Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου για Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτράκι, 3/06/2011
Την Κυριακή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, η WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εκδήλωση με θέμα ΄΄ Εργαστήριο δασικών πυρκαγιών και δασοπυρόσβεσης για εθελοντικές ομάδες΄΄.
Το Εργαστήριο θα περιλαμβάνει ενδεικτικά παρουσιάσεις για τα εξής αντικείμενα : πρόληψη δασικών πυρκαγιών, συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών, ασφάλεια κατά τη διάρκεια δασικών πυρκαγιών.
Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/6 από 09.00 έως 15.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου ( Κολοκοτρώνη 17 ) θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος τονίζει για τη σημασία της : ΄΄ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μας δίνεται η ευκαιρία να προσεγγίσουμε το μεγάλο θέμα της προστασίας των δασών και μάλιστα από τη σκοπιά του εθελοντισμού, της ευαισθητοποίησης και της συμμετοχής δηλαδή του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας. Την Κυριακή θα είμαστε όλοι εκεί το οφείλουμε στο ΄΄ Μέλλον των Δασών΄΄ , όπως ακριβώς ονομάζεται και το συγκεκριμένο πρόγραμμα της WWF΄΄.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog