Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ

- Advertisement -
Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συνεπώς η βαθμολογία των πλέι οφ παραμένει ως έχει, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να δικαιούται να εφεσιβάλει την απόφαση.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: “Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να απολογηθείτε”: «Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση.»

Με το σκεπτικό της απόφασης, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχεται τα γεγονότα που καταγγέλλει η ΑΕΚ, ωστόσο στέκεται σε δύο στοιχεία: α) βάσει κανονισμού, τα αποδυτήρια δεν αποτελούν “αγωνιστικό χώρο” (στον οποίο ίσχυε η απαγόρευση Μπέου) και β) η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο στις 18:40, δεν μπορεί να εκτιμηθεί πως αποτελεί παρουσία την ώρα του αγώνα, καθώς έλαβε χώρα σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη του.

Για τους δύο παραπάνω λόγους, η πειθαρχική της λίγκας απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ, η οποία όμως δικαιούται να ασκήσει έφεση.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να πατε να παρετε διαρκειας…οπως και στην πολιτεια, ετσι και στα σπορ, εχετε οτι σας αξιζει… αφου δεν περνετε ουτε τον ενα ουτε τον αλλο με τις πετρες καλα να παθετε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog