Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναγνώστης για την Περαχώρα

- Advertisement -

Απο την  ομορφη και παραμελημενη περαχωρα δεν φτανει που δεν υπαρχει αστυνομευση δεν εχουμε και φωτα στην ευθεια  μηπως μας κοψανε το ρευμα γιατι ακουω πως μας κοψανε τα καυσιμα στα αυτοκινητα του δημου ,και λεω μηπως μας κοβουνε και το ρευμα σιγα σιγα?
Συνεχιζουμε μολις μπαινουμε στην πλατεια και βλεπουμε τα φαναρια πεσμενα κατω τι κανουν αυτα τοσο καιρο κατω και διερωτωμαι μηπως κοιμουνται?τοσο καιρο και πρεπει καποιος να τα ξυπνησει? Μηπως ειναι επικινδυνα  για τα παιδια που παιζουν μερικες φορες εκει αυτα δεν τα βλεπει καποιος συμβουλος τοσο καιρο?  Στον δημο αν καποιος παρει συνταξη σε ενα αποριματοφορο ας πουμε δεν αναπληρωνεται ο εργατης παει με εναν γιατι στην Περαχωρα μολις πηρε συνταξη ο καθαριστης που ηταν και  περαχωριτης δεν αναπληρωθηκε με κανεναν,  δεν υπαρχει κανενας εργατης απο την περαχωρα. Και για τελος οταν καποια στιγμη ερθουν και καθαρισουν τα δεντρα στα πεζοδρομια του χωριου να μην παρουν σκαλιστηρια να παρουν μπουρντουροψαλιδα γιατι εκει που εχει παει το χορτο θα μπορουν να  φτιαξουν και διαφορα σχεδια
m.p

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. OOOO,KALOS"TONE KAI AS ARXISES…PARE SIRA,PARE SIRA…EDO GINETE XAMOS STO ISOMA..PIGENE STO FARMAKIO PARE LEXOTANIL KAI IREMISE OLA 8A TA FIAKSOUN …PERIMENE PROTA NA FIAKSI O PROEDROS OMADES EFELONTON KAI VLEPOUME…

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  3. Δεν πειράζει να προσέχετε εσείς εκεί στην Περαχώρα. Γιατί τόσα σας έκανε ο Παύλου και τον μαυρίσατε, συνέχισε τα έργα ο Γκιώνης και τον ρίξατε για να φέρετε Περαχωρίτη Δήμαρχο…εμ…καλά να πάθετε.
    Η αλλαζονεία και η αχαριστία φίλε μου πληρώνονται κάποια στιγμή.
    Να ξέρεις πως για 3 χρόνια τουλάχιστον δεν πρόκειται ούτε λάμπα να αλλαχτεί στην Περαχώρα. Άσε που έχουν άλλοι σειρά…βλέπε Αγίους Θεοδώρους…που περιμένουν…απο ποιόν..να αναβαθμίσουν μια πόλη που έχει ξεχαστεί απο προηγούμενους Δημάρχους τους εδώ και 15 χρόνια.
    Α ρε Κωστάκη δεν λές στον Αντιδήμαρχο να βγεί απο το γραφείο του και να κάνει καμιά βόλτα στον Δήμο μήπως και συμμαζέψει τίποτα. Γιατί έχετε χάσει το τόπι!!!
    Υ.Γ Αλήθεια οι άλλοι οι Αντιδημάρχοι τι ρόλο παίζουν στο Λουτρακι; Γιατί μόνο για διακοσμητικούς τους έχω…ε..είναι και "ωραία παιδιά" τι να κάνουν και αυτοί!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog