Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

- Advertisement -
Με επιτυχία στέφθηκε η πρόσκληση που απήυθυνε το Loutrakiblog στην Λουτρακιώτικη κοινωνία,για την συνάντηση των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
Τουλάχιστον 150 άτομα πέρασαν και δήλωσαν την παρουσία τους,αριθμός ενθαρρυντικός για περαιτέρω κινητοποιήσεις.
Το σχόλιο μας είναι ότι και μόνο που είδαμε συμπολίτες μας να δηλώνουν παρουσία (λογικό να είναι σφιγμένα τα πράγματα),να συζητούν και να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα ,είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο,δεδομένου ότι θα είμαστε περισσότεροι και πιό οργανωμένοι την επόμενη φορά.
Για τυχόν κινητοποιήσεις,θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να είμαστε ενεργοί πολίτες.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tην επόμενη φορά κανονίστε για μικροφωνική και καλέστε τον κόσμο να θέσει ερωτήματα,να εκφράσει την άποψή του να πάρει μέρος σε διάλογο και εν πάση περιπτώση να μην
    είμαστε όπως σήμερα ξεκομένες παρεούλες,ανάλογα ο κάθε
    ένας μας ποιούς γνωρίζαμε.
    Να γίνουμε όλοι ουσιαστικά μιά παρέα,η οποία να έχει
    την ικανότητα να συνδιαλλέγεται.
    Ηλίας

  2. Της κατσαρόλες ρε παιδιά και τα συνθήματα τα ξεχάσαμε.
    Συμφωνώ με τον φίλο Ηλία πολύ εύστοχη η επισήμανση του.

    fadomas

  3. Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον α-βου για την νίκη του στο μπάσκετ.Οφείλω επίσης να τον συγχαρώ για την ανάρτηση που είναι high class ως προς την γρήγορη είδηση,την αντικειμενικότητα και το συναίσθημα που βγαίνει από μέσα μας.
    Να συμπληρώσω επίσης ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ μέσω της σελίδας των αγανακτισμένων Λουτρακίου στο facebook ή όσοι θέλετε να κάνουμε ένα μπλογκ ξεχωριστό,των αγανακτισμένων..Βασικά πρέπει να οργανωθούμε διαδικτυακά.
    Άντε να σας βγάλω και μια είδηση για το Loutrakiblog,λοιπόν η είδηση είναι,, ότι θα αλλάξει πολύ σύντομα.Συζητάμε καιρό τώρα και παίρνουμε απόψεις από όλους αλλά θέλουμε και την δικιά σας γνώμη σε ότι έχει σχέση με την ύλη, την δομή, την εμφάνιση.Θα κάνουμε βέβαια αύριο-μεθαύριο μια ανάρτηση..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog