Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

TO NEO SITE ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .

- Advertisement -

Δελτίο τύπου
www.politistikos.com
Επίσημη παρουσίαση και λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Στα πλαίσια του ανοίγματος που, τα τελευταία χρόνια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου επιχειρεί στην κοινωνία της πόλης μας, σήμερα, 28/5/2011, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία της νέας μας ιστοσελίδας, στη διεύθυνση www.politistikos.com
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Λουτρακίου, με τη νέα ιστοσελίδα του, αποκτά, όχι απλώς έναν χώρο ανάρτησης ανακοινώσεων στο Διαδίκτυο, αλλά ένα δυναμικό και σύγχρονο εργαλείο.  Εργαλείο, που, τη σημερινή εποχή, είναι ιδιαίτερα πολύτιμο, τόσο για να ενισχύσει την παρέμβασή του στην κοινωνία και, ιδιαίτερα, τη νεολαία της πόλης μας, όσο και για να αναβαθμίσει την επικοινωνία του με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.
Οι δυνατότητές του θα ξεδιπλώνονται σταδιακά.  Ήδη βρίσκεται στον αέρα ο βασικός  κορμός  με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις  και τις δραστηριότητες  του συλλόγου και των μελών του. Η Ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη  με τους ιστοχώρους  κοινωνικής δικτύωσης  Facebook, YouTube , και προσφέρει  δυνατότητες  όπως  του διαλόγου  ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους και της ανταλλαγής κειμένων, ενημερωτικού και άλλου υλικού . Φιλοδοξούμε  να καταστήσουμε αυτή την ιστοσελίδα ως ένα βήμα ουσιαστικής συνεύρεσης  και  κοινής  δράσης  των  μελών  και  των φίλων  του Πολιτιστικού  Συλλόγου  Λουτρακίου, αλλά παράλληλα, να προβάλλουμε  την  πόλη μας και τις εκδηλώσεις  της στους εν δυνάμει επισκέπτες της.

Ευχόμαστε η νέα μας ιστοσελίδα να γίνει ο σύμμαχός της δικής σας ενημέρωσης.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog