Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ακίνητα “μετά μανίας” αγοράζουν οι Έλληνες στη Βουλγαρία λόγω κρίσης!

- Advertisement -

Σε μαζικές αγορές εξοχικών στο Μπάνσκο οδηγούνται οι Έλληνες επενδυτές οι οποίοι μάλλον έχουν τρομάξει από την οικονομική κρίση στη χώρα τους και στρέφονται προς τα βουλγαρικά εδάφη, σύμφωνα με δημοσίευμά της Τρίτης (31.05) της εφημερίδας “Στάνταρτ της Σόφιας”.

 “Καλημέρα στο Μπάνσκο”, είναι ο τίτλος άρθρου της βουλγαρικής εφημερίδας στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά για τα ακίνητα που αγοράζουν τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες στο Μπάνσκο της νοτιοδυτική Βουλγαρία, ενώ σαν κύριος λόγος αναφέρεται η οικονομική κρίση της Ελλάδας.
Οι γείτονες επωφελούνται των χαμηλών τιμών των ακινήτων στο χιονοδρομικό κέντρο και στη γειτονική κωμόπολη Ραζλόγ για να αγοράζουν σπίτια και εξοχικά από τους Βρετανούς, που έχουν επενδύσει στην περιοχή εδώ και δύο-τρία χρόνια”, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη ντόπιους μεσίτες.
Παράλληλα, ο βουλγαρικός Τύπος αναφέρεται στην κρίση στην Ελλάδα μέσα από πολλά δημοσιεύματα. Η οικονομική εφημερίδα “Παρί” κάνει αναφορά σε δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της μεγάλης εμπορικής τράπεζας της Ιταλίας “Unicredito“, Φρεντερίκο Γιτσόνι, σύμφωνα με τον οποίο “τώρα πια είναι πολύ αργά για να κάνουμε συζήτηση για οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που θα μπορούσε να γίνει πριν ένα χρόνο”.
Όσον αφορά την ίδια την Ελλάδα, πάντως, δεν βλέπω άλλη εναλλακτική λύση, παρά να την βοηθήσουμε”, καταλήγει.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog