6 μήνες μετά την ανάληψη της νέας δημοτική αρχής και η κατάσταση στους Αγίους Θεοδώρους μυρίζει μπαρούτι.Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αφού η πόλη είναι παρατημένη και τα σκουπίδια ”δίνουν καθημερινά το παρών” στην πόλη αλλά και τους οικισμούς.
Καμία βοήθεια,καμία οργάνωση,μόνο λόγια,λόγια,από την νέα δημοτική αρχή,την ανικανότητά τους την διακαιολογούν  στον Καλλικράτη λές και η Κόρινθος δεν έχει Καλλικράτη που γίνονται έργα και αποτελεί πρότυπο καθαριότητας, μας έλεγε χαρακτηριστικά κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων και πρώην δημοτικός σύμβουλος..
Αρκετά συχνά στο loutrakiblog γινόμαστε δέκτες παραπόνων από τους νέους συνδημότες μας και όπως μας μετέφερε φίλος από Αγίους: 
Το φετινό καλοκαίρι στο χωριό θα μείνει αξέχαστο αφού όλα γίνονται στον αυτόματο πιλότο και οι ”αρχηγοί” από το Λουτράκι έρχονται μόνο για δημόσιες σχέσεις στο χωριό.Οι εκλογές είναι σε 3 χρόνια και το κλίμα πολύ δύσκολα θα αλλάξει αφού είμαστε ξεχασμένοι απ’όλους,εεε θα τους ξεχάσουμε και εμείς!
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για την κατάσταση που επικρατεί σε μια πλατεία των Αγίων Θεοδώρων και δείχνει την σκληρή πραγματικότητα..

το βίντεο από e-istos