Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μητροπολίτης με άμφια αξιας…9.000 ευρω!!

- Advertisement -

Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν… Την ώρα που όλη η Ελλάδα βρίσκεται στους δρόμους, διαμαρτυρόμενη για τα νέα οικονομικά μέτρα λιτότητας και για την κατάργηση του μνημονίου, στη Μύκονο φαίνεται ότι το χρήμα απλά περισσεύει.

Ο δήμος της Μυκόνου αποφάσισε να κάνει δώρο στον μητροπολίτη Σύρου αρχιερατική στολή, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ!
Φαίνεται ότι για το νησί των «ανέμων» προέχει η στολή του μητροπολίτη και όχι οι μισθοί εργαζομένων στον δήμο, που περιμένουν εδώ και 6 μήνες, προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους…
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από επιστολή της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, την οποία υπογράφει ο Πρωτοπρεσβύτερος, Πέτρος Κ. Μαραγκός, με αποδέκτη τον δήμαρχο Μυκονίων, Θανάση Κουσαθανά.
Σε αυτή την επιστολή, που συντάχθηκε την 18η Μαΐου του 2011, ο Πρωτοπρεσβύτερος ζητεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, την αγορά μιας αρχιερατικής στολής, με έξοδα του δήμου, ως δώρο στον μητροπολίτη Δωρόθεο Β’, για την πολυετή προσφορά του.
Στην εν λόγω επιστολή, τονίζει ακόμη ότι « έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντί του (σ.σ. Μητροπολίτη)», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να του αγοράσει μια στολή αξίας… 9.000 ευρώ, προκειμένου να την φορέσει στη γιορτή για τη συμπλήρωση της 10ετούς Ποιμαντορίας του.
*tsantiri.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog