Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καθηλωμένος στο κρεβάτι ο Σταμάτης Σπανουδάκης

- Advertisement -

Καθηλωμένος στο κρεβάτι είναι τους τελευταίους μήνες ο Σταμάτης Σπανουδάκης! Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του και οι θεράποντες γιατροί του του έχουν συστήσει ακινησία και ξεκούραση.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης δεν είναι από τους ανθρώπους που κλείνονται στο σπίτι τους, αφού είναι ένας δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος, με ανήσυχο πνεύμα. Τον τελευταίο καιρό όμως επιβάλλεται -λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει στη μέση του- να βρίσκεται διαρκώς μέσα στο σπίτι του.

«Με τη βοήθεια της κατάλληλης αγωγής και των ασκήσεων που πρέπει να ακολουθήσει σε λίγο καιρό θα είναι μια χαρά. Στο πλευρό του είναι τα οικεία του πρόσωπα που τον στηρίζουν και του δίνουν απλόχερα την αγάπη τους» μας λέει άτομο του στενού περιβάλλοντός του.

Παρά το πρόβλημά του, ο μουσικοσυνθέτης δεν απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτό που τον ενδιαφέρει πιο πολύ αυτή την περίοδο είναι η προώθηση του νέου του CD με τον τίτλο «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το «Μελωδικό καράβι».

Ενας αλλιώτικος δίσκος, που μας ταξιδεύει μέσα από τις κιθάρες και την τόσο προσωπική ηχητική παλέτα του πίσω, στα «ροκ» χρόνια του συνθέτη.

Γαλλικές λέξεις-στίχοι ντύνουν τις μελωδίες του, μαγευτικοί ήχοι απογειώνουν τις γεμάτες εικόνες σημερινές ενορχηστρώσεις του. «Αρχισα να δουλεύω αυτόν τον δίσκο τον περασμένο χειμώνα. Ησυχία, κρύο, μοναξιά και θάλασσα…» αναφέρει ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, στο εισαγωγικό σημείωμα του δίσκου.
Espressonews.gr


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog