Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιτέλους ένα καλό νέο από την περιφέρεια,φτιάχνεται ο δρόμος για την λίμνη της Βουλιαγμένης!

- Advertisement -

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ « ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, κ. Γ. ΔΕΔΕ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στη χθεσινή του συνεδρίαση της 30ης Μαΐου 2011, έκανε δεκτή και υπερψήφισε την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε για την ένταξη του έργου «Βελτίωση – ανακαίνιση επαρχιακής οδού Περαχώρας – λίμνης Βουλιαγμένης », προϋπολογισμού 2.344.000,00 ευρώ.

Η ώριμη μελέτη του έργου, έχει εκπονηθεί από το Δήμο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, ενώ έχουν καταβληθεί και οι δαπάνες για τις αντίστοιχες απαλλοτριώσεις. Μετά από τις μελέτες και τις εισηγήσεις των αντίστοιχων Διευθύνσεων τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων, καθώς και τη συστηματική συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Δέδε και του Δημάρχου Λουτρακίου -Αγ.Θεοδώρων, κ. Λογοθέτη, αποφασίστηκε από το Περιφερειακό Συμβουλίου Πελοποννήσου η προώθηση των εργασιών για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Πρακτικά, το έργο αφορά στη διαπλάτυνση της Επαρχιακής Οδού, στη βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών της και στη διόρθωση των καμπύλων τμημάτων που μέχρι τώρα δυσχεραίνουν την ομαλή μετακίνηση των πολιτών προς τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και τη Λίμνη Βουλιαγμένης που προσελκύει πλήθος τουριστών, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο.

Ο κ. Δέδες, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπερψήφιση της εισήγησης, τόνισε την αναγκαιότητα του έργου τόσο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που συνδέεται άμεσα με την προβολή των αρχαιολογικών χώρων του Νομού, όσο και για την αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού άξονα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΌΤΑΝ ΛΈΤΕ ΏΡΙΜΗ ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΑΝΌΗΤΕ ΟΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΆΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΈΣ ΣΤΗΝ ΤΡΊΠΟΛΗ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΑΝΈΒΕΙ ΚΑΜΊΑ ΧΙΛΙΆΔΑ ΦΟΡΈΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΎΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΌΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ???ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΡΓΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΠΑΎΛΟΥ?ΜΉΠΩΣ ΠΡΌΛΑΒΕ Ο ΛΟΓΟΘΈΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΌΛΑ?Η ΈΡΗΜΗ ΜΕΛΈΤΗ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ ΈΓΙΝΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΔΉΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΊΩΝ ΘΕΟΔΏΡΩΝ ΈΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΆΦΟΡΑ Ο ΔΉΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΊΩΝ ΘΕΟΔΏΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΔΕΝ ΠΡΟΛΆΒΑΙΝΕ ΕΊΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΚΆΤΙ ΕΠΗΤΑΓΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog