Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιον συνάντησε στο (κρυφό) ταξίδι τού Λονδίνου ο Γ. Παπανδρέου;

- Advertisement -
Την Πέμπτη και την ώρα που οι 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστελναν ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό ,

αναφέροντας ότι «Στη σημερινή χωρίς προηγούμενο κρίση, οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές και αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ένα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης» , o Γ. Παπανδρέου αναχωρούσε κρυφά (δηλαδή χωρίς να υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση) για το Λονδίνο, όπου το βράδυ έτρωγε ….σούσι με τη σύζυγό του και ένα ακόμη ζευγάρι στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Zuma» του Λονδίνου.

Η συγκεκριμένη είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία» καθώς και η «Ελευθεροτυπία» με εσωτερικό σχόλιο,προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι:
λίγες ώρες αργότερα είχε ραντεβού με τον Γιουνγκέρ γα την 5η δόση του δανείου και το νέο πακέτο βοήθειας προκειμένου να ….μην χρεοκοπήσει η χώρα του,
χιλιάδες Έλληνες «Αγανακτισμένοι» βρίσκονται στους δρόμους μη αντέχοντας πλέον την πρωτοφανή ανέχεια
-τα περιστατικά δημόσιων αποδοκιμασιών κατά κυβερνητικών στελεχών που αυξάνονται συνεχώς,
το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αναχώρησε από την Αθήνα άδειο για να παραλάβει τον πρωθυπουργό από το Λονδίνο και να τον μεταφέρει στο Λουξεμβούργο, με όσο κόστος συνεπάγεται από το δρομολόγιο αυτό,καθώς τα αεροδρόμια του Λονδίνου είναι από τα ακριβότερα στον κόσμο.
Εντύπωση προκαλεί επίσης το νεότερο σχόλιο της «Ελευθεροτυπία» όπου συνοδεύοντας την φωτογραφία αναφέρει:  «Ο Γ. Παπανδρέου, προχθές βράδυ, στο πανάκριβο και πολύ in «Ζούμα σούσι ρέστοραν» στο Λονδίνο. Η φωτογραφία είναι μάρτυρας ότι ο πρωθυπουργός δεν πήγε κατευθείαν στο Λουξεμβούργο. Το ερώτημα παραμένει προς απάντησιν, όπως και το ποιος είναι ο συνδαιτυμόνας δεξιά» .
Ξέρει κάτι η Μάνια που αγνοούμε οι υπόλοιποι;……
politis.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog