Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ίσθμια: Κοιτάξτε χάλια…!!!

- Advertisement -
Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του blog. Μάλιστα, απ’ ότι ισχυρίστηκε ο ίδιος στο μήνυμα που μας έστειλε, στα Ίσθμια έχουν να δουν το απορριματοφόρο του Δήμου 15 ημέρες. Σημειώστε επίσης ότι αρκετές από αυτές είναι τραβηγμένες από τον δρόμο που πάει προς Επίδαυρο και αρκετοί τουρίστες (και όχι μόνο) περνούν από το συγκεκριμένο σημείο. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι για να μην δείχνουμε άσχημη εικόνα προς τα έξω.

Σημαντικό είναι όμως και το γεγονός ότι μπροστά από το πάρκο, υπάρχουν πολλά ξεραμένα κλαδιά δέντρων, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Ειδικά αυτά τα ξερά κλαδιά, θα πρέπει να μαζευτούν άμεσα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος φωτιάς. Ιδού η Ρόδος…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. tha egrafa kati alla h eikona milaei apo moni tis.ase pou perimeno kai ton (armodio anti)na sas apantisi me skoleio einai i ora tou,kai tha apantiso ef olis tis ilis.
    eseis pantos paidia tou blok to nou sas giati mporei na min minei sto sxolio vlepete einai kai varis den sikonei kouventes eipame o dimos einai katharos giati to leei i dimotiki arxi.!!!!!!

    pomlapi

  2. PAIDIA,EGO PROSOPIKA TON ANTIDIMARXO KA8ARIOTITAS EXTOS LOUTRAKI DEN TON IDA POY8ENA…MONO SE DILOSIS ,FRU'FROU KA AROMATA..KAI KONTRA ME TIN MARIA…KRITIKES DEN DEXETE KA8OLOY..OLA PANE ROLOI…ENA TO KRATOUMENO..K TORA NA KANOUME K LIGO TO DIKIGORO TOY KERATA..AFOU VLEPOUN OTI I KADI INE GEMATI TI STO DIALO DEN PANE SE ALO KADO?..K TO PIO TRAGIKO INE OTI FORTONOUN TIS SAKOULES ME BAZA KAI DEN MBOROUN NA TIS SIKOSOUN ,KAI ETSI TA AFINOUN DIPLA..EEE,NA TON DIS TO KERATA KAI NA TON KOPANISIS ME TO KAIFALI STO KADO MEXRI NA TOU MINOUN TA MIALA MESA..OSO KAI NA FONAZOUME,OSO KAI NA GRAFOUME AMA DENEXI O ALOS SINIDISI,PAIDIA,KAI POLA ALA MIN PERIMENETE NA GINI TIPOTA…ANTIDIMARXE MIN TA PARIS PANO'SOU GIA TI KANIS KAI ESI LA8I…

  3. Με 5 άτομα στην καθαριότητα είναι πολύ δύσκολο να συμμαζέψεις έναν τεράστιο Δήμο,τα χάλια αυτά που βλέπουμε στα Ίσθμια είναι σχεδόν παντού στον δήμο μας.Απ'ότι γνωρίζω θα προσλάβουν καμιά σαρανταριά άτομα και ελπίζω να κάνουν ότι μπορούν και όσο να'ναι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.Το σίγουρο είναι ότι ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μουζάκης δουλεύει 15ωρα για την καθαριότητα και το γνωρίζω καλά αφού είμαστε φίλοι.Το επικοινωνιακό λάθος που έκανε η νέα δημοτική αρχή ήταν ότι με το που αναλάβανε ''έτρεξαν'' να διαφημίσουν το έργο τους(!) με στημένες αναρτήσεις κατηγορώντας τους προηγούμενους με αποτέλεσμα τώρα να λούζονται το σφάλμα τους.Εγώ τους τα είχα πεί αλλά δεν άκουγαν,τώρα δικαιολογημένα ο κόσμος φωνάζει και γι'αυτό δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.

  4. Γνωστό το πρόβλημα της καθαριότητας.Πέρρας πριν και Μουζάκης τώρα ,αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την έλλειψη υπαλλήλων.Βέβαια ο συνδυασμός του δεύτερου προεκλογικά έκλεισε τα μάτια και το εκμεταλλεύτηκε.
    Να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου ή του κερατά ))))
    Θυμάμαι μια συνέντευξη παλιά του μακαρίτη Ντίνου Κοσμόπουλου (δήμαρχου Θεσσαλονίκης).Του την έπεσαν οι δημοσιογράφοι για την καθαριότητα της πόλης. "Κανουμε ότι μπορούμε,θα πάρουμε υπαλλήλους,θα πάρουμε μηχανήματα κ.λ.π".Για να επισημάνει όμως την ανάγκη της συνδρομής του κόσμου είπε το εξής αμίμητο: To πρόβλημα θα λυθεί οριστικά όταν θα προσλάβουμε 500000 Θεσσαλονικείς στην καθαριότητα και σε κάθε έναν από αυτούς θα χρεώσουμε και έναν από τους υπόλοιπους 500000 συμπολίτες μας."
    Και καταλήγω (γιατί κουράζομαι να γράφω πολλά): Ρε μπαγάσηδες συμπολίτες μου, εσείς με τις κούνιες,τους καναπέδες,τις καρέκλες και τα μπάζα. Δεν μπορείται να κάνετε ένα τηλέφωνο στο Δήμο να έρθει να τα πάρει τότε που τα πετάτε? Σας αρέσουν έτσι οι γειτονιές σας? Προσωπικά έχω εξυπηρετηθεί δύο φορές παλαιότερα σε παρόμοιες περιπτώσεις που χρειάστηκε να πετάξω έπιπλα και μπάζα.

  5. σωστος ο 7:59
    οι φωτο ειναι στην [περιοχη του Καβου Ισθμιας.
    πλακωνουν οι αθηναιοι το σ/κ βαζουν τους αλβανους να κλαδεψουν κ να καθαρισουν τα υπογεια κ στα @@ τους ποιος κ ποτε θα τα μαζεψει.
    λες κ υπαρχει υπαλληλος που να εποπτευει που κ ποτε βγαζουν εξω τη σαβουρα.
    αλλα δεν ειναι τωρινο φαινομενο αυτο.. παντα γινοταν κ θα γινεται οσο δεν πεφτουν προστιμα.

    TaliBan

  6. ΑΝΑΦΕΡΟΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ?ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΖΕΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠ΄ΕΞΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠ΄ΕΞΩ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog