Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Δημήτρης Καζάκης στην Κόρινθο!Aναμένεται πανικός..

- Advertisement -

Ο οικονομολόγος αναλυτής Δημήτρης Καζάκης το Σάββατο 4/6/11
θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στο επιμελητήριο κορίνθου, με θέμα “Δημόσιο χρέος και το χρέος των Πολιτών”. Θα επακολουθήσει συζήτηση.
by αχρέωτος

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο mi.fi, πραγματικά αξίζει τον κόπο, για να ακουστούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!! Για να εμπεδώσουμε τον λόγο που πρέπει να βρούμε πλέον τις λύσεις (γιατί λύσεις υπάρχουν), έξω και πέρα από ΟΛΑ τα ήδη υπαρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    ο αχρέωτος

  2. Tα συγχαρητήρια ανήκουν σε σένα αχρέωτε που είδες το θέμα και μας ενημέρωσες να το αναρτήσουμε.Με τέτοιους αναγνώστες-φίλους-συνεργάτες η μπλογκόσφαιρα δεν έχει να φοβάται τίποτα και θα γινόμαστε όλοι μας όλο και καλύτεροι.

    Ο κος Καζάκης αποτελεί έναν οικονομολόγο-κόσμημα που δεν χρησιμοποιεί δυσνόητες φράσεις για να κρύβει την αλήθεια όπως κάνουν άλλα αρπακτικά-πουλημένα κορμιά της οικονομίας,εγώ προσωπικά τον θαυμάζω απεριόριστα και θα προσπαθήσουμε για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν στο επιμελητήριο να μεταδώσουμε ζωντανά την ομιλία του,είδομεν!

  3. Πρέπει από σήμερα κιόλας να ενεργήσουμε α-βου.Εσύ κανόνισε με τον Μπάμπη για την κάμερα.Επίσης να δούμε και από Επιμελητήριο τι γίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog