Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

2 βίντεο από την χθεσινή μέρα για τον εθελοντισμό στο Αλεξάνδρειο

- Advertisement -



τα βίντεο από Perahora.gr

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ (ΑΠΟΛΊΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΆΧΟΙ!!!!!!)
    ΠΡΌΕΔΡΟΥ ΤΟ ΑΝΆΓΝΩΣΜΑ ΠΡΆΞΗ ΔΕΎΤΕΡΗ
    Ο Κ.Κ.ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΑΊΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΠΊΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΩΝ ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΟΚΗΤΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚ.
    Η ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΌΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΕΧΤΈΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΜΑΣ ΚΆΝΑΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ
    ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΌ ΔΙΟΙΚΟΎΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΣ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 120 ΆΤΟΜΑ ΛΈΕΙ,ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΛΈΕΙ,ΌΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΆΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΌΣΦΟΡΑ ΛΈΕΙ.ΌΛΟΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΚΌ ΓΚΙΏΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΎΛΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΊΠΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΌ ΤΟΝ ΠΑΎΛΟΥ ΌΤΙ Ο ΠΑΥΛΙΤΟΣ ΠΆΝΤΡΕΥΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΌΡΟ ΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΚΑΛΕΣΤΕΊ Ο ΛΟΓΟΘΈΤΗΣ ΣΤΟ ΓΆΜΟ????????
    ΤΈΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΉ ΕΓΏ ΆΛΛΑ ΈΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΌ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΗ ΉΤΑΝ Η ΕΝ ΛΌΓΟ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΛΗΡΗ ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΆΚΙΑ ΜΗ ΑΡΕΣΤΆ ΣΤΗΝ Δ.Α. ΜΉΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Ο A.V. ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΠΉΡΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΜΟΥ?????????

    Υ.Σ.ΑΣ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΦΕΡΜΈΝΟ ΠΡΏΗΝ ΓΙΆΠΗ ΕΞ ΑΘΗΝΏΝ ΌΤΙ ΤΑ ΔΆΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΈΨΕΙΣ -ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΊΣΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΆΝΑ ΔΥΟ ΜΉΝΕΣ ΆΛΛΑ ΜΕ

    pomlapi

  2. pomlapi,ανεβάζω ανάρτηση για το θέμα…κοίταξε,ο καθένας αναφέρει ένα γεγονός από την δική του οπτική (και νομίζω να συμφωνείς απόλυτα)…εγώ,προσωπικά ,είμαι της άποψης ότι ο εθελοντισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι,που λείπει από την κοινωνία μας και μπορούμε να προσφέρουμε ο καθένας,όπως μπορεί και όσο μπορεί…

  3. να αναφέρω ότι ενημερώθηκα από τον αντιδήμαρχο κύριο Μουζάκη,ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα ανακοινώσουν ότι βρέθηκε λύση για το θέμα των αδέσποτων και μπαίνει σε εφαρμογή…

  4. Ποιά 120 άτομα βρε μπάκο.αν εξαιρέσεις τους επώνυμους οι εν δυνάμει εθελοντές ήταν δεν ήταν 30 άτομα.Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο,αναμενόμενο από τον κο ΠΡΟΕΔΡΟ

  5. ΑΜ ΤΟ ΘΈΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΕ ΈΔΕΙΞΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΎΤΙ ΆΛΛΑ ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΈΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ ,ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΆΓΓΕΛΕ ΌΤΙ ΠΆΝΤΑ ΜΑ ΠΆΝΤΑ Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΎΝΤΕΣ ΕΊΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΎΝ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΕΊΤΕ ΑΝΑΖΗΤΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΊΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΔΏ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ!!!!!

    pompapi

  6. Παρέλειψα να αναφέρω …
    Η επιτροπή συντονισμού δράσεων εθελοντισμού "Δράση Πολιτών" είναι ως ακολούθως:

    Πρόεδρος – Γιώργος Μπάκος, πρόεδρος συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας, μέλος της κρατικής εθελοντικής ομάδας "Έργο Πολιτών" και του Εθνικόυ Παρατηρητηρίου Κοινωνίας Πολιτών
    Αναπλ. Πρόεδρος – Αρης Μαρίνης, αντιπρέδρος συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, μεσίτης ασφαλίσεων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
    Αντιπρόεδρος – Νίκος Λόης, δικηγόρος, πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, δημοτικός σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Ενεργών Πολιτών.
    Αναπλ. Αντιπρόεδρος – Παναγιώτης Φίλης, ιατρός, δημοτικός σύμβουλος και μέλος επιτροπής πολιτικής προστασίας του δήμου
    Γραμματέας – Μαρία Κάχρου, ιδιωτική υπάλληλος, κοινωνιολόγος, σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας
    Αναπλ. Γραμματέας – Παναγιώτης Γέρου, επιχειρηματίας, ενεργός εθελοντής, πιστοποιημένος διασώστης

    ΜΕΛΗ

    Ιωάννης Λυγκούρης. Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου πυροπροστασίας δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, εθελοντής δασοπυροσβέστης και υπεύθυνος εκπαίδευσης νέων μελών, συνεργάτης της WWF
    Ιωάννης Παπαδάκης. Επιχειρηματίας και πρόεδρος του Πολτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου
    Ελένη Αυλωνίτου. Εκπαιδευτικός, μέλος της ένωσης λειτουργών μέσης εκπαίδευσης Κορινθίας
    Γρηγόρης Δελιδάκης. Προϊστάμενος τεχνικών παιγνίων Club Hotel Casino Loutraki, εμπειρία σε διαχείριση κρίσεων, μέλος συλλόγου αλλιέων, εκπαιδευμένος από σεμινάρια του Ερυθρού Σταυρού.
    Ευάγγελος Πέτρου. Ιδιωτικός υπάλληλος, ενεργός πολίτης και εθελοντής
    Γιώργος Φάνης. Επιχειρηματίας, ενεργός πολίτης, με εμπειρία στον συντονισμό εθελοντικών δράσεων

    ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ

    Άγγελος Βλάσσης. Σκηνοθέτης, ηθοποιός, ιδρυτικό μέλος της παιδικής σκηνής του δήμου. Διδάσκει στο εργαστήρι θεατρικής αγωγής του Πνευματικού Κέντρου. Blogger και ενεργός πολίτης.
    Τάσος Σιτές. Ενεργός εθελοντής, μέλος του κυνηγετικού συλλόγου Λουτρακίου, πιστοποιημένος διασώστης.
    Χρήστος Ντούσικος. Επιχειρηματίας, εκπρόσωπος του Σωματείου Επαγγελματιών Γαστρονομίας, Εστίασης και Συμποσίων Κορινθίας.
    Μαρία Γκίκα. Πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Λουτρακίου
    Ιωάννης Λαζαρίδης. Εκπρόσωπος του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών.

  7. 1:21,μεγειρέματα…μην παραξενευτείς αν με δεις σε κανένα πόστο…άντε ,να βολευτώ κι εγώ ,επιτέλους,καιρός δεν είναι ;;;

  8. Παταγωδης αποτυχια!!!
    Ο κοσμος ανημερωτος

    Ολα και ολα 32 ατομα εκ των οποιων ,8 της Πυροσβεστικης ,7 του κ.Λογοθετη ,και οι υπολοιποι προεδροι καποιων λιγοστων συλλογων .Μαλλον απαγοητευση ,λενε οι πληροφοριες μου .Και καλα τα μπισνες -πλαν ,μηπως πρεπει να μιλατε λιγοτερο ξυλινη γλωσσα και πιο ουσιωδη ? Λεω, μηπως πρεπει να περπατησετε ,αφηνοντας τις καρεκλες ,και λιγο τους δρομους του δημου μας ,μπας και μορφωσουμε πιο ουσιωδη γνωση ?
    Εμαθα οτι ο κ. Καλλιρης και η συμβολη του σε αυτη την προσπαθεια ,ηταν μια νοτα αισιοδοξιας ,ηταν ουσιωδης ,ηταν συγκεκριμενος καθ ολα αψογος ,που η συμμετοχη τετοιων ανθρωπων στα κοινα ,μας γεμιζει υπερηφανεια που ειμαστε Ελληνες.

    Υπαρχει ακομη ελπιδα φωτος ,απο τετοιους σημαντικους ανθρωπους ,ωστοσο ,πληροφορηθηκα πως αρον-αρον διεκοπη η ομιλια του ,οταν αναφερθηκε στην δημοτικη αρχη πως δεν υπαρχει εθελοντισμος ,εαν προηγουμενως ,οπως γινεται και σε αλλες αντιστοιχες περιπτωσεις ,δεν υπαρχει και η αντιστοιχη ασφαλιστικη ιδιωτικη καλυψη των συμμετεχοντων ,για περιπτωσεις ανικανοτητος και ατυχηματος στην διαρκεια του εθελοντισμου .Αυτονοητο ειναι , πως το κονδυλι αυτο ,θα απορρεει απο τα δημοτικα ταμεια .

    Μετα απο , αυτη την αναφορα του κ. Καλλιρη υποχρεωθει ο εν λογω , να κανει τον επιλογο των θεσεων του ,παρ ολα που το κοινο συμμετειχε με μεγαλο ενδιαφερον στα λεγομενα του .

    Εαν ,αυτο εχει βαση ,τοτε μηπως η Δημοκρατια εχει παει απο τωρα καλοκαιρινες διακοπες ?
    Απλως ,ρωταω.

  9. εκτος απο τον κ .Μαρινη και τον πορτοκαλι χονδρουλη [δεν ειναι ρατσιστικο ],που τα ελεγε ωραια ,οι υπολοιποι παρεβρισκομενοι μουγγα? ,δεν μιλησε κανενας ? η" δεν τολμω να το πιστεψω δεν ηταν αρεστοι στους διοργανωτες ?

    Εναι η απορια μου.
    ευχαριστω

  10. Εθελοντές ανασκουμπωθείτε !!!!
    Απ' ότι είδα στο 2ο video περιμένουν όλη η δουλειά ,ειδικά της καθαριότητας, να βγει από τους εθελοντές.
    Ας αφήσουν και τη διοίκηση του δήμου στα χέρια εθελοντών.
    Σίγουρα πιο αποτελεσματικοί και ικανοί θα αποδειχθούν.

  11. 2:55,χωρίς να θέλω να πάρω θέση σε αυτά που λες,έχω 2 ερωτήματα…μόνο 38 άτομα είδες εκεί (αν ήσουν παρών) ;;;…και μόνο ο κ. Καλλίρης μίλησε ;;;…θες να μας πεις την θέση σου για τον εθελοντισμό και τον ρόλο που πρέπει να παίξει στην σημερινή κοινωνία ;;;…στο λέω,επειδή πολλά σπουδαία πράγματα ξεκίνησαν με πολύ λιγότερα από 38 άτομα…πολύ ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σου…

  12. Κουασιμόδε,να συστηθούμε…ο πορτοκαλί χοντρούλης (και δεν είναι ρατσιστικό,χοντρούλης είμαι !!!), είμαι εγώ…a.v.(κατά κόσμον Άγγφελος Βλάσσης),αυτός που κοιτάει τα σχόλια (ή και τα σχολιανά σας) εδώ μέσα !!!…χαίρομαι που σου άρεσαν αυτά που είπα,γιατί συνήθως δεν αρέσουν…είπα και πάλι,όλοι μας όπως μπορούμε και όσο μπορούμε…έρχονται δύσκολοι καιροί…και να σου πω την αλήθεια,σιγά μην περιμένω εγώ την εκάστοτε δημοτική αρχή ή το κράτος για να νιώσω ενεργός πολίτης…

  13. και να συνεχίσω…μίλησαν και άλλοι και είπαν αρκετά και ενδιαφέροντα,απλά δεν τους βλέπεις στo video…ο φίλος Γιάννης,έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο,να δείξει εμένα τόση ώρα…μάλλον ,λόγω μεγέθους,δεν με χόρταινε…!!!

  14. Η/Ο γκαιπελίσκος pomlapi πρέπει να τραβάει μεγάλο ζόρι με τον Μπάκο. Μεγάλος πόνος αδελφέ. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι αντίθετος (η) και σε διαρκή προπαγάνδα εναντίον του. Ξέρω ότι τον κατηγορείς για την ήττα του Γκιώνη (και εγώ δεν ψήφισα Λογοθέτη), αλλά έλεος, καταντάς γραφικός (η).
    Να αναφερω ορισμένα πραγματα που γνωρίζω για τον Γιώργο. Εδώ και 10 μήνες (από όσο γνωρίζω) είναι εκτός εργασίας με μόνη απασχόληση του την συμβουλευτική σε εταιρείες και την εκπαίδευση εταιρειών. Παρόλα αυτά, και παρά τις αντιθέσεις με τον δήμαρχο, έχει σεβαστεί τους 350 ανθρώπους που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους και υπηρετεί τον δημόσιο βίο χωρίς να παίρνει 1 ευρώ για αντιμισθία ή αποζημίωση. Έχει κάνει 2 μελέτες και επιχειρησιακά σχέδια για τον τουρισμό χωρίς αποζημίωση ή συμμετοχή. Είναι κάθε μέρα στο δημαρχείο για να υποδέχεται τους δημότες με τα θέματα τους. Έχει κάνει 10 επισκέψεις σε Αθήνα και Τρίπολη με δικά του έξοδα. Ξεκίνησε μόνος του -εκβιάζοντας καταστάσεις- την προσπάθεια για τον εθελοντισμό. Μπορεί να μην τον γουστάρεις, αλλά γελοιοποιείσαι όταν προσπαθείς να ακυρώσεις τις προσπάθειες που κάνει χωρίς κόστος και εθελοντικά για τον τόπο. Καλό ή κακό θα δείξει. Αλλά η προσπάθεια είναι δεδομένη. Μακάρι να μπορούσα (όπως είχα κανονίσει) να τον έχω δίπλα μου.

    Δημήτρης Γέρου
    dgerou@yahoo.com

  15. Την ημέρα σύγκλισης του Δημοτικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας για τον εθελοντισμό οι παραβρισκόμενοι ήταν περισσότεροι από τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση . Μήπως δεν έπρεπε να γίνει στο συνεδριακό ? ερώτηση .
    Γιατί τα ονόματα του Δ.Σ αυτά που ακούστηκαν και ψηφίσθηκαν ομόφωνα από το σώμα την ημέρα του δημοτικού συμβουλίου και αυτά που ανακοινώθηκαν χτες είναι κατά 80% διαφορετικά ? ποιος η ποιοι πήραν την απόφαση και ποιον ενημέρωσαν για αυτό ? Είναι παράνομο και πρέπει να το επαναφέρεται στην αρχική του μορφή .Αλλιώς φέρτε το εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο για ψήφισμα . Αποφασίζω και διατάσω δεν περνάει .

  16. Εεεεεε είσαι άπαιχτος ρε Άγγελε. Δεν παίζεσαι. Άκου δεν με χόρταινε. Άκου πορτοκαλί χορντρούλης. Αυτό μου κάνει κάτι σε καινούργια σειρά αντίπαλο δέος στα μπλε στουμφάκια. Οι πορτοκαλί εθελοντές.

  17. Πρώτον, οι ίδιοι το ζήτησαν γιατί προέκυψαν θέματα. Δεύτερον, δεν είναι θέμα Δημοτικού συμβουλίου. Τρίτον, το συμβούλιο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο για την σύσταση του συμβουλίου. Τέταρτον, ναι όντως δεν γέμισε το συνεδριακό. Αλλά φταίνε αυτοί που πήγαν ή αυτοί που δεν πήγαν. Είστε αστείοι και γραφικοί όταν αντί να κάνετε κάτι και αντί να αγκαλιάσετε μια προσπάθεια, ψάχνετε αφορμή για να την χτυπήσετε. Είναι όντως λυπηρό και τραγικό αυτό το γεγονός. Έξω από πολιτική, έξω από σκοπιμότητες, είναι ανήθικο το γεγονός της κριτικής για το τι δεν έγινε και όχι για το τι έγινε, όταν 1-2-5-100 άνθρωποι παλεύουν για το καλό των άλλων. Ντροπή. Σκέψου και ξεκόλλα. Μην κολλάς στην σκοπιμότητα.

    Γιώργος Μπάκος

  18. Εσύ a.v.ως αυτήκοος μάρτυς ποια ήταν η πρόφαση του συντονιστή της συζήτησης για να συντομεύει την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του ο διευθυντής δασών????
    Περιμένω …….

  19. αν σου πω ότι έφυγα στην μέση της διάλεξης,παρ'ότι αυτά που άκουσα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέροντα (απλώς εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να παρευρεθώ άλλο),θα με πιστέψεις ;;;…

  20. για οτιδήποτε άλλο,που ήμουν παρών,πολύ ευχαρίστως να σου πω την άποψη μου (και πάλι,επαναλαμβάνω,η άποψη μου θα είναι)…άρα ,υποκειμενική…

  21. Αγγελε ,εισαι ωραιος ,εχεις χιουμορ και σε παω ,και μπραβο για τα ενδιαφεροντα σου ,το καταλαβα οτι δεν μασας απο τους διοικουντας ,ομως το ερωτημα μου ειναι ,εαν οντως απο τους θεατες ,να το πω ετσι για να το καταλαβεις ,ολοι , δεν ειχαν κατι να ρωτησουν ?,δεν ειχαν καμμια απορια ?,ετσι για το γαμωτο .Αυτο , το αυτονοητο γνωριζω ,και οχι σαν μα.ι.ντανο τον κ .Μαρινη ,που καποιες φορες συμφωνω μαζι του ,αλλοι δεν υπαρχουν να ακουσουμε , τους προβληματισμους τους ,να ακουσουμε και καποια αλλη φωνη ,μονο ο προαναφερομενος υπαρχει ,που και στην τελικη γνωριζουμε τις θεσεις του ?

  22. αγαπητέ νονέ μου Κουασιμόδε (επέτρεψε μου να σε αποκαλώ έτσι !!!),εγώ από όσο είδα,μπορούσε ο καθένας να εκφέρει λόγο και να πεί την άποψη του…τώρα,αν κάποιοι δεν πήγαν,είτε γιατί δεν καλέστηκαν (αν και υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση για όλους),είτε θεώρησαν ότι δεν τους αφορά η συνάντηση,είναι δικό τους θέμα…και πίστεψε με,θα είμαι ο πρώτος που θα κράξω (και το δηλώνω στο blog),αν διανοηθώ ότι κάποια δημοτική αρχή ή εξουσία θα προσπαθήσει να εκμεταλευθεί τον εθελοντισμό για προσωπικό όφελος…πάντως,θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε μιά ευκαιρία σε κάτι,όταν γεννιέται…μετά,ας το κρίνουμε από το αποτέλεσμα και τις πράξεις…σου είπα,λίγοι "τρελλοί" χρειάζονται για να αλλάξουν οι καταστάσεις…

  23. Όσο ζεις μαθαίνεις!!!!!
    Η διαδρομή του κου Μπάκου μεταξύ Γκιώνη -Λογοθέτη είχε και ενδιάμεση στάση στον κο Γέρου?????

  24. Αγγελε ,μια και ειμαι, εν δυναμει νονος σου [ πορτοκαλης χοντρουλης ],για το καλο σου θα με γνωρισεις ,οταν χασεις τουλαχιστον 25 κιλα .Αυτο δεν ειναι φασιστικο ,αλλα γιατι επιβαλλεται. Αξιζει να το προσπαθησεις ,πιστεψε με ,θα σε κανω αστερι και θα με ευγνωμονεις .

    Συνεχισε ,τις προσπαθειες σου και ελπιζω καποτε να σε δω .
    Το απογευμα ,πρωτη μουρη με τις κατσαρολες .

  25. Βαφτηστηρι μου ,σε γουσταρω γιατι και εγω δεν ειμαι δηθεν ,παρ ολες τις προ.υ.ποθεσεις που διαθετω. Σιγουρα οτι καλο εχει γινει σ αυτον τον τοπο εχει γινει απο ανθρωπους ρομαντικους ,ονειροπολους με οραμματα και απο ,οπως λες τους τρελλους ,Ειμαι ενας απ αυτους ,δεν μασαω με τιποτα δεν εχω αναγκη κανενα ,δεν γλυφω κανενα ,αλλα δεν μπορω να μη μιλαω και για τα στραβα. Σιγουρα η προσπαθεια ειναι θετικη ,ομως πιστευω πως δεν επεσαν τηλεφωνα για την προσελευση του κοσμου ,επρεπε ο κοσμος να γνωριζει απο υπολογιστες ,πραγμα δυσκολο για ολους .Μονο θετικος ειμαι ,ως προς αυτες τις προσπαθειες ,και παντα τις επικροτω.

    Καλο σου βραδυ

  26. Κουασιμόδε,ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής,το μόνο σίγουρο…σας περιμένουμε όλους σας στην πλατεία στις 6…

  27. θα περίμενα πολύ περισσότερα από μια απλή στήριξη σε ένα πρόσωπο …

    θα περίμενα μια σκέψη και κάποια άποψη για τα πεπραγμένα τους τελευταίους 5 μήνες στον δήμο …

    Zuperman …

  28. καλα ο υπογραφων ΔΗΜ. ΓΕΡΟΥ ,ειναι ο γνωστος υποψηφιος δημαρχος η" καποιος εξαδελφος του ?
    Αν θελει μου απαντα.
    ευχαριστω

  29. εντυπωση πολυ μεγαλη μου προκαλει ενας πρωην υποψηφιος δημαρχος να απανταει σ εναν ανωνυμο κ να υπερασπιζεται καποιο ατομο.αραγε μονο αυτο τον απασχολησε τοσο καιρο?διερωτωμαι?????????????????

  30. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ
    Ο κύριος Γέρου από τις 11 Αυγούστου 2010 όπου για λόγους υγείας διέλυσε την παράταξη του έως και σήμερα δεν έκανε μια ανακοίνωση που να αναφέρεται στους συνεργάτες του που τους άφησε κρεμασμένους με τα μανταλάκια .
    Τώρα βγήκε και υπερασπίζετε τον κύριο Μπάκο και με τόσες λεπτομέρειες .
    Δεν είναι απορίας άξιον ? Μήπως κάτι εξελίσσετε ?
    Ο καιρός φέρνει τα λάχανα ο καιρός τα παραπούλια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog