Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τον… Σκόκοσαν!

- Advertisement -
Τον… Σκόκοσαν!

Τον ξεπούλησε η ΑΕΚ τον Σκόκο, τον… σκότωσε με 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Επόμενη ομάδα του η Αλ Αϊν η οποία κάλυψε τη ρήτρα του (2,5 εκατ. ευρώ). 2 εκατ. καθαρά θα παίρνει ο “υδραυλικός” στο Ντουμπάι!

Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νάτσο Σκόκο να αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ!
Ο Αργεντινός θα γίνει… Άραβας, καθώς θα μετακομίσει στα Εμιράτα, όπου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Αλ Αϊν! Η ΑΕΚ συμφώνησε προφορικά με τον εκπρόσωπο της αραβικής ομάδας, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής, οι Άραβες κάλυψαν άμεσα τη ρήτρα του «υδραυλικού», καταβάλλοντας 2,5 εκατ. Ευρώ και η ΑΕΚ κατάφερε να αποσπάσει επιπλέον 300.000! 2,8 εκατ. δηλαδή… Έτσι  ο Σκόκο αποχαιρετά πλέον την ομάδα του «Δικέφαλου αετού».
Η Ένωση όμως έχει δικαίωμα να εισπράξει 600.000 ευρώ επιπλέον σε περίπτωση που ο Σκόκο πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός Ελλάδος, πριν τη λήξη του νέου συμβολαίου. Επίσης θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει ρήτρα όπως είχε γίνει με τον Κατσουράνη για να μην πάει ως ελεύθερος σε άλλη ελληνική ομάδα.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός μέσος θα αμείβεται με 2 εκατ. Ευρώ καθαρά ετησίως!

Το θέμα επιβεβαιώθηκε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου τονίζουν ότι μένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί το deal.
*sportdog

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog