Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ( πλησίον Ι.Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών ) την 8η Ιουνίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εισήγηση για την ανάδειξη της Περαχώρας ως «Ιστορική Πρωτεύουσα» του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων .
  1. Εισήγηση για την ανάπτυξη και προσέλκυση τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της Περαχώρας: Συνέχιση και αποπεράτωση του «Μνημείου για την Μάχη της Περαχώρας» με την κατασκευή του καινοτόμου Ηλιακού Ρολογιού και υιοθέτηση ετήσιας γιορτής στην περιοχή του μνημείου.
  1. Εισήγηση για την ανάπτυξη και προσέλκυση τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της Περαχώρας: Συζήτηση και πρόταση για αξιοποίηση της ιδιοκτησίας του Δήμου με τις Δίδυμες Δεξαμενές με σκοπό την δημιουργία χώρων αναψυχής και την εκμίσθωση προς αξιοποίηση.
  1. Εισήγηση για την ανάπτυξη και προσέλκυση τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της Περαχώρας: Ανάπτυξη και δημιουργία σημείων ενδιαφέροντος για την προσέλκυση μεταφερόμενων επισκεπτών. Μελέτη για την ανακατασκευή του ιδιόκτητου από τον Δήμου κτηρίου / αποθήκης επεξεργασίας ρετσινιού έναντι της Βίλας Ταμπόση στη Περαχώρα με σκοπό την δημιουργία μουσείου επεξεργασίας ρεστινιού και ελαίου.
  1. Επισκευή δρόμου και σκαλιών στην περιοχή της οδού Δημογερόντων στην Περαχώρα και προσθήκη φωτισμού λόγω επικινδυνότητας στην διέλευση.
  1. Συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για την δυνατότητα παραλαβής κάδων απορριμμάτων λόγω αδυναμίας πρόσβασης των οχημάτων αποκομιδής στις οδούς Ειρηναίου Θηρσέου και Λιβάνου στην Περαχώρα.
  1. Εισήγηση για την προσθήκη φωτισμού και χημικών τουαλετών περιμετρικά της Λίμνης Ηραίου με σκοπό αφενός την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και αφετέρου την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής.
  1. Εισήγηση για επισκευή του οδοστρώματος περιμετρικά της Λίμνης Ηραίου λόγω ύπαρξης πολλών λακουβών και εξογκωμάτων με αποτέλεσμα αφενός την επικινδυνότητα για πρόκληση υλικών και σωματικών βλαβών και αφετέρου την πιθανή πρόκληση απαιτήσεων αποζημίωσης και την εμπλοκή του Δήμου σε νομικές υποθέσεις.
  1. Πρόταση για τοποθέτηση πινακίδων αποφυγής ρίψης μπαζών και απορριμμάτων σε 3 σημεία που παρατηρείται τακτική ρίξη, ήτοι στις περιοχές με κατεύθυνση προς Στέρνα, προς Στραβά και στην περιοχή της Παλαιάς Βρύσης στην Περαχώρα. Επίσης, αποκομιδή και απομάκρυνση του υφιστάμενου όγκου μπαζών και απορριμμάτων.
  1. Πρόταση προς τις τεχνικές υπηρεσίες για δημιουργία μελέτης με σκοπό την ανάπλαση και την ιστορική ανάδειξη της περιοχής της Παλαιάς Βρύσης.
  1. Πρόταση προς τις τεχνικές υπηρεσίες για δημιουργία μελέτης με σκοπό την εύρεση κατάλληλων χώρων και την κατασκευή ανοιχτών χώρων αθλοπαιδιών όπως γήπεδο καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κλπ.
  1. Εισήγηση για προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος ΚΥΛΙΚΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ εντός υπαιθρίου κινηματογράφου της κ.ΜΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗΣ-ΝΕΦΕΛΗΣ του Παναγιώτη επί της οδού Γ.Λέκκα 9, στο Λουτράκι.
  1. Εισήγηση για προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ του κ.CAVA ROBERTO του SALVATORE επί της οδού Ποσειδώνος 93, στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ με παιδότοπο- ιδιοκτησίας της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ Ο.Ε. στο 76,7 χ.λ.μ. ΕΟΑΚ στον Ισθμό.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ιδιοκτησίας της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ Ο.Ε. επί της οδού Ιάσωνος & Εθν.Αντίστασης στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΤΑΒΕΡΝΑ ιδιοκτησίας της ΚΟΝΤΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επί της περιοχής Αγίας Παρασκευής-Περαχώρα.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ του κ.ΘΥΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ επί της οδούΠεσόντων 40 στην Περαχώρα.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ιδιοκτησίας της ΣΠΟΡΤ- ΚΑΜΠ Α.Ε. επί της περιοχής ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑΣ εντός της παιδικής εξοχής στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ με ανοικτό ΜΠΑΡ ιδιοκτησίας της ΑΦΟΙ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ Ο.Ε. επί της οδού Ποσειδώνος 362 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΚΑΦΕΝΕΙΟ ιδιοκτησίας της κ.ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΣΜΙΔΟΥ επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 60 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ ιδιοκτησίας της ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. επί της οδού Ι.Λέκκα 66 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα –ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ιδιοκτησίας της ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ιδιοκτησίας της ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΤΑΝΤΟΥΛΗΣ- ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε. επί της οδού Ποσειδώνος 3 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011, για το κατάστημα ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΑΒΕΡΝΑ ιδιοκτησίας κ.ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ επί της οδού Λ.Κατσώνη 7 στο Λουτράκι.
Κοινοποίηση: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ
……………………………………
……………………………………
…………………………………...
…………………………………...
…………………………………...
ΜΠΑΚΟΣ Γεώργιος
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τα προ ημερησίας δεν μυρίζουν μπαρούτι…για τα άλλα δε νεγγυώμαστε τίποτα…Alex,κράνος κι εξάρτυση για καλό και κακό,ποτέ δεν ξέρεις…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog