ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτράκι, 01/06/2011
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν στο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων μηχανήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία θα συμβάλουν ουσιαστικά στην άρτια διαχείριση των ζητημάτων της καθαριότητας, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για τους δημότες.
Τα μηχανήματα που παραχωρούνται είναι :
  1. Δύο μηχανικά σάρωτρα ( σκούπες IVECO )
  2. Ένα όχημα μεταφοράς Containers ( τύπου αλυσιδάκι ) και είκοσι ( 20 ) κάδους τύπου Container 10 κυβικών μέτρων
  3. Δύο απορριμματοφόρα οχήματα τύπου πρέσας 16 κυβικών μέτρων
  4. Ένα απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσεως κάδων ( μικτής χρήσης )
  5. Ικανό αριθμό κάδων απορριμμάτων 1000 lt
O Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης αναφορικά με την εξέλιξη αυτή δήλωσε : ΄΄ Έχουμε την υποχρέωση και αυτό αποτελεί και την πάγια πολιτική της νέας δημοτικής αρχής να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Πολύ δε περισσότερο όταν οι προσπάθειές μας αφορούν στο ευαίσθητο κομμάτι της καθαριότητας και της αποτελεσματικότερης περιβαλλοντικής διαχείρισης, χωρίς μάλιστα την οικονομική επιβάρυνση του Δήμου. Αυτή η ουσιαστική εξέλιξη αποτελεί μια έμπρακτη κατάκτηση, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου΄΄.
Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στην παραλαβή των οχημάτων καθαριότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/6/2011 στις 11πμ. στο παρκινγκ του Τ.Ε.Ο ( Ισθμός – δίπλα στο πρατήριο της B.P στο ρεύμα προς Αθήνα ).
Από το Γραφείο Τύπου