Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ή τα βρίσκουμε σήμερα ή πάμε σε εκλογές

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι το κόμμα του στην σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, «θα κάνει ότι μπορεί ώστε η Ελλάδα να βγει ωφελημένη», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «μπορεί να περιμένουμε το καλύτερο», χωρίς να αποκλείσει κάποια άλλη εξέλιξη όμως.

Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να δείξει θάρρος και σύνεση, λέγοντας ότι η σύνεση, η σοβαρότητα, η εμμονή μπορούν να φέρουν αποτελέσματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ως αποτέλεσμα μιας πιθανής αποτυχίας της αυριανής συνεδρίασης.

Όπως είπε στις δηλώσεις του χτες το απόγευμα ο κ. Καρατζαφέρης, «σε 20 ώρες θα γνωρίζουμε αν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να δώσει τη μάχη της επιβίωσης, ή η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει», και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αύριο είναι η στιγμή μιας μεγάλης δοκιμασίας, και το θέμα είναι «πόσο ο καθένας από εμάς αγαπά αυτό που κάνει, πόσο βάζει σε προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον από το κομματικό».

zougla.gr

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτος ο ανθρωπος ειναι μεγαλο λαμογιο απορω πςσ καποιοι πανε και τον ψηφιζουν σε ολα τα σκανδαλα ειναι μεσα!!!και βγενει ακομα και κανει αντι πολοιτευση!αρε καλα εκαναν οι17 νοεμβρη και οι αλλες οργανοσεις..εκαναν αυτο που δεν εχουμε τα κοτσια να κανουμε εμεις…γιατι μεσα δεν προκετε ποτε να πανε!

  2. Είδαμε και τους άλλους που δεν έχουν ''μουστάκι'' av..
    Πάντως μόλις είδα τη φωτογραφία με το μικρόφωνο το περίμενα το σχολιό σου χεχεχε Βλέπεις οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται…και όπως και να το κάνουμε εσύ τον λατρεύεις..χεχε

  3. εννοείται..εικόνισμα πάνω απ΄το κεφάλι μου τον έχω…πάντως,παραδέξου το ότι μόλις βλέπεις την φωτογραφία , αυτό σου έρχεται στο μυαλό…αν σου εκμυστηρευτώ ότι (κι εγώ δεν ξέρω πώς),μου ήρθε και spam στο mail μου μήνυμα που προωθεί τις ομιλίες του Μπουμπούκου από το πουθενά,άντε να με πιστέψεις !!!

  4. ουχαχαχα σε σένα ήρθε το μήνυμα …χαχαχα κατι μεταφυσικό συμβαίνει εδώ. Μάλλον ήρθε η ώρα να μετανοήσεις….

  5. Ρε 7:34 μάλλον Αλβανός θα είσαι για να γράφεις τόσο ανορθόγραφα.Αλλά αυτό είναι προφανές για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις..

  6. 7:34,μάθε ορθογραφία,μην σε κάψουμε !!!(όχι εγώ πάντως !!!)…ΑΖ,ο νόμος του Μurphy δικαιώνεται για μιά ακόμα φορά στην περίπτωση μου….μετά τον Κούνδουρο,λες να "ανανήψω" κι εγώ ;;;

  7. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-Ο ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2011!!!
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ!!!
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΓΡΑΨΕΙ"ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!!!

  8. Το καλύτερο σπορ.. η μπάλα στην εξέδρα. Αυτός τα φταίει όλα και αυτοί που γέμισαν τις ελβετικές τράπεζες με το Ελληνικό χρέος στις τσέπες τους ΛΑΔΙ. Συνεχίστε παιδάκια με τα κουβαδάκια στην παραλία…. μόνο για εκεί κάνετε.. εκτός και αν προδοκάτε ή έχετε το κατιτί σας – ποτέ δεν ξέρεις.

  9. Δεν ξέρω άν Καρατζαφέρης μπορεί να χαραχτηρηστεί Πήλιος Γούσης αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλοι που διεκδικούν με περισσότερες αξιώσεις αυτόν τον χαραχτηρησμό!!!

  10. δηλώνω ότι είμαι νηφάλιος (έχω πιεί ένα (1) ποτό ) και κάνω την μέγιστη ανατροπή (μέχρι και ανάρτηση βλέπω να γίνεται !!!) και δηλώνω ότι δεν θεωρώ τον Καρατζαφέρη,Πήλιο Γούση…μπορεί να είναι ό,τι είναι,να εκφράζει ό,τι εκφράζει,να μου προκαλεί αηδία μερικές φορές (τις περισσότερες μάλλον) με αυτά που λέει και κάνει,αλλά δεν θεωρώ ότι είναι προδότης…μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να με λέτε "συνέλληνα" και τέτοιες αηδίες,μερικοί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog