Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

- Advertisement -

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Δημαρχείο…

Με τον ήλιο τα βάζουν με τον ήλιο τα βγάζουν, τι έχουν τα έρμα της Δημοτικής Αρχής και ψοφάνε; Η παραίτηση της Δημοτικού Συμβούλου κυρίας Μαρίας Στάμου από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον συνδυασμό του Δημάρχου απεικονίζει την απογοήτευση που νοιώθουν οι συμπολίτες σε όλο τον Δήμο από την σημερινή Δημοτική Αρχή. Οι ελπίδες προδόθηκαν. Τα μεγάλα και ωραία λόγια δεν μπορούν να κρύψουν την γύμνια του βασιλιά…
Τους πολίτες δεν απασχολούν τα εσωτερικά προβλήματα της Δημοτικής Αρχής. Είναι δουλειά, ευθύνη και αρμοδιότητα του Κ. Λογοθέτη να τα λύσει, μπας και ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου. Η καθημερινότητα στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους γίνεται όλο και χειρότερη. Τα ξενοδοχεία του Λουτρακίου κλείνουν, η τουριστική κίνηση μειώνεται, ενώ σε όλη την Ελλάδα ανεβαίνει, η τοπική οικονομία μαραζώνει, το πλεόνασμα έργων, υποδομών και ανάπτυξης που άφησε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών χάνεται, και η Δημοτική Αρχή ασχολείται με τους εσωτερικούς συσχετισμούς της. Επειγόντως, κάποιος να τους πει να δουλέψουν για τον τόπο.
Η σιωπή του κ. Δημάρχου σε όσα είπε η κυρία Μ. Στάμου ήταν εύγλωττη και αποκαλυπτική. Ο κ. Δήμαρχος γνώριζε τις εξελίξεις με την παραίτηση και τις δρομολόγησε. Όπως και με τις επιταγές των απόρων, που κατέληξαν στα χέρια των συνεργατών του, δεν απάντησε. Στα δύσκολα κρύβεται. Μόνο που τα δύσκολα ακόμα δεν έχουν έρθει…
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μου θυμιζει την προηγουμενη τετραετια, οταν δημοτικοι συμβουλοι της παρεμβασης λακιζαν απο την ομαδα, επειδη δεν τοποθετηθηκαν σε θεσεις.

    TaliBan

  2. Με τον ήλιο τα βάζουν,με τον ήλιο τα βγάζουν τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε??
    Ο βοσκός όμως απ' ότι φαίνεται αγρόν αγόραζε……

  3. Έτσι ξεκινήσατε κι εσείς κύριε Γκιώνη. Χάνατε τον έναν μετά τον άλλον. Μήπως ξεχάσατε τον Θηβαίο τον Λόη τον Μάρκελλο και πόλους άλλους συνεργάτες σας; Είστε ακόμα επικίνδυνος.

  4. Κανένας απο αυτούς που ανέφερες 2:19 δεν παραιτήθηκε όμως από δημοτικός σύμβουλος…..
    Μήπως δεν είχαν την ευθιξία και την τόλμη της κας Στάμου?
    Κάποιοι φεύγουν γιατί βλέπουν ότι οι προσωπικές τους φιλοδοξίες δεν υλοποιούνται,κάποιοι το έχουν κάνει άθλημα,κάποιοι γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και ακόμη ψάχνονται και κάποιοι που βλέπουν πραγματικά ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Η κα Στάμου θέλω να πιιστευω ότι ανήκει στην τελευταία κατηγορία.
    Οτιδήποτε παραπάνω περιττό και άνευ αξίας.

  5. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή ….. ποιος είπαμε είναι ο επόμενος ???
    μην ειν κοντος??? μην ειν αψηλός ???

    Λουτράκι – Αγ. Θεόδωροι 1-1 σημειώσατε Χ …

    το επόμενο γκολ ποιός θα το βάλει ???

    Zuperman …

    υγ 1 οι Κυρίες δείχνουν τον ΔΡΟΜΟ …
    υγ 2 τελικά ποιός λέει ψέματα ??? ο Λογοθέτης ο Γκιώνης η ο Προιστάμενος ???
    υγ 3 ο "Προμηθέας" εκτος από πολιτισμό και αθλητισμό θα κανεί ασφαλτοστρώσεις και μαθήματα ψηστικής ???
    υγ 4 τελικά το πρώτη υπόσχεση στον πιπι την εκανε πράξη μονος του.. γραφτηκε και στα πρακτικά .. η κάνω λάθος ???
    υγ 5 το ματσακι αργα ποιος το κέρδισε ??? για το free fight λέω… έμαθα οτι ο εικονολήπτης ήταν διαιτητής της αναμέτρησης …
    υγ 6 μήπως η μια από τις υποσχέσεις ειναι το 54 ??? για να κάνει το καφέ που ονειρεύεται τοσα χρόνια ο πιπι ???
    αχ ρε φίλε Γιώργο με τα φοβερά σαντουίτσσσσ, που εμπλεξες …

  6. Ειναι γεγονος ,οτι η περιοδος χαριτος για την δημοτικη αρχη , εχει παρελθει προ πολλου.Με μονο γνωμονα να επιδιδετε σε μια κουρσα αρνητικης αξιολογησης στο εργο του κ. Γκιωνη ,λες και αυτο ειναι το μειζον θεμα του δημου μας ξεχασε τα καθηκοντα της , καθηκοντα , που την καθιστουν υπευθυνη για το καταντημα αυτης της πολης .
    Και μεσα σε ολη αυτην την καταχνια ,ο ενας δημοτικος συμβουλος μετα τον αλλον , βλεποντας να προδιδοντε οι στοχοι του και τα ονειρα του ,γυρνανε την πλατη σ αυτους που τους εμπιστευθηκαν.
    Και σ ολο αυτο το σκηνικο ενας αδυναμος και κατευθυνομενος απο ΠΠ ,δημαρχος να μην αντιδρα για τιποτα ,να ειναι απαθης στα δρωμμενα ,να μην δινει απαντησεις για το σκανδαλο των επιταγων των απορων ,και τοσα αλλα που εχουν μαραζωσει τον διευρυμενο δημο μας .
    Τι κανατε κυριε δημαρχε για να αποτρεψετε το κλεισιμο ενος σπουδαιου ανακαινισμενου μεγαλου ξενοδοχειου ,στολιδι για την πολη μας ? Φροντισατε να φερεται κοσμο στην πολη μας η" και συνεδριακου ενδιαφεροντος η" και απλων του ΣΚ τουριστων? Ποσα αλλα εξ αυτων θα βαλλουν λουκετο? και μην απαντησετε αφελως, οτι δεν σας εφθανε ο χρονος ,γιατι τον χρονο σας τον διαχειριζοσαστε και τον διαχειριζεσθε ,κατα την προσωπικη μου εκτιμηση σε ανωφελες παραστασεις εντυπωσιασμου χτισιματος του προφιλ σας ,ενω , ομως εχει παρελθει προ πολλου η προεκλογικη περιοδος ,αποφασιστε να παραξετε εργο ,και πρωτο θα ειμαι διπλα σας .Διαφορετικα Π Α Ρ Ε ΤΗ Θ Ε ΙΤΕ ,κουραστηκε πλεον αυτος ο τοπος .
    Η ιδιωτικη πρωτοβουλια πρεπει να συνεργαζετε με τον δημο και οχι να τον υποκαθιστα ,για να σας καθιστα εσας αμετοχο των υποχρεωσεων σας .
    ευχαριστω για την φιλοξενια.

  7. Εχω μια απορια ,γιατι ο δημαρχος δεν απαντα για την αρπαγη των επιταγων των απορων ,για προσωπικες του υποχρεωσεις προεκλογικων οφειλων ,θετει των εαυτον του υπερανω ολων ? νομιζει οτι πραττει ,ελεω θεου ? δεν οφειλει να τοποθετηθει ? Η' νομιζει οτι ειναι βασιλικοτερος του βασιλεως ?
    Ο κ. Βαρδινογγιανης και τα στελεχη του, γνωριζουν την εξελιξη του θεματος ? .Μηπως πρεπει να βγαλετε ενα δελτιου τυπου για την διαθεση των προαναφερομενων επιταγων των απορων να την αντιπαραβαλουμε με αυτην της MOTOR OIL να δουμε ποιοι κριθηκαν κατα το δοκουν του κ. Λογοθετη ,αποροι και ποιοι τις καρποθηκαν???
    Η' μηπως λογω του οτι το ποσον ειναι μικρο ,και αυτο το καθιστα λιγοτερο σοβαρο?
    Ρωταω και απαιτω απαντησεις σαν δημοτης αυτου του τοπου .Ελπιζω δημαρχε σε μια απαντηση σας .

  8. Eεεεεε παιδια απορος εδω ,του χρονου με το καλο μια επιταγουλα και γω.
    χα,χα,χα,χα,χα,χα δεν μπορω αλλο με επιασε η κοιλια απ τα γελια .

  9. καλημέρα! το κακό έχει ξεκινήσει χρόνια…πολυκατοικίες χτίστικαν πάνω ακριβώς από την όμορφη παραλία μας…πας για μπάνιο και νομίζεις θα σε πλακώσουν, σου πιάνεται η καρδιά σου…τα πεζοδρόμια μέσα στη βρώμα…το πράσινο που είχαμε το "κουρέψαμε", βάλαμε γκαζόν & τσιμέντο για να μην κουραζόμαστε…που να έρθει εδώ τουρίστας;;; να κάνει τι;;; όταν ελάχιστα μαγαζιά έχουν κάτι αξιόλογο…έχουν έρθει και οι μετανάστες, έχουν γεμίσει τον τόπο και χαίρονται τα μπάνια τους το καλοκαίρι…άλλοι λαθρομετανάστες πουλάνε μες τα πόδια μας την πραμάτειά τους…από που να το μαζέψεις το πράμα;
    αλήθεια, όμως, η δημοτική αρχή, η τωρινή και η προηγούμενη, ενώ γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου, τι έκαναν και τι κάνουν…όταν δεν έχουν διαφημίσει το Λουτράκι ως ένα κέντρο για εξορμήσεις στις Μυκήνες, στον Ισθμό, στο Ηραίον, ο κτλ. όπως ήταν κάποτε ο τόπος…οι άλλοι "προορισμοί" έχουν κινητοποιηθεί, έχουν εκσυγχρονιστεί, οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί, κτλ. οι Αραβικές χώρες έχουν πληγεί, οι τουρίστες έχουν στραφεί προς τα εμάς, και το Λουτράκι;;;
    απλά γράφω "αγανακτισμένα"…αλλά αν μιλούσαμε για την τωρινή αρχή, σίγουρα ο κόσμος ψήφισε για να δει διαφάνεια, αντικειμενικότητα, αέρα αλλαγής…ας σηκωθούμε από τις καφετέριες και να πάμε να επιμείνουμε για αυτήν την αλλαγή, έχουμε μείνει πολύ πίσω…να συνεισφέρουμε με την άποψή μας…με την επιμονή μας…

  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ,ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 4ΗΜΕΡΗ ΕΣΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΖΙΡΟΥ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΑΜΕ ? ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

  11. Μπρρρρ, κάνει ρεύμα, ρε παιδιά εκεί στους "πολίτες μπροστά" κάποιος άφησε την πόρτα μισάνοιχτη, κλείστε την γιατί θα ξεπαγιάσουμε (αν μπορείτε φυσικά…)

    η ν@χτερίδα

  12. τι δουλειά έχει ο Δήμος και ο κάθε Δήμος να χρεωθεί το κλείσιμο των ξενοδοχείων και τα χρέη τους απο τα δάνεια και την διαχείριση τους;
    Ρε πάτε καλά.;;
    Και που να σφίξουν οι ζέστες!!!
    ΚΑΛΆ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 12:37 αλλά δεν είναι μόνο αυτά.
    Η αΡΧΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    Η Ουσία είναι στην δημιουργία του μη κερδοσκοπικού συλλόγου που έκαναν οι επιχειρηματίες.

  13. Άσχετο!!! Κανένα βιντεάκι από το Δ.Σ της 31ης Μαίου παίζει πουθενά, να ακούσουμε τι ειπώθηκε και τι θέσεις πήραν κάποιοι? Μας έχετε καλομάθει με τα βιντεάκια των Δ.Σ και τώρα μας κακοφαίνεται. θα έχει ενδιαφέρον για παράδειγμα να δούμε τι προτάθηκε από την αντιπολίτευση για τις θέσεις του πνευματικού και τι έγινε τελικά. Υπήρχε συναίνεση ή όχι. Ενημερώστε μας σχετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog