Σχόλιο του Πάνθηρα για την ανάρτηση εδώ

ΠΑΝΘΗΡΑΣ είπε…

Διάβασα σε ένα σχόλιο γιατί οι διαχειριστές του loutrakiblog αποκλείουν τους φορείς, τους συλλόγους, τα κόμματα από τη συγκέντρωση .

Η δομή όπως την ξέραμε “10:30” στο μυαλό πολλών ανθρώπων έχει απαξιωθεί , έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και οι ηγετίσκοι από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο έχουν καταφέρει να φαίνονται αποκρουστικοί με τις εν γένει συμπεριφορές τους και την συνυπευθυνότητα τους στην σημερινή κατάσταση αλλά και στην σύγχρονη ιστορία ,είναι φυσικό επόμενο να παίρνει η μπάλα και τις λιγοστές εξαιρέσεις .

Μη σας φαίνεται περίεργο λοιπόν που αυτό το επωαζόμενο κίνημα εξοστρακίζει υποσυνείδητα κάθε επίδοξο καπηλευτή του , η ανάγκη για νέα σύγχρονη αντίληψη της κοινωνικής δομής , οργάνωσης και πολιτικής μπορεί φαινομενικά να ήταν σε εσκεμμένη και διατεταγμένη ύπνωση από κάποιους , αλλά στην πραγματικότητα ήταν υποβόσκουσα σε όλους μας και σιγοκαίει .

Δεν σημαίνει τίποτα ότι επειδή έχουμε μείνει εσκεμμένα από κάποιους στην πράξη στις πολιτικές θεωρίες του 17ου και 18ου αιώνα στον Άνταμ Σμίθ και στον Μάρξ, το μυαλό μας δεν αναζητά να συγχρονιστεί με την εξέλιξη της σημερινής εποχής και σε αυτούς τους τομείς .

Οι υπνωτιστές μας χάνουν την μπάλα μένουν πίσω γιατί μαζί με μας είχαν κοιμηθεί ίσως πιο βαθιά αυτοί ,τα γεγονότα το αποδεικνύουν .

Η ευκαιρία για νέα αντίληψη των πραγμάτων για απαξίωση της πεπατημένης-αποτυχημένης συνταγής είναι μοναδική δεν πρέπει να χαθεί .

Ας ψαχτούμε όλοι μας , δεν είναι λογικό να σταμάτησαν τα μυαλά στον Μάρξ και στον Σμιθ κάποιους συνέφερε αυτό…

Τα παιδιά στο blog εξέφρασαν απλά ότι εκφράζει η πλειοψηφία σε όλες τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις , εξέφρασαν την αμφισβήτηση της «ταμπέλας» , των «ηγετών», των «αυθεντιών» δεν θέλουν τον πρόεδρο, τον κομματικό παράγοντα με τις ιδιότητες τους , τον θέλουν όμως σαν άνθρωπο στη συγκέντρωση , γυμνό και λυτρωμένο από αυτές όπως είμαστε όλοι…να φωνάζει με αληθινή φωνή και αυτός.

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg