσικά αυτό ισχύει για αυτούς που το αξίζουν ,τσιράκια παρατρεχάμενους ,πρώτα ονόματα, κομπάρσους, γελωτοποιούς κτλ..)
Τους ευχαριστώ όλους του μόνιμους για την συμπαράσταση τους απέναντι στο προσωπικό της ΔΗΚΕΠΑΘ
Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες που με προτιμούσαν όταν έρχονταν στο δημαρχείο για κάποια δουλειά τους και μου έβγαζαν το λάδι ,άσε που δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς εξυπηρετούσα και έλεγα και ευχαριστώ γιατί κάποιοι μόνιμοι τους γάβγιζαν ή έλειπαν στο ταχυδρομείο για δουλειές του δήμου(!) και δεν πήγαιναν στην πόρτα τους ,βέβαια δεν είδα κανένα πολίτη ή αιρετό να τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση .
Ευχαριστώ πολύ την προηγούμενη τοπική αρχή διότι με τους άριστους χειρισμούς της εξασφάλισε την εργασία μου μια για πάντα χωρίς ομηρίες και χαζομάρες υπογράφοντας έγκυρη Σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου .
Επίσης τους Ευχαριστώ και για τον παχυλό μισθό που μου έδιναν, πάντα στην ώρα του.
Ευχαριστώ επίσης αυτούς που με κατηγόρησαν ότι τα έπαιρνα και εκμεταλλευόμουν την θέση μου εις βάρος των πολιτών. Ευχαριστώ ειλικρινά , χόρτασα μαύρο χρήμα..
Ευχαριστώ όλους τους καλους συναδέλφους της ΔΗΚΕΠΑΘ που αποφάσιζαν και αποφασίζουν για εμένα χωρίς εμένα γιατί πάντα έπρατταν σωστά για το κοινό καλό των 29 εργαζομένων , τους ευχαριστώ επίσης γιατί άκουσαν και συμμερίστηκαν την γνώμη μου όταν έπρεπε και γιατί ποτέ δεν λειτούργησαν μικροκομματικά και με δόλο.
Ευχαριστώ πολύ την νέα τοπική αρχή γιατί τήρησε την προεκλογική της εξαγγελία περί διεύρυνσης της ΔΗΚΕΠΑΘ και εξασφάλισης του προσωπικού αυτής.
Ευχαριστώ πολύ γιατί με τους «πολίτες Μπροστά» του Νέου Δημάρχου νιώθω δυνατός πολίτης , πολίτης με φωνή, πολίτης Αγιοθεοδωρίτης 1ης κατηγορίας , στα πούπουλα δηλαδή, τι και αν είμαι 6 μήνες απλήρωτος από την ΔΗΚΕΠΑΘ , τι και αν αύριο με στέλνουν σπίτι μου αβίαστα έτσι απλά, ΕΓΩ δεν παύει να έχω όλες εκείνες τις ανέσεις που μοιραζόμαστε μαζί αγαπητοί μου Αγιοθεοδωρίτες. (ειδικά τους κάδους σκουπιδιών)
Τέλος να ευχαριστήσω μέσα απ τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Αγιοθεοδωρίτες πολίτες , ιδίως εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά και γνωρίζουν τι σημαίνουν οι 29 τις ΔΗΚΕΠΑΘ , γιατί απλά με το δικό τους προτοστάτημα το τωρινό δημοτικό κατάστημα συνεχίζει και δουλεύει κανονικά με υποσχέσεις και πυροτεχνήματα. ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση τους και τον εμπαιγμό προς το πρόσωπο μου..
Τέλος σας ευχαριστώ όλους όσους έχετε συμβάλει με την απραξία σας για να γυρίσω σπίτι μου το γρηγορότερο δυνατό . φανταστείτε χαρά που θα κάνει η γυναίκα μου και το παιδί μου μόλις τους πω ότι με διώξατε , φανταστείτε τα γέλια τους όταν τους ανακοινώσω ότι τα χρωστούμενα θα μου τα δώσετε του Αγίου ..Σεπτέμβριου !! σας ευχαριστώ πολύ ! δεν ξέρετε ειλικρινά τη χαρά μου δίνει να κοροϊδεύω στο τηλέφωνο τις τράπεζες και τον σπιτονοικοκύρη..
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους ευχαριστώ καθόλου
Δεν ευχαριστώ καθόλου μα καθόλου όλους εκείνους τους συναδέλφους που με αναγκάζουν να σκέπτομαι από τώρα όλα εκείνα τα πρωινά που πίναμε τον καφέ μας πριν αναλάβουμε πόστο , διότι θα τα θυμάμαι και θα αναπολώ πόσο βαρετές πλάκες κάναμε πόσες χαζοατάκες λέγαμε κτλ..
Δεν ευχαριστώ καθόλου μα καθόλου έτσι ονομαστικά και εκείνοι θα καταλάβουν : 2 χ Κατερίνες , Στέλλα , και ειδικά τον Γιάννη γιατί μου έμαθε 2 πολύ κακά πράγματα το ένα λέγετε ήθος και το άλλο σεμνότητα.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως θα πρεπει και οι αρμόδιοι να διαβάσουν το παραπάνω αρθρο για να καταλάβουν την κατασταση που βιώνουν αυτοι οι ανθρωποι?Στο χερι τους ειναι να τους βοηθησουν πριν να ειναι αργα αρκει να υψωσουν το αναστημα τους και να δείξουν την απαραίτητη θέληση!!!!!Μείνετε για μια φορα πιστοι στις προεκλογικές σας υποσχέσεις!!!!!!!!!!

  2. ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    Μια επιστολή που πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορεί να αγγίξει τους πουλημένους αυτοδιοικητικούς και όλους τους εκλεγμένους του νέου δήμου.
    Φίλε αυτή η ουσιαστική επιστολή σου, μακάρι να βρει ανταπόκριση.
    Φοβάμαι όμως ότι απευθυνεσαι σε ψεύτες ανικανους και κουφούς…συνέχισε τον αγώνα το οφήλεις στο παιδίσου.

  3. Αυτά είναι γνωστα φίλε εργαζομενε. Οσο όμως ειχες εξασφαλίση την σιγουρια του δημοσίου ολα ηταν καλα ετσι;
    ΓΗΓΕΝΗΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

  4. Όσοι έχουν μάθει να εργάζονται , εργάζονται εξίσου σωστά και τίμια και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα φίλε μου, και εγω είμαι ένας απο αυτούς που δεν φοβάται την δουλειά . Προφανώς εύκολα βγάζεις συμπεράσματα και τσουβαλιάζεις τα ξερά με τα χλωρά ..
    Μάλλον ΑΓΕΝΗΣ θα έπρεπε να γράψεις γιατί δεν ντραπηκες να γράψεις την μαλακία σου παραμερίζοντας το γεγονός ότι κάποιοι συνάνθρωποι σου μένουν στον δρόμο μαζί με τις οικογένειες του απο μέρα σε μέρα .

  5. το οτι εχετε απολυ8ει ειναι σιγουρο και κριμα !
    αλλα βρε Λευτερη ο κυριος μιτε και ολο το team σου υποσχεθηκαν αφου τους ψηφισες να μεινεις στη δουλεια .
    την πατησες οπος και αλλοι συναδελφοι σου οι οποιοι εχουν απολυ8ει κιολας, τωρα ειναι αργα !! οι Αγιοι Θεοδωροι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. !

  6. Δεν θα μπώ σε προσωπική διένεξη μαζί σου.Προφανώς εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς κρυβόμενος-η απ την ανωνυμία σου..Είναι κρίμα και ντροπή να είσαι χαιρέκακος-η , και να μπλέκεις τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός με το πραγματικό γεγονός που αναφέρεται στο άρθρο. Όμως αφού άνοιξες το θέμα , πιστεύω πως όποιος και αν ήταν Δήμαρχος , ακόμα και τους καλύτερους Αγιοθεοδωρίτες Δημοτικούς συμβούλους και να είχε, η πορεία της ΔΗΚΕΠΑΘ ήταν προδιαγεγραμμένη , Όπως προδιαγεγραμμένη ήταν και η κατάληξη των 24 που απολύθηκαν στις 31/12/2010.Και αυτό δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα αλλά με τον Καλλικράτη και αυτά που προβλέπει.
    Επίσης γράφεις την λέξη «την πάτησες» .Στην ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλοι κάποια στιγμή την πατάμε λίγο ή πολύ , και ο Παπανδρέου είπε «Λεφτά υπάρχουν» και τον ψήφισε ο λαός και αυτός ύστερα τους ήπιε το αίμα.! Την πατάει κάποιος λοιπόν όταν μία πράξη του δεν του βγαίνει για Χ λόγους.. θα αισθανόμουνα ότι την πάτησα αν ο μπαμπάς μου ή μαμά ήθελε να με βολέψει στο δημόσιο αλλά τι κρίμα δεν πέτυχε για Ψ λόγους..
    Συνεπώς νιώθω μόνο μια πικρία και αγανάκτηση γιατί κάποιοι υπάλληλοι τρίτης κατηγορίας- και αναφέρομαι για τους 29-(μισθολογικά) προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον τόπο με ζήλο και βρέθηκαν ύστερα απ όλα αυτά που έχουν τραβήξει τόσα χρόνια να «κατηγορούνται» για την ψήφο τους από κάποιους θλιβερούς ανθρώπους σαν και εσένα που δεν έχουν τα κότσια και το θάρρος της γνώμης να βγουν μπροστά να δούμε τον ανάστημα τους , παρά μόνο κρύβονται πίσω απ την ανωνυμία τους. Όσοι με ξέρουν φυσικά και κατάλαβαν απο τα γραφόμενα ποιος είμαι γιατί είτε είναι στην ίδια μοίρα με εμένα είτε είναι πλησίον εμού (π.χ κάποιος μόνιμος-η). Εσύ άραγε ποιος / ποια είσαι??
    Το χωριό μας αγαπητέ-η δεν τελείωσε επειδή έχουμε Δήμαρχο Λουτρακιώτη ..
    Το χωριό μας έχει παρελθόν παρόν και μέλλον όσο υπάρχουν Άνθρωποι με Α κεφαλαίο είναι ανιδιοτελείς έχουν θάρρος και όρεξη για δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog