Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φερέιρα ή Δώνης οι επιλογές για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

- Advertisement -

Από Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό με το κρίσιμο ραντεβού Γόντικα-Φερέιρα. Stand by ο Δώνης με τον οποίο έχουν ήδη μιλήσει οι “πράσινοι”. Όλο το ρεπορτάζ.

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ φρενάρει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται από την Πέμπτη στο Λονδίνο, μαζί με άλλα στελέχη της ΠΑΕ για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Γουέμπλει το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα το Σάββατο. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα.
Επομένως το κρίσιμο ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα διεξαχθεί από Δευτέρα, ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις τόσο για τον προπονητή όσο και για τον τεχνικό διευθυντή.

Ο Φερέιρα κέρδισε πόντους με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα αλλά όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην Παιανία και τα πάντα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γόντικα για το πλάνο της νέας σεζόν.

Σε περίπτωση που λυθεί τελικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα, τότε ο Γιώργος Δώνης είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο του τριφυλλιού. Το contra.gr είναι σε θέση να σας αποκαλύψει, από τη στιγμή που έληξε και η αγωνιστική περίοδος, πως ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη, υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεργαστούν και ο Έλληνας τεχνικός περιμένει ουσιαστικά την τελική κλήση από το τριφύλλι.

Ο Δώνης, του οποίου η προθεσμία για τη ρήτρα των 200.000 ευρώ για μετακίνηση από τον Ατρόμητο σε άλλη ελληνική ομάδα τελειώνει την προσεχή Δευτέρα, είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας τον Παναθηναϊκό και με τα υπάρχοντα δεδομένα στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ένας εκ των Φερέιρα ή Δώνη. Πολλά θα κριθούν για το θέμα προπονητή στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, η οποία αποτελείται από τους Γόντικα-Πολέμη-Νίκα-Βεκρή.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε και το όνομα του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού και τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι των Γιάσμινκο Βέλιτς και Τάκη Φύσσα.
Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν από το βράδυ της Τετάρτης με τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 27 Ιουνίου.Άλλωστε οι “πράσινοι” θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 26 ή 27 Ιουλίου.

contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog