Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το facebook κάνει θαύματα στη σεξουαλική σας ζωή

- Advertisement -

Και το όνομα αυτών των θαυμάτων; Facebook private event.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να βγείτε με εκείνον τον φανταστικό τύπο που έχετε γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό και δεν ξέρετε πώς να το θέσετε. Είτε έχετε το τηλέφωνό του είτε όχι, το ενδεχόμενο να το χρησιμοποιήσετε έτσι στα καλά καθούμενα έχει αποκλειστεί και σίγουρα το chat ή ένα mail δεν αποτελούν και την καλύτερη προσέγγιση. Τι σας μένει; Η ευθύτατη πρόταση.
Τα πράγματα όμως δεν πρέπει να τα αφήσετε να γίνουν τόσο απλά. Θέλετε να εντυπωσιάσετε, να ξεχωρίσετε, να τον αναγκάσετε όχι μόνο να πει ναι σε όλες σας τις προτάσεις, αλλά και να αδημονεί να σας συναντήσει και ο τρόπος είναι ένας: facebook private event.
Φτιάχνετε ένα event στο γνωστό μας social network και φροντίζετε να είναι private, ώστε να μην μπορούν να το δουν όλοι. Προσκαλείτε μόνο έναν συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό (δηλαδή, το αντικείμενο του πόθου σας) και τον ενημερώνετε για τον χωροχρόνο του ραντεβού σας. Σχεδιάστε ολόκληρη τη βραδιά και, αν θέλετε, μπορείτε να παραθέσετε το πλάνο σας στο event ή να το κρατήσετε για έκπληξη.
Εμείς σας συμβουλεύουμε να μην ενημερώσετε για τα σεξουαλικού περιεχομένου πλάνα σας από το πρώτο ραντεβού. Από το δεύτερο και πέρα όμως, μπορείτε ακόμα και να οργανώνετε αποκλειστικά private sex events για δύο. Και να είστε σίγουρη ότι θα είναι μονίμως «attending»…
*queen.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog