Έφυγε από την ζωή κάποιος συγγενής ή γνωστός σας και δεν μπορείτε ή βαριέστε να πάτε στην κηδεία; Μην αγχώνεστε! Πλέον, μπορείτε να την παρακολουθήστε μέσω… Ίντερνετ και να αποκτήσετε ακόμα και φωτογραφίες του εκλιπόντος από τον τάφο!

Ο λόγος για την ιστοσελίδα FuneralOne, που απευθύνεται τόσο σε γραφεία κηδειών, όσο και σε μεμονωμένους πελάτες. Αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον αγαπημένο σας που έφυγε από την ζωή, η ιστοσελίδα έχει την λύση…
«Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο online από ποτέ και η ιστοσελίδα μας αυτό αντιπροσωπεύει», λέει ο ιδρυτής του, Joseph Joachim στην εφημερίδα «NewYorkTime», προσθέτοντας πως οι οικογένειες που επέλεξαν την online κηδεία αυξήθηκαν σε 1.053 την χρονιά που μας πέρασε!

Η εταιρεία αναλαμβάνει να μεταδώσει live μέσω Ίντερνετ την εξόδιο ακολουθία για όσους συγγενείς δεν μπορούν να παραβρεθούν σε αυτή, σχεδιάζει ιστοσελίδες και βιβλία με το who is who του αποθανόντα και… τυπώνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με τους νεκρούς την ώρα που τοποθετούνται στον τάφο.
Αμ πως!
Τι παραπάνω έχουν οι επώνυμοι που φεύγουν από την ζωή και καθηλώνουν εκατοντάδες ανθρώπους μπροστά στις τηλεοράσεις τους;
«Το να δεις μια κηδεία online είναι καλύτερο από το να είσαι παρών», λέει ο κ. Joachim.
Κι εμείς αναρωτιόμαστε: κι αν θες να κλάψεις, σε ποιανού τον ώμο θα γείρεις και ποιος θα σου δώσει χαρτομάντιλο;
*24wro