Ολοένα και μεγαλύτερος γίνεται ο φόβος των κατοίκων του νοτίου διαμερίσματος της πόλης για την μετατροπή της περιοχής σε καταυλισμό μεταναστών.

Φήμες για επιθέσεις σε παιδιά, γυναίκες ακόμη και σε ζευγάρια από μετανάστες έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα το γύρω της πόλης. Βέβαια, η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τίποτα σχετικό, αλλά και μόνο οι φημολογία αρκεί για να δημιουργήσει κλίμα

“Όπου υπάρχει ακαθάριστο χωράφι, ψηλές καλαμιές ή ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή, έχει καταληφθεί απο ομάδες μεταναστών που άρχισαν ήδη να καταλύουν στην περιοχή”, δήλωνει ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Ανθείας, Χρήστος Ασημακόπουλος.

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα είναι οι κάτοικοι, σύμφωνα με το thebest.gr, προκειμένου να μην μετατραπεί η περιοχή σε συνοικία μεταναστών.

Την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προοπτικής μετακίνησης μεταναστευτικών πληθυσμών στην περιοχή που θα λειτουργήσει το νέο λιμάνι, από την Συνομοσποδία Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος.
*newsit.gr