Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέλος ο Σακίλ Ο’ Νιλ

- Advertisement -

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για έναν ακόμη τεράστιο (όνομα και πράγμα) αθλητή. Ο λόγος για τον Σακίλ Ο΄Νιλ που ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έπειτα από 19 χρόνια μεγάλης καριέρας στα παρκέ.

«Τα καταφέραμε. 19 χρόνια. Για αυτό λέω πρώτα σε εσάς ότι εγκαταλείπω την ενεργό δράση. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπάω, θα τα πούμε σύντομα!». Με μόλις 23 λέξεις ο «κατά πολλούς κορυφαίος ψηλός του ΝΒΑ έδωσε τέλος στην πλούσια καριέρα του.

Τέσσερις φορές πρωταθλητής (τρεις με τους Λέικερς και μία με τους Χιτ το 2006), και τις τρεις φορές που το κατέκτησε με τους Λέικερς πολυτιμότερος παίκτης των τελικών (2000, 01, 02), MVP της σεζόν 2000, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος (1993), δύο φορές πρώτος σκόρερ (1995, 2000) και συνολικά 28.596 πόντοι για τον Σακίλ Ο’Νιλ, που τώρα τελευταία ασχολούνταν περισσότερο με την κόντρα του με τον Κόμπε, παρά έπαιζε μπάσκετ. Οι φετινοί απανωτοί τραυματισμοί με τους Σέλτικς τον ανάγκασαν να πει το μπασκετικό «αντίο»!Δείτε το βιντεάκι που ανακοινώνει την αποχώρησή του.

bettv.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog