Τραγική έχει γίνει η κατάσταση στην χώρα μας.. Κακοποιοί δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ζωές για λιγα μόλις ευρω.. Τελευταίο θύμα είναι ο 34χρονος κοσμηματοπώλης Γιώργος Αλεξόπουλος που έπεσε νεκρός στην πόρτα του καταστήµατός του χτυπηµένος από ληστές, οι οποίοι του είχαν…

στήσει ενέδρα την ώρα που ξεκλείδωνε την πόρτα του, στην πλατεία της Λυκόβρυσης. Οι ληστές, οπλισµένοι µε Καλάσνικοφ και πιστόλι, έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους µε κράνη, εισέβαλαν στις 9.10 στο κοσµηµατοπωλείο της οδού Πλαστήρα. Ο κοσµηµατοπώλης πιθανότατα προσπάθησε να αντιδρά σει και τότε τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δυο φορές στον λαιµό και στο στήθος τραυµατίζοντάς τον θανάσιµα. Ληστείες µετά φόνων ή απόπειρες ανθρωποκτονιών µε κίνητρο τη ληστεία τον Μάιο:

10/5 – ΑΘΗΝΑ
∆ολοφονείται για µια κάµερα ο Μανόλης Καντάρης.

10/5 – ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
∆ολοφονηµένος σε θαµνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του στη Σπηλιά Τριφυλίας βρέθηκε 79χρονος. Στο σπίτι, όπου έµενε µόνος του, υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και επικρατούσε αναστάτωση.

18/5 – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Φιµωµένος, θύµα δολοφονίας βρέθηκε ένας ηλικιωµένος στο σπίτι του στο Ξυλόκαστρο. Κίνητρο ήταν η ληστεία.

19/5 – ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Οι ένοπλοι ληστές τραυµατίζουν βαρύτατα κοσµηµατοπώλη, τον οποίο λήστεψαν µέσα στο κατάστηµά του.

19/5 – ΒΟΛΟΣ
55χρονη δολοφονείται µέσα στο σπίτι της. Οι δράστες αναστάτωσαν το σπίτι για να κλέψουν χρήµατα και χρυσαφικά.

22/5 – ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙ∆ΑΣ
Τρεις δράστες που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωµένου. Με την απειλή µαχαιριού, λήστεψαν τον ηλικιωµένο και την οικιακή βοηθό του.

23/5 – ΛΑΜΙΑ
Τέσσερις ληστές εισέβαλαν σε σπίτι τριµελούς οικογένειας και αφού τους κράτησαν όµηρους, µε την απειλή µαχαιριού τους λήστεψαν.

25/5 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
∆εµένος χειροπόδαρα βρέθηκε νεκρός 97χρονος µέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Κίνητρο ήταν η ληστεία.

31/5 – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
∆ολοφονείται από ληστές ο κοσµηµατοπώλης Γιώργος Αλεξόπουλος.
*trelokouneli.gr