Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Aγανακτισμένοι Λουτρακίου μέρος δεύτερο!

- Advertisement -

Υπάρχει μια σκέψη από κάποιες κουβέντες που έγιναν την Κυριακή στην πλατεία Λουτρακίου από ομάδα Αγανακτισμένων,η συγκέντρωση να επαναληφθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου γύρω στις 8 μμ.

Μάλλον θα υπάρχει μικροφωνική και οπωσδήποτε πρέπει να φτιαχτεί και ένα πανό γιατί όπως μας δήλωσε φίλος μας Αθηναίος όταν μας είδε συγκεντρωμένους στην πλατεία, νόμιζε ότι περιμέναμε λεωφορείο για να πάμε εκδρομή!

Πολύ έξυπνη ήταν η ιδέα του κου Ζέρβα που είχε σφυρίχτρα μαζί του αντί να κουβαλάμε κατσαρόλες και τηγάνια..

Σε αυτήν την ανάρτηση μπορείτε να προτείνετε ότι θέλετε για την συγκέντρωση των Αγανακτισμένων και μακάρι την Κυριακή να είμαστε πιο οργανωμένοι και βέβαια πολύ περισσότεροι!

Πρέπει να δείξουμε την δυναμική μας όχι μόνο σαν πόλη αλλά και σαν δήμος και θα ήταν πολύ ευχάριστο και συνάμα πολύ δημιουργικό την Κυριακή στο Λουτράκι να συμμετέχουν οι συνδημότες μας από όλες τις περιφέρειες του δήμου.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» σε όλη την Ευρώπη, απευθύνουν κάλεσμα για νέα πανευρωπαϊκή κινητοποίηση το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου. Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας οργανώνονται και πάλι στις κεντρικές πλατείες μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. "

    Το ρενατεβου ειναι στις 6μμ οχι 8μμ

  2. Παιδια καντετο κινοποιηση παντου site κτλπ ακομα και μερικες αφησες να το μαθη ολος ο δημος. Την προηγουμενη φωρα δεν το ξερανε ολοι….Ολοι πρεπει να το μαθουν να ερθουν να διαμαρτηριθουμε…..

    Αντωνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog