Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός Βόλου” γράφουν οι Ισπανοί .

- Advertisement -

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία, προσπάθησε να κλείσει τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Βαλένθια για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς” τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αναλυτικά ισπανικό δημοσίευμα της SuperDeporte.es


“Εν αναμονή της υπογραφής σε νέο ανανεωμένο συμβόλαιο, όλα δείχνουν ότι ο Βιθέντε Μιρ θα είναι ο προπονητής της Βαλένθια Β’ και την επόμενη σεζόν, στη Segunda Division. Ο Μιρ απέρριψε μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση για ν’ αναλάβει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν από λίγες μέρες, για να αναλάβει την ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο ελληνικόπρωτάθλημα τη Super League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς. Για το λόγο αυτό, η προσφορά ήρθε στον εκπρόσωπο του Μιρ από αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, o Έντου Μαθία, πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια και τώρα του Ολυμπιακού, ήταν αυτός που έκανε την πρόταση.

Η ελληνική προσφορά ήταν τετραπλάσια από όσα βγάζει στη Βαλένθια. Επιπροσθέτως, ο Βόλος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος για να μπει στο Champions League, μέσω πλέι οφ, όπου συμμετέχουν από το δεύτερο μέχρι τον πέμπτο.

Ωστόσο, ο Μιρ προτίμησε να συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στις ρεζέρβες και τη Βαλένθια και να συνεχίσει την επιτυχία της πρόσφατης ανόδου στη Segunda Division. ”
πηγή : contra.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog