Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αστυνομικός της ΔΙ.Α.Σ. συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών!!!

- Advertisement -

Φαίνεται ότι ο μισθός του ως αρχιφύλακα της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. δεν ήταν αρκετός και έτσι αποφάσισε να προσθέσει κάτι  σε αυτόν κάνοντας τις ελεύθερος ώρες μια δεύτερη δουλειά. Ποια; Τον…  έμπορο ναρκωτικών.
Ο λόγος για έναν 28χρονο που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου που συνελήφθη από συναδέλφους του αστυνομικούς για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, μαζί με τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 28, 22 και 41 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, πέρα φυσικά από τις ποινικές διαστάσεις της υπόθεσης. Στην κατοχή του αστυνομικού της ΔΙ.Α.Σ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του τέσσερις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 151 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του άλλα 585 γραμμάρια του ίδιας ουσίας καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακόμα, στο σπίτι 28χρονου συνεργού του, σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων αλλά και σε ένα τρίτο σπίτι  που ο αστυφύλακας χρησιμοποιούσε ως κρύπτη, εντοπίστηκαν έξι συσκευασίες με 56,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερις συσκευασίες με 2,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.175 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών, δυο κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας. Τέλος, ο 41χρονος συλληφθείς είχε στο σπίτι του 20 συσκευασίες με 13,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 585 ευρώ.

Μάλιστα, από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως ο 28χρονος ιδιώτης στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην σπείρα τον τελευταίο χρόνο διακίνησε διάφορα χρηματικά ποσά ύψους 100.000 ευρώ με παραλήπτες τον 41χρονο καθώς και έναν 39χρονο που αναζητείται…
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog