Το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα για τους απόφοιτους λυκείου, υπενθύμισε σήμερα το υπουργείο Παιδείας. Οι εξετάσεις θα γίνουν από 11 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουνίου βάσει του προγράμματος που έχει ήδη ανακοινωθεί και υπενθυμίζουμε μαζί τα εξεταστικά κέντρα:

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα για τους απόφοιτους λυκείου. Οι εξετάσεις θα γίνουν από 11 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουνίου βάσει του προγράμματος που έχει ήδη ανακοινωθεί και υπενθυμίζουμε μαζί τα εξεταστικά κέντρα:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΑ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΜΑΘΗΜΑ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ
11/6/2011
ΑΓΓΛΙΚΑ
17.00

ΤΡΙΤΗ
14/6/2011
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ
08.30

ΤΕΤΑΡΤΗ
15/6/2011
ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
08.30

ΠΕΜΠΤΗ
16/6/2011
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ
08.30
17:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17/6/2011
ΓΑΛΛΙΚΑ
08.30

ΣΑΒΒΑΤΟ
18/6/2011
ΑΡΜΟΝΙΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
08.30
17:00

ΔΕΥΤΕΡΑ
20/6/2011
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ
08.30
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 για όλα τα μαθήματα εκτός των Αγγλικών, των Ισπανικών και των Ιταλικών για τα οποία ορίζεται η 17:00
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)
1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην Αθήνα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:
α) Για τα ειδικά μαθήματα
«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:
Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της περιφέρειας της Αττικής
1. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10 – Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Γ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15 – Αργυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κ.
3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη – Ψυχικό) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και M.
4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213 – Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από N μέχρι και Π.
5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου – ‘Αλιμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Ω.
Β. Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (εκτός Αττικής), Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου
1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 – Παγκράτι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175 – Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.
3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17 – Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.
β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Ρηνείας 2 – Κυψέλη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ε.
2. Στο Ε.Κ. του 57ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Αστραπόγιαννου 3 και Βολονάκη – Αθήνα – Κατεχάκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ζ μέχρι και Κ.
3. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (οδός Λ. Βουλιαγμένης 525 – Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Π.
4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Αγίου Ανδρέου 2 και Κοραή – Νέα Σμύρνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέxρι και Ω.
γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10 – ‘Ανω Πατήσια, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Γ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γ. Γεννηματά 34 – Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κα.
3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17 – Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κε μέxρι και Μο.
4. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Αγ. Βασιλείου και Λακωνίας 52 – Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μπ μέχρι και Π.
5. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β – Καισαριανή) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Τ.
6. Στο Ε.Κ. του 34ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Τρώων 2 – Θησείο, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Φ μέxρι και Ω.
δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κύπρου και Ψαρών 18 – Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μα.
2. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων (οδός Κωνσταντινουπόλεως 277 – ‘Αγιοι Ανάργυροι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Με μέχρι και Ω.
ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμμ. Παππά 6 και Φιλελλήνων – Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μακ.
2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος και Προόδου 1 – Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μαλ μέxρι και Ω.
στ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη).
ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Αθήνα στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (οδός Πυθαγόρα 7 και Τζαβέλλα, Καστέλλα – Πειραιάς).
2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.
Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:
α) Για τα ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΙ «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας 45 – Εύοσμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Κ.
2. Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Γ. Παπανδρέου και Θ. Σοφούλη 13, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Π.
3. Στο Ε.Κ. του 30ού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Σ. Γενναδίου 53 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέxρι και Ω.
β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών (Σπάρτακου 24 – Συκιές) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 20ού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.
3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη – Νεάπολη, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.
γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Απ. Παύλου 28 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Μ.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης – όρια Ευόσμου – Σταυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.
δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Ν. Καρατάσιου 56 – Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.
ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη – Νεάπολη).
στ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Συκεών (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου και Γ. Ρίτσου 2 – Συκιές).
ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (οδός Αγίας Σοφίας 51 – Θεσσαλονίκη)
*mediasoup